Legg til datoer

ParisAktiviteter for par

Våre mest anbefalte Paris Aktiviteter for par

Paris: 1-times cruise på elven Seine

1. Paris: 1-times cruise på elven Seine

Bli med på et elvecruise på Seine, som starter og ender ved foten av Eiffeltårnet. Seil under broene i Paris, og beundre en rekke vakre severdigheter langs elven, mens du lytter til kommentarer om Paris og severdighetene du passerer. Under cruiset ditt passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvre og mer. Velg et kveldscruise, for å få et helt annet perspektiv på «Lysets by», idet byen lyses opp når mørket faller på.  Individuelle lydguider er tilgjengelig på 14 språk, og gir informasjon om Paris og byens historie, severdigheter og arkitektur. Vær oppmerksom på at lydguiden er tilgjengelig via smarttelefonen din ved å koble til WiFi om bord.

Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

2. Paris: Adgangsbillett til Eiffeltårnet med valgfri adgang til toppen

Dra opp i Eiffeltårnet og beundre den fantastiske utsikten fra toppen av denne ikoniske severdigheten. Tilbring så mye tid du vil i tårnet og utforsk de ulike nivåene på egen hånd.  Se Paris ovenfra og fra et helt nytt perspektiv. Beundre den urgamle fasaden på Louvre og forretningsdistriktet La Defense. Beundre det fargerike Pompidou-senteret og den enorme hvite Sacré-Cœur-basilikaen. Stopp i Champagnebaren i toppetasjen for 1 glass med musserende vin. På vei ned kan du prøve de mange interessante aktivitetene på 1. nivå. Test motet ditt ved å gå på glassgulvet.

Moulin Rouge Paris: Kabaretbillett inkludert champagne

3. Moulin Rouge Paris: Kabaretbillett inkludert champagne

Ta plass på en av verdens mest berømte kabareter for Moulin Rouge-forestillingen «Féerie», som ble skapt av Doris Haug og Ruggero Angeletti og med koreografi av Bill Goodson. Se et ensemble bestående av 100 artister, inkludert 60 Doris-jenter, paradere i 1000 prangende kostymer av fjær, strass og paljetter. Se Gaetano Castellis scenografier og lytt til musikk av Pierre Porte, spilt og sunget av 80 musikere og 60 korsangere. Under forestillingen kan du nyte en halv flaske champagne, mens du koser deg med en ekstravagant forestilling. Beundre den overdådige sammensetningen av farger og opptredener, i denne praktfulle, legendariske kabareten.

Paris: Billett til taket av Triumfbuen

4. Paris: Billett til taket av Triumfbuen

Triumfbuen er en nyklassisistisk versjon av den antikke, romerske triumfbuen. Utsikten fra den 50 meter høye plattformen på toppen av buen er vel verdt turen opp trappene. Se et dusin parisiske avenyer som stråler ut fra triumfbuen og ut i «Lysets by». Paris er en av de mest fascinerende stedene i verden og du kan nyte å være i sentrum av det hele. Inspirert av de store buene i Romerriket, bestilte Napoleon Triumfbuen kort tid etter hans seier ved Austerlitz. Dessverre opplevde Napoleon aldri å se den ferdig. Ved foten av buen finner du Den ukjente soldats grav, som er en hyllest til de 1,3 millioner franske soldatene som døde under 1. verdenskrig. Se den evige flamme som tennes hver kveld kl. 18:30. I tillegg er det en interessant utstilling som forklarer den symbolske betydningen av dette monumentet. Utsikten du får fra buen, er verdt de 284 trappetrinnene det er opp til toppen. Herfra kan du se hele Paris. I motsetning til det obligatoriske besøket til Eiffeltårnet, er et besøk til Triumbuen mindre vanlig blant turister.

Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

5. Paris: Billett til utsiktsterrassen i Montparnassetårnet

Nyt utsikten over Paris ved Montparnassetårnet. Ta bilder av Eiffeltårnet og andre landemerker fra dette 360-graders utsiktspunktet. Last ned en gratis app som bringer byen til live med historier, videoer og fakta. Opplev magien til solnedgangen over byen Paris, eller planlegg besøket ditt så du kan ta inn morgenlyset når det faller over Seinen. Oppdag Paris med den inkluderte gratis mobilapplikasjonen «Magnicity». Bruk utvidet virkelighet for å avdekke fascinerende informasjon om byen. Få en beskrivelse av severdigheter, anekdoter, historier, videoklipp, filtre og 3D-rekonstruksjoner. Av årsaker utenfor aktivitetsleverandørens kontroll, er utsiktsterrassen midlertidig stengt for publikum inntil videre, men 56. etasje er fortsatt åpen for besøkende og tilbyr også fantastisk utsikt.

