Legg til datoer

ParisAktiviteter på regnværsdager

Våre mest anbefalte Paris Aktiviteter på regnværsdager

Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

1. Paris: Vinsmaking i Eiffeltårnet med lokal produsent

Bli med en lokal håndverksvinprodusent i 1. etasje i Eiffeltårnet for en spesiell opplevelse ideell for vinelskere. Beundre utsikten over Trocadéro fra restauranten Madame Brasserie og smak et spesielt utvalgt utvalg av 6 utsøkte lokale viner sammen med en rekke tradisjonelle oster. Ved ankomst, gå opp til første nivå av Paris' mest ikoniske landemerke og gå inn i det vakre loungeområdet til Madame Brasserie. Bli med vertene dine som er en del av "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", et nettverk av håndverksmat, kokker og vinprodusenter som er forpliktet til øko-bærekraft og ansvarlighet innen lokal mat og drikke. Lær om historien og den moderne foryngelsen av vinproduksjon i Paris-regionen fra vertene dine gjennom engelsk. Smak på 6 høykvalitetsviner alle hentet innen 50 kilometer fra Eiffeltårnet, alle økologisk produsert, uten bruk av sterke kjemikalier, i tråd med øko-bærekraftige produksjonsmetoder. Par sammen de 4 første vinene med et utvalg av nøye utvalgte tradisjonelle oster. Se heftene som følger med for spesifikasjonene for hver vin og ost mens vertene dine veileder deg gjennom smaksopplevelsen. Når du liker å smake på disse lokale produktene, kan du stå og beundre utsikten over lysbyen fra salongen, med sin unike utsikt over Trocadéro, Pont d'Iéna og elven Seinen.

Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

2. Louvre Paris: Tidsbestemt inngangsbillett

Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en tidsbestemt inngangsbillett, som sikrer deg adgang innen 30 minutter. Se berømte og ikoniske kunstverk som «Mona Lisa» og «Venus fra Milo». Oppdag renessansemesterverk og gamle egyptiske relikvier, sammen med malerier fra 1300–2000-tallet. Museet åpnet første gang 10. august 1793 og hadde kun 537 malerier på utstilling den gang. Til tross for at det ble stengt i 1796 på grunn av strukturelle problemer, åpnet det igjen i 1801 som Musée Napoléon med en større samling.  Samlingen har etter dette blitt utvidet med 20 000 verk. Nå er det 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, nær østlige antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, islamsk kunst, skulpturer, dekorativ kunst, malerier, trykk og tegninger.

Disneyland Paris: Dagsbillett

3. Disneyland Paris: Dagsbillett

Disneyland® Park: Fram til 30. september 2023 kan du nyte den store finalen i Disney Paris' 30-årsjubileum. Drøm større, le høyere og smil bredere, med imponerende show, nye attraksjoner og opplevelser som vil gjøre slutten på denne enestående feiringen mer spesiell enn noen gang. I en fantasiverden ikke så langt unna, lever Disneys helter og heltinner lykkelige i eventyr som aldri tar slutt. Nyt endeløs moro i forskjellige magiske land. Opplev dine favoritthistorier fra Disney akkurat slik du husker dem fra de klassiske Disney-filmene. Dette er stedet hvor eventyrene virkelig går i oppfyllelse. Spenningen i Disneyland®-parken kommer i alle størrelser og fasonger. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain tilbyr et rush for voksne, mens de små kan seile høyt inn i den månelyse himmelen med «Peter Pan's Flight». Selvfølgelig kan du finne familiemoro i hvert eneste hjørne av parken, fra Pirates of the Caribbean til Mad Hatter Tea Cups. Møt forskjellige Disney-karakterer. Ikke gå glipp av hovedattraksjonen, et møte med kjære og kjente Disney-karakterer. Ha penn og kamera klart, og møt karakterene du elsker. Hver dag er en fest i Disneyland® fornøyelsespark. I tillegg til alle de flotte attraksjonene og karakterene, finnes det mange spektakulære familieparader og forestillinger å oppleve året rundt. I år kan du nyte 30-årsjubileet, hvor det blir feststemningen med musikk, dekorasjoner og mye mer, som forvandler parken til et livlig eventyrland. Mikke, Minnie, Donald og Dolly er glade for å vise frem sine blendende nye antrekk, med en danseforestilling spesielt laget for 30-årsjubileet. Når kvelden faller på, forbered deg på å bli overrasket av et helt nytt, magisk øyeblikk. Beundre banebrytende teknologi som lyser opp Torneroseslottet, etterfulgt av de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Utforsk den magiske kino- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park Opplev 4 filmstudioer med massevis av spennende attraksjoner og spektakulære forestillinger. Drømmene dine står i sentrum i studioene, bare noen skritt unna Disneyland®-parken. Du vet aldri hvilken stjerne du kan møte. Slå deg sammen med Avengers og dra på de mektigste MARVEL-oppdragene i Avengers Campus. Gå bak kulissene og prøv Worlds of Pixar-området. Dra til fargerike verdener fulle av attraksjoner, underholdning, mat og moro med karakterer i omgivelser rett fra Rottatouille, Oppdrag Nemo, Toy Story og mer.

