Legg til datoer

Ting å gjøre i
Parga

Parga

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Parga

Fra Parga: Paxos og Antipaxos Cruise med blå grotter

1. Fra Parga: Paxos og Antipaxos Cruise med blå grotter

Gjestene vil starte cruiset kl. 10.00 fra bryggen i Parga, på vei til første stopp, som er Voutoumi-stranden på øya Antipaxos. Dette stoppet er 35 minutter, og gjestene har muligheten til å svømme i det krystallklare blå og turkise vannet på Voutoumi-stranden. Etter den første svømmeturen vil gjestene seile mot øya Paxos, på vestsiden av øya, til de blå grottene. Der vil vi ankre Megalochari motorseilerbåt og gi muligheten for en andre svømmetur til våre gjester i 35 minutter. På vei til det tredje stoppet passerer vi fra Ortholithos steinstein for fotografering. Etter 30 minutter vil du nå hovedstaden i Paxos, Gaios, hvor gjestene har 2 timer gratis for lunsj, shopping eller svømming. 16.30 Megalochari motorseilerbåt vil ha avgang til Parga. 18.00 er vi tilbake ved brygga i Parga.

Korfu: Heldags båtcruise i Parga, Sivota og Den blå lagune

2. Korfu: Heldags båtcruise i Parga, Sivota og Den blå lagune

Nyt den vakre kysten til Hellas på et dagscruise til Parga og Sivota fra Korfu by. Få fantastisk utsikt over gamlebyen mens du setter seil og beundrer naturen og den frodige skogen til Kanoni-halvøya. Passer palasset og hagen til Mon Repo, mens du seiler mot Plataria og Sivota. Fortsett nedover kysten til Parga, som er kjent for sin vakre arkitektur og sine rolige bukter. Se restene av et venetiansk slott, bygget av beboerne på 1000-tallet for å beskytte seg mot pirater og tyrkerne. Oppdag den lille øya med en egen kirke dedikert til Jomfru Maria og bygninger i venetiansk og fransk stil. Spaser langs de smale gatene og nyt lunsj på en tradisjonell taverna med utsikt over havet, eller ta en svømmetur ved en av de mange strendene. Cruise rundt Sivota-øyene på turen tilbake til Korfu, og sett anker i den blå lagunen hvor arabiske pirater sies å ha fortøyd sine skip i middelalderen. Svøm i det blå vannet før du seiler tilbake til havnen i Korfu.

Fra Korfu: Heldagscruise til Parga og Paxos Island

3. Fra Korfu: Heldagscruise til Parga og Paxos Island

Nyt et heldagscruise til juvelene i Det joniske hav - øyene Parga og Paxos. Etter en henting fra overnattingsstedet ditt, dra fra havnen på Korfu, som ligger mellom to venetianske festninger hvor du har en vakker utsikt over gamlebyen. Passer Kanoni-øya og Mon Repos-palasset mens du seiler mot Parga og Paxis. Se turiststedene Perama og Benitses, og nå den sørligste delen av Korfu – landsbyene Kavos og Asprokavos. Etter et avslappende to timers cruise, kommer du til Paxos som ligger like ved sørspissen av Korfu. Nyt skjønnheten til den grønne øya dekket med endeløse olivenlunder som strekker seg så langt øyet kan se. Lær om legenden om at Paxos ble dannet da Poseidon skar tuppen av Korfu med ett mektig slag av denne treforken og dro den sørover for å skape et idyllisk tilfluktssted for hans kjærlighet, nymfen Amphitrite. I dag kan du finne millionæryachter ved siden av små fiskebåter ved havnen. Sett deretter seil for den smale kanalen, som fører til den pittoreske havnen Gaios, hovedstaden i Paxos. Nyt den fantastiske utsikten over de to øyene Panagia og Agios Nikolaos. Kapteinen vil da kaste anker nær sentrum av landsbyen Gaios. Spaser i de trange gatene og nyt lunsj på en tradisjonell taverna med utsikt over havet. Etter lunsj drar du mot det greske fastlandet og byen Parga, en sjarmerende kystby på det greske fastlandet med utsikt over den pittoreske havnen. Beundre den sjeldne fysiske skjønnheten til øya med sine flettede strender, smaragdgrønne hav, rolige bukter og olivenlunder. Utforsk de romantiske stiene med etasjehus som danner et amfiteater under imponerende rester av et venetiansk slott. Til slutt kan du nyte den fantastiske utsikten over den imponerende steinete kysten og sandstrendene en siste gang før du returnerer til hotellet.