Paris: Panoramacruise på Seine med middag

6. Paris: Panoramacruise på Seine med middag

Beundre «Lysets by» fra elven Seine, på et sightseeingcruise om kvelden. Gå inn på den flytende restauranten «Paris en Scène» og nyt en forrett, hovedrett og dessert mens du seiler. Kos deg med et deilig måltid, før du returnerer til utgangspunktet. Sitt komfortabelt i en lenestol vendt mot elven Seine. I løpet av cruiset kan du benytte deg av den store salongen med klimaanlegg, så vel som en panoramaterrasse, for å beundre den vakre utsikten mot byens severdigheter. Cruise forbi Eiffeltårnet, Place de la Concorde, Musée d'Orsay, og passer under berømte parisiske broer som Pont de l'Alma, Pont Alexandre III og Pont des Arts. Menyen varierer etter sesong og inkluderer en ekstravagant 2-retters meny. En vegetarmeny er tilgjengelig på forespørsel. Eksempelmeny (dette kan variere fra dag til dag): • Amuse-bouche • Hovedrett: Provençalsk kalvemarmite, grønnsaksbouquetière med sitronconfit og basilikumolje, ELLER Bouillabaisse som i Marseille med torsk, potet- og urtesalat samt røkt aïoli. • Dessert: Rispudding, ristede peanøtter og saltet smørkaramell, ELLER Sjokolademousse med espelette pepper og sjokoladeflak.

Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

7. Paris: Elvecruise om kvelden med musikk

Nyt kveldsbelysningen i Paris, på et sightseeingcruise på Seinen. Bli med på en omvisning i «Lysets by» og nyt den avslappende stemnigen om bord, akkompagnert av musikk. Få panoramautsikt til Eiffeltårnet, Louvre-museet, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-broen, Concorde-plassen, Petit og Grand Palace, Marie-broen og mange flere, mens du cruiser på elven. For å lære mer om severdighetene underveis, last ned appen som du kan bruke på cruiset (se instruksjoner på bekreftelseskupongen).

Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smakinger og lunsj

8. Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smakinger og lunsj

Omvisningen starter fra hotellet ditt i Paris eller et møtested sentralt i Paris. Din sjåfør/guide henter deg rundt kl. 07:30 med en koselig minibuss med klimaanlegg. Nyt velsmakende croissanter på vei til Champagne, mens guiden forteller deg alt du trenger å vite om det sprudlende universitet av champagne. Når du ankommer Champagne starter du dagen med et besøk på et svært prestisjetungt vingods (Moët & Chandon, Mumm, Veuve Clicquot, Mercier osv, avhengig av tilgjengelighet). Oppdag et evigvarende galleri fylt med flasker og selvfølgelig, avsluttes omvisningen med en smaking. Avhengig av dagen kan det være et stopp i Epernay eller Reims. Tilbake i minibussen med klimaanlegg kan du beundre det vakre landskapet og stoppe midt i vingården, for å nyte en smaksseanse ledet av en vinekspert guide. Vineskperten lærer deg det grunnleggende innen profesjonell vinsmaking. Neste stopp er for lunsj i et familieeid champagnehus eller på en lokal restaurant (avhengig av tilgjengelighet). Du har muligheten til å smake på flere glass champagne og ratafias (en annen lokal vin), sammen med lokal mat. Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé ... hva vil du kombinere de med? Etter lunsj nyter du en omvisning gjennom vingårdene Côte des Blancs og Vallée de la Marne. Lær karakteristikkene til Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, og nyt fantastisk utsikt over vingården. Gjør deg klar til å ta noen flotte bilder. Til sist men ikke minst, besøker du en annen famileeid vingård, hvor du får lære kunsten å sablere «à la volée» (en teknikk for å åpne en champagneflaske), avhengig av tilgjengelighet. Smak på flere velsmakende champagner før du drar tilbake til Paris, hvor du blir satt av på det sentrale Hotel de Ville.