Moulin Rouge Paris: Kabaretbillett inkludert champagne

4. Moulin Rouge Paris: Kabaretbillett inkludert champagne

Ta plass på en av verdens mest berømte kabareter for Moulin Rouge-forestillingen «Féerie», som ble skapt av Doris Haug og Ruggero Angeletti og med koreografi av Bill Goodson. Se et ensemble bestående av 100 artister, inkludert 60 Doris-jenter, paradere i 1000 prangende kostymer av fjær, strass og paljetter. Se Gaetano Castellis scenografier og lytt til musikk av Pierre Porte, spilt og sunget av 80 musikere og 60 korsangere. Under forestillingen kan du nyte en halv flaske champagne, mens du koser deg med en ekstravagant forestilling. Beundre den overdådige sammensetningen av farger og opptredener, i denne praktfulle, legendariske kabareten.

Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

5. Paris: Hopp over køen i Louvre-museet Veiledning til Mona Lisa

I lang tid, før det ble museum i 1793, var Louvre en av hovedresidensen til kongene av Frankrike. Ligger i hjertet av Paris, dekker det et område på 73 000 kvadratmeter og huser den største samlingen av kunstverk i verden, fra sivilisasjoner over 7000 år gamle til 1800-tallet. Museets samlinger er delt inn i 8 avdelinger: egyptiske antikviteter, greske, etruskiske og romerske antikviteter, orientalske antikviteter, islamsk kunst, malerier, skulpturer, kunstverk og grafikk. Ved ankomst kan du beundre dette mesterverket malt av Leonardo da Vinci i 1506 og et av de mest kjente kvinneportrettene i verden, verten vil la deg nyte museet i ditt eget tempo.

Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

6. Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

Oppdag den bemerkelsesverdige gotiske stilen og det fantastiske glassmaleriet til Sainte Chapelle-katedralen i Paris med denne inngangsbilletten. Beundre denne juvelen fra den franske gotiske estetikken i ditt eget tempo, med et selvguidet omvisningshefte. Bruk 1 time på å beundre de spektakulære glassmaleriene, som bidrar til å gjøre Sainte Chapelle så berømt. Arrangert over 15 vinduer, hver 15 meter høye, viser glassmaleriene 1113 scener fra Det gamle og Det nye testamente. Lær om glassmaleriene fra omvisningsheftet. Oppdag fakta om hellige relikvier og gjenstander som tornekronen eller bildet av Edessa som en gang ble holdt her. Se opp på stjernehimmelen som er malt i taket.

