Legg til datoer

ParisArkitektur

Våre mest anbefalte Paris Arkitektur

Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

1. Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

Bli med en lokal håndverksvinprodusent i 1. etasje i Eiffeltårnet for en spesiell opplevelse ideell for vinelskere. Beundre utsikten over Trocadéro fra restauranten Madame Brasserie og smak et spesielt utvalgt utvalg av 6 utsøkte lokale viner sammen med en rekke tradisjonelle oster. Ved ankomst, gå opp til første nivå av Paris' mest ikoniske landemerke og gå inn i det vakre loungeområdet til Madame Brasserie. Bli med vertene dine som er en del av "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", et nettverk av håndverksmat, kokker og vinprodusenter som er forpliktet til øko-bærekraft og ansvarlighet innen lokal mat og drikke. Lær om historien og den moderne foryngelsen av vinproduksjon i Paris-regionen fra vertene dine gjennom engelsk. Smak på 6 høykvalitetsviner alle hentet innen 50 kilometer fra Eiffeltårnet, alle økologisk produsert, uten bruk av sterke kjemikalier, i tråd med øko-bærekraftige produksjonsmetoder. Par sammen de 4 første vinene med et utvalg av nøye utvalgte tradisjonelle oster. Se heftene som følger med for spesifikasjonene for hver vin og ost mens vertene dine veileder deg gjennom smaksopplevelsen. Når du liker å smake på disse lokale produktene, kan du stå og beundre utsikten over lysbyen fra salongen, med sin unike utsikt over Trocadéro, Pont d'Iéna og elven Seinen.

Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

2. Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en tidsbestemt inngangsbillett, som sikrer deg adgang innen 30 minutter. Se berømte og ikoniske kunstverk som «Mona Lisa» og «Venus fra Milo». Oppdag renessansemesterverk og gamle egyptiske relikvier, sammen med malerier fra 1300–2000-tallet. Museet åpnet første gang 10. august 1793 og hadde kun 537 malerier på utstilling den gang. Til tross for at det ble stengt i 1796 på grunn av strukturelle problemer, åpnet det igjen i 1801 som Musée Napoléon med en større samling.  Samlingen har etter dette blitt utvidet med 20 000 verk. Nå er det 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, nær østlige antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, islamsk kunst, skulpturer, dekorativ kunst, malerier, trykk og tegninger.

Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

3. Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

Dra opp i Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra toppen av denne ikoniske severdigheten. Tilbring så mye tid du vil i tårnet og utforsk de ulike nivåene på egen hånd.  Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den urgamle fasaden på Louvre og forretningsdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-senteret og den enorme hvite Sacré-Cœur-basilikaen. Stopp i Champagnebaren i toppetasjen for 1 glass med musserende vin. På vei ned kan du prøve de mange interessante aktivitetene på 1. nivå. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet.

Fra Paris: Billett for full adgang til Versailles slott og hagene

4. Fra Paris: Billett for full adgang til Versailles slott og hagene

Besøk slottet og hagene i Versailles med en forhåndsbestilt dagsbillett med full tilgang. Beundre de utsmykkede statsleilighetene og den storslåtte speilsalen i den offisielle residensen til det franske monarkiet, slottet i Versailles, i årene 1682–1789. Lær mer om Louis XIV og andre franske kongelige. Få et hint av hvordan livet i det franske hoffet var, når du går gjennom den glitrende speilsalen. Ta en spasertur gjennom de legendariske hagene i ditt eget tempo, med god tid til å beundre vakre fontener, skulpturer og velfriserte plener. Du har også tilgang til Grand og Petit Trianon, samt områdene rundt. Se Solkongens private område, hvor han gikk for å unnslippe den slitsomme hverdagen ved hoffet. Deretter fortsetter du til Marie Antoinettes residens, og finn ut hvor hun søkte tilflukt for å få være i fred. Om våren og sommeren kan du velge alternativet for fontenen og musikalsk hage for å nyte et spektakulært fonteneshow eller de ikoniske musikalske hagene for å avslutte besøket ditt.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

5. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

6. Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

Oppdag den bemerkelsesverdige gotiske stilen og det fantastiske glassmaleriet til Sainte Chapelle-katedralen i Paris med denne inngangsbilletten. Beundre denne juvelen fra den franske gotiske estetikken i ditt eget tempo, med et selvguidet omvisningshefte. Bruk 1 time på å beundre de spektakulære glassmaleriene, som bidrar til å gjøre Sainte Chapelle så berømt. Arrangert over 15 vinduer, hver 15 meter høye, viser glassmaleriene 1113 scener fra Det gamle og Det nye testamente. Lær om glassmaleriene fra omvisningsheftet. Oppdag fakta om hellige relikvier og gjenstander som tornekronen eller bildet av Edessa som en gang ble holdt her. Se opp på stjernehimmelen som er malt i taket.

Fra Paris: Besøk Versailles slott og hager inkludert transport

7. Fra Paris: Besøk Versailles slott og hager inkludert transport

Utforsk de vidstrakte kongelige hagene, se deg selv i de 357 speilene til den glitrende speilhallen, og lær om Frankrikes monarkiske historie på dette besøket i Versailles slott. Med forhåndsbestilt transport fra Paris og inngangsbillett, slipper du å stresse.  Se for deg at du er medlem av det franske hoffet, mens du ser på de utsmykkede statsleilighetene som huset det franske monarkiet fra 1682 til 1789. Få detaljene om sladderen på slottet og Frankrikes revolusjonshistorie fra den inkluderte lydguiden. Bruk timer på å utforske de legendariske hagene. Beundre de flotte fontenene, skulpturene og vakre, velstelte plenene. Oppdag Marie Antoinettes private residens og kontroversielle landsby, ved å velge heldagsalternativet.

Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

8. Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

Reis gjennom Normandie på vei til middelalderens Mont-Saint-Michel, på en dagstur fra Paris om bord på en buss med klimaanlegg. Velg å dra alene, med en guide eller med en lydguide. Oppdag tidevannsøya og dens gotiske kloster, som er et UNESCO verdensarvsted. Lær om dens fascinerende historie og legendariske fortellinger. Reis fra Paris og reis gjennom det franske landskapet med en buss med klimaanlegg til den fantastiske, befestede byen Mont-Saint-Michel utenfor Normandiekysten. Len deg tilbake og slapp av med fantastisk utsikt over landskapet underveis. Stopp for en pause i en nærliggende landsby som dateres tilbake til normannernes dager, og rusle i de svingete gatene og de smale stiene for å finne den beste utsikten over bukten. Fortsett til munningen av Couesnon-elven, der Mont-Saint-Michel ble bygget på en holme, bare noen få hundre meter fra fastlandet. Tilbring ettermiddagen med å utforske de bemerkelsesverdige severdighetene i den befestede byen, klassifisert som et verdensarvsted av UNESCO siden 1979. Ta deg tid til å oppdage den lille, men øya i ditt eget tempo. Gå langs vollene og finn veien til klosteret på toppen av byen. Besøk klosteret Mont-Saint-Michel med en inkludert adgangsbillett. Denne benediktinerbygningen har spilt en viktig rolle i kommunens historie og det føydale samfunnet den representerer. Beundre dette praktfulle eksemplet på gotisk arkitektur fra tidlig på 1200-tallet. Beundre utsikten over den omkringliggende bukten før du forlater Mont-Saint-Michel sent på ettermiddagen. Bli kjørt tilbake til den franske hovedstaden for å bli satt av ved startpunktet.