Paris: Cruise på Seinen gjennom Lyset by med lydkommentarer

9. Paris: Cruise på Seinen gjennom Lyset by med lydkommentarer

Ta et dag- eller kveldscruise på elven Seinen og nyt en spektakulær utsikt til, enten Paris i kveldsbelysning eller mens solen skinner. Nyt informative lydkommentatorer på smarttelefonen din, mens du cruiser forbi byens mest kjente bygninger. Legg ut på et elvecruise for å se Paris om kvelden eller på dagen. Lytt til lydguiden om bord på smarttelefonen din (tilgjengelig på 14 språk), for å lære mer om Eiffeltårnet, Louvre og andre attraksjoner. Gli rolig gjennom herlige Paris, mens du nyter panoramautsikten fra en klassisk trimaranbåt med terrasse og utvendige gangveier. Beundre opplyste severdigheter som Eiffeltårnet, Les Invalides og Musée d'Orsay. Se de skumle gargoylene i Notre Dame, og passer den imponerende fasaden til Louvre-museet, Grand Palais og mange flere steder.

Paris: Romantisk cruise på Seinen med 3-retters middag

10. Paris: Romantisk cruise på Seinen med 3-retters middag

Beundre den franske hovedstaden fra vannet på et middagscruise med sightseeing. Nyt en middag med et 3-retters måltid på elven Seine og se ikoniske parisiske monumenter, inkludert Eiffeltårnet, Pont de l'Alma, Musée d'Orsay og Louvre-museet. Legg fra Île aux Cygnes og cruise langs Seinen. Passer viktige landemerker og nyt utsikten fra vannet. Dra så langt som til Bercy før du reiser tilbake til startstedet. Maten blir laget om bord: Forretter:Halvkokt foie gras, eple- og druechutney Hysetartar med sitron-confit-skum Brasiliansk brød med mimolette og sildeegg Hovedretter:Grenadin av kalvekjøtt med eple, røkt sukrin, maiskrem og gulrot med puffet amarant, eller torskfilet grillet med Vierge-saus, brent purre, ertekrem og syltet blomkål Desserter:Baba med pisket krem, eller sjokolade og hasselnøttkjeks, eller omvendt sitronterte

238 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 15

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 926 vurderinger

Vi prøvde å be om å få flytte til første rad for utsikten over Paris selv om det var ledige bord, men de sa nei.. flaks har det at paret ved siden av oss ber om å få flytte og jeg vet ikke hvorfor de får lov. .. hvor servitøren kommer tilbake og gir oss på første rad med en sarkastisk vits "så dere er alle fornøyde..." heldigvis serverte ikke denne servitøren oss, men en annen veldig snill og enda mer sympatisk og morsom som også snakket litt italiensk. Stedet er vakkert, vi valgte en grand dame meny med 3/4 retter og vin, prisen logisk så vel som for den raffinerte og spesielle maten er proporsjonal med utsikten som kan sees ovenfra (men hvis du klarer å komme til på første rad ellers virker det for meg litt for mye), men hvis du liker den romantiske atmosfæren, er du på utkikk etter et luksussted eller du må feire en viktig begivenhet er dette stedet for deg..! Det er en gang i livet!

Først en sikkerhetssjekk for å komme inn på Esplanade. Deretter henter du heiskortet i restaurantdisken. Foreløpig litt forvirrende på grunn av mange stillaser. Men alle er vennlige og hjelpsomme. I 1. etasje Deretter inngang til restauranten. Vi hadde et bord rett ved vinduet med utsikt over Pont d'Iena. Fantastisk utsikt, veldig god mat og en veldig vennlig og høflig servitør Ahmed. Ekstra fotograf for suvenirbilder (3 for 50 euro). Generelt anbefalt, selv om prisen selvfølgelig er høy.

Showet var fantastisk! Etter å ha blitt eskortert til setet ditt har du en halvtime eller så før showet starter, noe som gir deg sjansen til å ta bilder av lokalet siden du ikke kan ta noen når showet er på. Kvaliteten på handlingene var veldig høy, inkludert noen fantastiske samtidsdansere og noen sinnsyke styrke- og balansehandlinger som ble vist mellom hoveddanserne. Hele showet var kjempegøy og imponerende, vi vil definitivt dra igjen!

Ari tilpasset seg følget og var en glimrende guide og fotograf. Vi var svært fornøyd!

stjerner i deres øyne en vakker blanding av tradisjon og modernitet, ekte utøvere.