Musée d'Orsay: Dagsbillett med reservert adgang, Paris

7. Musée d'Orsay: Dagsbillett med reservert adgang, Paris

Utforsk en av verdens beste kunstmuseer i ditt eget tempo, med en reservert inngangsbillett til Musée d'Orsay. Unngå lange køer og stresset med billettkjøp. Vis din kupong direkte i den dedikerte inngangen for besøkende med forhåndsbestilte billetter. Etter en sikkerhetskontroll kan du gå rett inn. Musée d'Orsay ligger på den tidligere togstasjonen Gare d'Orsay og huser en av Frankrikes største nasjonale kunstsamlinger. Mesteparten av museet er dedikert til impresjonistiske og post-impresjonistiske malerier, men du finner også noen skulpturer, fotografier og møbler. Dette regnes som en av de beste galleriene i Paris og inneholder mesterverk som «Dans på Le Moulin de la Galette» av Renoir, «Epler og appelsiner» av Cézanne, Van Goghs selvportretter og mange andre unike kunstverk. Denne billetten inkluderer også tilgang til pågående midlertidige utstillinger (uten reservert tidsbestemt inngang). Midlertidige utstillinger er som følger: Pastels du musée d'Orsay14. mars – 2. juli 2023 Manet / Degas28. mars – 23. juli 2023 Louis Janmot. Le Poème de l'âme12. september 2023 – 7. januar 2024 Van Gogh i Auvers-sur-Oise. Les derniers mois3. oktober 2023 – 28. januar 2024 Claude Rutault. La porte de la peinture18. april – 16. juli 2023

Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

8. Fra Paris: Heldagstur til Mont-Saint-Michel

Reis gjennom Normandie på vei til middelalderens Mont-Saint-Michel, på en dagstur fra Paris om bord på en buss med klimaanlegg. Velg å dra alene, med en guide eller med en lydguide. Oppdag tidevannsøya og dens gotiske kloster, som er et UNESCO verdensarvsted. Lær om dens fascinerende historie og legendariske fortellinger. Reis fra Paris og reis gjennom det franske landskapet med en buss med klimaanlegg til den fantastiske, befestede byen Mont-Saint-Michel utenfor Normandiekysten. Len deg tilbake og slapp av med fantastisk utsikt over landskapet underveis. Stopp for en pause i en nærliggende landsby som dateres tilbake til normannernes dager, og rusle i de svingete gatene og de smale stiene for å finne den beste utsikten over bukten. Fortsett til munningen av Couesnon-elven, der Mont-Saint-Michel ble bygget på en holme, bare noen få hundre meter fra fastlandet. Tilbring ettermiddagen med å utforske de bemerkelsesverdige severdighetene i den befestede byen, klassifisert som et verdensarvsted av UNESCO siden 1979. Ta deg tid til å oppdage den lille, men øya i ditt eget tempo. Gå langs vollene og finn veien til klosteret på toppen av byen. Besøk klosteret Mont-Saint-Michel med en inkludert adgangsbillett. Denne benediktinerbygningen har spilt en viktig rolle i kommunens historie og det føydale samfunnet den representerer. Beundre dette praktfulle eksemplet på gotisk arkitektur fra tidlig på 1200-tallet. Beundre utsikten over den omkringliggende bukten før du forlater Mont-Saint-Michel sent på ettermiddagen. Bli kjørt tilbake til den franske hovedstaden for å bli satt av ved startpunktet.

Paris: Adgang til Les Invalides, Napoleons grav og hærmuseet

9. Paris: Adgang til Les Invalides, Napoleons grav og hærmuseet

Oppdag Hotel National des Invalides, som i dag huser Musee de l'Armee (hærmuseet). Gå gjennom samlingene til museet, i ditt eget tempo, og fordyp deg i over 500 000 artefakter fra middelalderen til i dag. Se den midlertidige utstillingen av Special Forces L'exposition, dedikert til de franske spesialstyrkene. Gå inn i hjertet av Paris og integrer deg i Frankrikes historie på Hotel National des Invalides. Hotel National ble opprettet av Louis XIV for å huse veteraner og sårede soldater, og er nå også hjemmet til Musee de l'Armee. Beundre den verdenskjente forgylte kuppelen, som siden 1861 har vært Napoleons hvilested. Utforsk samlingene og vandre gjennom rustningene og våpnene til Frankrikes konger. Se rundt på sverd, kanoner, uniformer, malerier, fotografier og personlige eiendeler til Frankrikes hovedfigurer. Se forbi artefaktene, og delta i en interaktiv digital opplevelse med enheter som lar besøkende få en bedre forståelse av noen av kampene som skapte landets historie. Sørg for å undersøke den midlertidige utstillingen Special Forces l'exposition, som feirer 30-årsjubileet for opprettelsen av Special Ops Command.

Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

10. Paris: Adgangsbillett til Opera Garnier

Med eklektisk og prangende barokkdesign er Opera Garnier en av de mest ekstravagante representasjonene fra det andre keiserdømmets arkitektur i Frankrike. Dra nytte av en rask og enkel tilgang til denne praktfulle bygningen i sentrum av Paris. Opera Garnier åpnet dørene i 1875 og oppkalt etter dens spennende unge arkitekt, Charles Garner, og er dett største operahuset i Europa. Du får se de slyngende slangene på bronseskulpturen «Pythonisse», før du går opp den doble trappegangen «Grand Escalier» (hovedtrappen). Forestill deg susingen av krinoliner mens du beundrer den slående dekoren og spaserer gjennom store foajeer, fylt med skinnende mosaikk, fargerike marmorkolonner og forgylte ornamenter. Hvor enn du kaster blikket, er en fryd for øyet. Du får din digitale billett rett etter bestilling. Simpelthen vis den frem ved operaens besøksinngang for å nyte besøket ditt.

273 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 18

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Paris Aktiviteter på regnværsdager

Hva er andre ting å gjøre enn Aktiviteter på regnværsdager som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Paris Aktiviteter på regnværsdager tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 184 vurderinger

Vi prøvde å be om å få flytte til første rad for utsikten over Paris selv om det var ledige bord, men de sa nei.. flaks har det at paret ved siden av oss ber om å få flytte og jeg vet ikke hvorfor de får lov. .. hvor servitøren kommer tilbake og gir oss på første rad med en sarkastisk vits "så dere er alle fornøyde..." heldigvis serverte ikke denne servitøren oss, men en annen veldig snill og enda mer sympatisk og morsom som også snakket litt italiensk. Stedet er vakkert, vi valgte en grand dame meny med 3/4 retter og vin, prisen logisk så vel som for den raffinerte og spesielle maten er proporsjonal med utsikten som kan sees ovenfra (men hvis du klarer å komme til på første rad ellers virker det for meg litt for mye), men hvis du liker den romantiske atmosfæren, er du på utkikk etter et luksussted eller du må feire en viktig begivenhet er dette stedet for deg..! Det er en gang i livet!

Først en sikkerhetssjekk for å komme inn på Esplanade. Deretter henter du heiskortet i restaurantdisken. Foreløpig litt forvirrende på grunn av mange stillaser. Men alle er vennlige og hjelpsomme. I 1. etasje Deretter inngang til restauranten. Vi hadde et bord rett ved vinduet med utsikt over Pont d'Iena. Fantastisk utsikt, veldig god mat og en veldig vennlig og høflig servitør Ahmed. Ekstra fotograf for suvenirbilder (3 for 50 euro). Generelt anbefalt, selv om prisen selvfølgelig er høy.

Showet var fantastisk! Etter å ha blitt eskortert til setet ditt har du en halvtime eller så før showet starter, noe som gir deg sjansen til å ta bilder av lokalet siden du ikke kan ta noen når showet er på. Kvaliteten på handlingene var veldig høy, inkludert noen fantastiske samtidsdansere og noen sinnsyke styrke- og balansehandlinger som ble vist mellom hoveddanserne. Hele showet var kjempegøy og imponerende, vi vil definitivt dra igjen!

Veldig lett med transport fra paris sentrum til Disneyland. Tog gikk hele tiden. Parken var full, men køene inn til parken gled bra. Endel kø til hver attraksjon, men det er naturlig.

Amazing show - we enjoyed ourselves from the beginning and to the end. Worth every penny