Paris Arkitektur

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Inngangsbilletter med vert
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
145 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 19 401 vurderinger

Glad for at jeg bestilte denne turen. Liten gruppe, nær liten tur til ET og guiden vår var bra og likte spørsmålene og kommentarene våre. Vi nøt turen med spørsmål og svar. Hun, som jeg ikke husker, var en fryd, og dessverre fikk jeg ikke si takk eller tilby en drikkepenger. Vil anbefale dette programmet til alle som ønsket å se ET uten å måtte gjøre det alene.

Vi kunne ikke forstå uttalelsen i beskrivelsen om at du skulle være der klokken 8:45. Vi bestilte for 11:30 og var der kl 10:45. Det var en ekstra kø for hver tidsluke. Vår ble sluppet inn kort etter 11 til tross for "høysesongen". Personalet ga heller ikke inntrykk av å ta det seriøst når det gjaldt tidsvinduet.

Jeg tror Saint-Chapelle er det vakreste stedet i hele Paris, anbefaler et besøk. Denne turen er flott fordi den hopper over linjene, noe som kan være betydelig. Anbefaler å gjøre en lydtur for å gi bakgrunnshistorien til nettstedet, som var veldig interessant. Kunstverket er det vakreste glassmaleriet hvor som helst.

Det var en kjempe fint palass, med mye fine malerier og en helt enorm hagen. Det var veldig enkelt å finne frem i hagen med kartene som man kunne ta frem. Flere muligheter til å spise inne på området.

Our second time to Versailles but our first with a guide. Really happy we did it with a guide! Magdalena had a lot of humor and knowledge!