Paris
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Paris

Se alle opplevelser i Paris

Severdigheter i Paris

Ti ting å gjøre i Paris

Det er lett å forelske seg i Paris. De romantiske hagene, de bohemske brosteinsgatene i Monmartre, moten eller kunsthistorien. Bak hvert gatehjørne venter et nytt eventyr.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Paris kjennemerke Eiffeltårnet er enda flottere når du ser det tett på. Forhåndsbestiller du billetter til Eiffeltårnet kan du gå forbi den lange køen av turister og rett til toppen.

Seinen

Seinen

Kan det bli mer romantisk enn en tur på Seinen, med byen som glir forbi mens du nyter champagne. Tips: Du kan ta svært fine bilder av Eiffeltårnet fra elven.

Moulin Rouge

Moulin Rouge

Dediker en kveld i Paris til Moulin Rouge. Kle deg i ditt fineste antrekk, dra til Pigalle-distriktet og opplev stedet som oppfant can--can.

Louvre

Louvre

Det ville ta mer enn et halvt år å se alle kunstverkene i Louvre-museet, så her er prioritering nøkkelen. En guidet tur kan hjelpe deg å finne frem til de største kunstverkene.

Slottet i Versailles

Slottet i Versailles

Det finnes ikke noe mer luksuriøst enn dette overdådige slottet. Du kan sykle gjennom hagene til slottet i Versailles, vandre gjennom kongens rom og saler og ta uendelig med vakre feriebilder.

Disneyland i Paris

Disneyland i Paris

Er du på jakt etter moro for hele familien, så ligger dette eventyrriket like utenfor byen. Det er en god idé å bestille returtransport som en del av billetten til Disneyland i Paris.

Katakombene

Katakombene

De underjordiske gangene i Paris huser levningene til over 6 millioner mennesker og har kallenavnet "verdens største gravkammer". Katakombene i Paris er en verden virkelig verd å utforske.

Notre Dame

Notre Dame

Ikoniske Notre Dame fikk store ødeleggelser i brannen den 15. april 2019. Katedralen er derfor stengt for besøk inntil videre.

Champs Élysées

Champs Élysées

Champs-Élysées er kjent som verdens vakreste handelsgate og strekker seg fra Triumfbuen til Place de la Concorde og Tuileriene. Vinterstid dekkes trærne med lys og gaten glitrer som i et vintereventyr.

Triumfbuen

Triumfbuen

Dette monumentet står på Place Charles de Gaulle og er til ære for de som kjempet under den franske revolusjon og under Napoleonskrigen. Fra toppen av Triumfbuen får du en fantastisk utsikt.

Paris: Våre reisetips

Hva bør du vite før du drar til Paris?

Det lurt å planlegge på forhånd hvilken attraksjoner du vil se i Paris, siden det er en travel by med mye mennesker og mange ting å oppleve. Forhåndsbestill billetter til museene du vil besøke, reserver bord på restauranter og bestem hvilke bydeler du vil utforske i Paris. Finn ut hvordan du best kan unngå de største menneskemengdene på Musee d'Orsay.

Hvor stor er Paris?

Paris er stor i areal sammenlignet med andre europeiske storbyer som Roma eller Barcelona. Du kan vandre rundt til fots, men metroen vil helt klart være kjekk å ha for å kunne komme litt raskere fra A til B. Pass på å planlegge aktiviteter og ting du vil oppleve etter hvor de ligger i Paris, slik at du slipper å dra på kryss og tvers av byen hele dagen.

Hvor mange dager bør man være Paris?

Det varierer. Du bør virkelig prioritere hva du ønsker å se i Paris før du drar og tenke gjennom hvor lang tid du vil bruke på hver severdighet. Det er enkelt å fylle fem dager i Paris bare ved å se på de største turistattraksjonene, men husk også å sette av tid til å ta en rolig båttur på Seinen, handle i butikker og drikke kaffe på de små gatekaféene.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Fransk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +33
 • Beste tiden å dra
  Som folk i store deler av Europa, reiser de fleste franskmenn på ferie i august. Derfor er dette et lurt tidspunkt å reise til Paris, for da er byen mindre tettpakket med mennesker og det er mulig å se byen i et avslappet tempo.

Aktiviteter og turer i Paris

De mest populære attraksjonene i Paris

Byer i Frankrike

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paris

Et supert alternativ for å komme seg fra Paris til Disney!

Jeg og min søster valgte å bruke denne tjenesten slik at det ble enklere for oss, og mindre logistikk å tenke på når vi skulle til Disney. Vi måtte bare sørge for at vi var på plass der bussen skulle gå fra, og ha med billettene. Eneste som var litt kjedelig var at vi måtte gå midt i avslutningsshowet på Disney for å rekke bussen. Da den skulle gå nøyaktig 20:30, men den endte med å være forsinket og vi fikk ikke noen forklaring på hvorfor. Hadde vi visst det kunne vi sett mer av showet, men samtidig.. Om vi hadde sett mer og bussen var på tiden hadde vi ikke rukket den, og den skulle gå eksakt 20:30 uansett om alle var kommet seg frem til bussen eller ikke. Så den delen var litt kjedelig. Men alt i alt var det veldig greit å bruke denne tjenesten, og jeg kunne fint brukt den igjen! Og ps. Du går billetten av sjåføren når du skal ombord i bussen. Dette er veldig dårlig info om, men det er ikke noe å bekymre seg for!

Bra men ikke optimalt pga ikke scanning av mobilbilletter.

Minuset var at vi måtte gå et stykka unna for å finne personalet til GetYourGuide. Disse fikk ikke lov til å stå ved inngangspartiet. Hyggelige folk men det var noen og tredve varmegrader, så vi kunne vært det foruten. Det beste hadde vært om de kunne scannet direkte på mobilen, men de opererer med papirbilletter som scannes.

Nydelig, avslappende og lite kø, men dårlig informasjon.

Vi visste lite om opplegget, men ryktet om opplevelsen, lysene og trappene gjorde at vi måttw besøke dey. Og alt gikk til forventning, men vi opplevde område rundt på kveldstid var urovekkende. Vi hadde med et barn på 10år som elsket eiffeltårnet, men følte seg utrygg å gatene.

Paris: 1-times elvecruise på Seine Vurdert av Anonym, 18.08.2018

Fantastisk! Guide Helen er helt utrolig dyktig.

Kan absolutt anbefale Helen som guide. Hun er meget kunnskapsrik og taler flytende engelsk og fransk. Er en veldig behagelig og særs proffesionell. Exellent! Kun gode ting å si om Helen og opplevelsen.

Eksklusiv båttur med god mat, flott serviceveldig og god stemning

Vi var tre generasjoner jenter. Mor, datter og barnebarn. Vi hadde en veldig flott kveld, på alle måter. Dette var en eksklusiv tur, og vi er veldig fornøyd!