Paris: Adgang til Les Invalides, Napoleons grav og hærmuseet

9. Paris: Adgang til Les Invalides, Napoleons grav og hærmuseet

Oppdag Hotel National des Invalides, som i dag huser Musee de l'Armee (hærmuseet). Gå gjennom samlingene til museet, i ditt eget tempo, og fordyp deg i over 500 000 artefakter fra middelalderen til i dag. Se den midlertidige utstillingen av Special Forces L'exposition, dedikert til de franske spesialstyrkene. Gå inn i hjertet av Paris og integrer deg i Frankrikes historie på Hotel National des Invalides. Hotel National ble opprettet av Louis XIV for å huse veteraner og sårede soldater, og er nå også hjemmet til Musee de l'Armee. Beundre den verdenskjente forgylte kuppelen, som siden 1861 har vært Napoleons hvilested. Utforsk samlingene og vandre gjennom rustningene og våpnene til Frankrikes konger. Se rundt på sverd, kanoner, uniformer, malerier, fotografier og personlige eiendeler til Frankrikes hovedfigurer. Se forbi artefaktene, og delta i en interaktiv digital opplevelse med enheter som lar besøkende få en bedre forståelse av noen av kampene som skapte landets historie. Sørg for å undersøke den midlertidige utstillingen Special Forces l'exposition, som feirer 30-årsjubileet for opprettelsen av Special Ops Command.

Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

10. Eiffeltårnet: Adgang til 2. nivå eller toppen i Eiffeltårnet

Nyt fugleperspektiv over Paris fra utsiktsplattformen på 2. nivå i Eiffeltårnet. Møt guiden din ved siden av Eiffeltårnet for en kort introduksjon til tårnets historie. Deretter kan du nyte direkte adgang til 2. nivå, og høre interessante historier og anekdoter om tårnets unike historie fra guiden din. Lær mer om «Lysets by» og nyt privilegert utsikt over Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og Les Invalides. Deretter forlater guiden deg slik at du kan nyte Eiffeltårnet i ditt eget tempo. Gå opp til toppen, uten guide, når du har lyst for enda mer fantastisk utsikt og nyt 1 glass musserende vin i Champagne Bar (hvis alternativet er bestilt). På vei ned bør du stoppe på 1. nivå, for å gå på det nye glassgulvet 61 meter over bakken.

Tilgjengelige aktiviteter

396 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 25

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 19 401 vurderinger

Vi prøvde å be om å få flytte til første rad for utsikten over Paris selv om det var ledige bord, men de sa nei.. flaks har det at paret ved siden av oss ber om å få flytte og jeg vet ikke hvorfor de får lov. .. hvor servitøren kommer tilbake og gir oss på første rad med en sarkastisk vits "så dere er alle fornøyde..." heldigvis serverte ikke denne servitøren oss, men en annen veldig snill og enda mer sympatisk og morsom som også snakket litt italiensk. Stedet er vakkert, vi valgte en grand dame meny med 3/4 retter og vin, prisen logisk så vel som for den raffinerte og spesielle maten er proporsjonal med utsikten som kan sees ovenfra (men hvis du klarer å komme til på første rad ellers virker det for meg litt for mye), men hvis du liker den romantiske atmosfæren, er du på utkikk etter et luksussted eller du må feire en viktig begivenhet er dette stedet for deg..! Det er en gang i livet!

Først en sikkerhetssjekk for å komme inn på Esplanade. Deretter henter du heiskortet i restaurantdisken. Foreløpig litt forvirrende på grunn av mange stillaser. Men alle er vennlige og hjelpsomme. I 1. etasje Deretter inngang til restauranten. Vi hadde et bord rett ved vinduet med utsikt over Pont d'Iena. Fantastisk utsikt, veldig god mat og en veldig vennlig og høflig servitør Ahmed. Ekstra fotograf for suvenirbilder (3 for 50 euro). Generelt anbefalt, selv om prisen selvfølgelig er høy.

På møtepunktet fant vi ut at det er planlagt 3 guider til vår avtale. De to første var også veldig punktlige. Vi ble tildelt 3. guide - men da dukket han også opp. Informasjon om Eiffeltårnet var underholdende. Og så fungerte alt annet utmerket. Gjerne igjen.

Easy too book the activity with the app. Easy to form our time lane on the museum and the waitingtime was short.

Utrolig flink og morsom guide, som også var veldig god i engelsk!