Legg til datoer

Paris Aktiviteter for par

148 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Ofte stilte spørsmål om Paris

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paris?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paris er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Paris?

De beste dagsturene og utfluktene fra Paris er:

Slottet i Versailles

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 926 vurderinger

Vakker opplevelse om bord i båten. Alle bordene har utsikt så det er ingen fare for å gå glipp av showet av byen med utsikt om kvelden. Punktet er lett tilgjengelig takket være informasjonen gitt av arrangørene noen dager før arrangementet. 3-retters middagen er god og med typiske franske retter er den eneste feilen ikke veldig variert og det er ingen mulighet for å endre menyen med flere forespørsler. På stedet kan du kjøpe drikke utenom menyen til rimelige priser. Mannskapet er vennlig og tilstede under gudstjenesten. Sammenlignet med gjennomsnittsprisen for denne aktiviteten gir den absolutt utmerket valuta for pengene. Jeg anbefaler det på det sterkeste

Bestilt et "privilegium" middagscruise og elsket det absolutt. Vi hadde flotte vindusplasser, champagne for å starte arrangementet, godt utvalg av mat på menyen, utmerket service, deilig mat og veldig god vin, både rød og hvit. Det var en meget dyktig sanger som sang gjennom hele turen med sanger som stedvis knyttet til severdighetene. Var ikke sikker på hva du kan forvente, men det var vel verdt kostnaden.

Det var ikke lett å finne den rette båten. Turen og servicen var utmerket, også maten var god. Som jeg ikke likte prosessen med å ta bilder av en profesjonell fotograf. Det er så mye avfall å skrive ut alle bildene, jeg foreslår at du bare gjør det for de som paret/familien har valgt... også når vi ikke valgte alle, var han ikke så hyggelig.

En av de vakreste kveldene i mitt eller vårt liv. Veldig romantisk, stemningen/atmosfæren var hyggelig. Sangeren og sangene var flotte. Det er fortsatt noe rom for forbedring når det kommer til mat og bildene for €25/stk er ublu! men bortsett fra det er det definitivt verdt pengene. Det var ikke siste gang!

Veldig godt organisert tur til Eiffeltårnet, nødvendig informasjon om turen ble tydelig kommunisert, alt fungerte perfekt. Guiden var veldig kompetent, også veldig talentfull på språk, Marcela gjorde det veldig bra og var veldig hjelpsom med å svare på alle spørsmål