Fra Korfu: Parga og Paxos dagstur med båt med transfer

4. Fra Korfu: Parga og Paxos dagstur med båt med transfer

Din første destinasjon, den pittoreske fiskebyen Parga, på motsatt fastland, nås etter omtrent 2 og en halv time. Den fantastiske amfiteatralske fiskelandsbyen fortryller med vakre små gater og mange suvenir- og små håndverksbutikker. Utforsk den imponerende venetianske festningen eller bad på den vakre sandstranden. Parga er garantert en unik opplevelse! Etter et 2-timers opphold går reisen videre til den pittoreske øya Paxos. Etter en times kjøretur kommer du til havnen i Gaios, en av de største seilhavnene i det nordvestlige Hellas. Kos deg med å spasere i gatene og utforske øya. Du kan eventuelt bestille en kort utflukt på Paxos på skipet. Etter det to timer lange oppholdet på Paxos går reisen tilbake til øya Korfu. Under turen er det mulighet for å kjøpe kaffe, drikke og snacks på skipet (ikke inkludert). Merk: det er mulig at først Paxos og etterpå Parga vil bli besøkt Er forbudt å bruke denne ekskursjonen som transporttjeneste til Parga

Lefkada: Privat dagstur til Parga og De dødes tempel

5. Lefkada: Privat dagstur til Parga og De dødes tempel

Legg ut på en reise til underverdenen i det fenomenale Nekromanteion-tempelet fra 400-tallet f.Kr. - hvor folk fra hele den antikke verden dro i håp om å få et glimt av sine avdøde kjære. Ta en båttur på elvemunningen til den mytologiske elven av de døde - Acheron. (livsbevaring garantert!) Spol fremover i historien – ta den betagende utsikten over hele bukten fra Ali Pasha-slottet fra 1800-tallet. Feir livet med en spasertur i den vakre byen Parga og dens venetianske slott.

Fra Parga: Magisk Meteora-tur

6. Fra Parga: Magisk Meteora-tur

Klippene mellom himmel og jord. Denne turen tar deg dypt inn på det greske fastlandet til en gruppe på seks middelalderklostre som hver og en balanserer usikkert på klippetopper som rager opp fra sletten. På 1300- og 1400-tallet ble klostrene bygget som tilfluktssteder i urolige tider, og det var svært vanskelig å komme seg opp til dem, enten ved hjelp av lange stiger som var surret sammen, eller ved hjelp av ankerspill og tau som trakk opp nett for varer og mennesker. Slik var det helt frem til 1920-tallet, da det ble hugget ut trappetrinn i fjellet for å lette adkomsten. Det er vanskelig å forestille seg hvordan klostrene i det hele tatt ble bygget på tinder. Det er definitivt en helt spesiell energi på dette stedet som gir en følelse av fred og ro. Meteora og de imponerende klostrene står på UNESCOs liste over verdensarvsteder og bør uten tvil stå på listen over severdigheter som alle som besøker Hellas må se. Når du bestiller denne turen, kan du bare slappe av og nyte turen i stedet for å leie bil og prøve å finne veien til Meteora på egen hånd.

Zagoria og Vikos-juvet fra Parga

7. Zagoria og Vikos-juvet fra Parga

Reis gjennom et fantastisk landskap til de vakre fjellandsbyene i Zagoria og se den fantastiske Vikos-juvet. De steinbuede broene som går på kryss og tvers i Zagori-regionen spilte en viktig rolle i å knytte lokalsamfunnene sammen. I dag kan man se mange av disse broene, som stammer fra 1700- og 1800-tallet, fra den moderne veikanten. Her kan du komme tett på noen av de eldste og mest imponerende broene, som Kokkori-broen fra 1750, som spenner i en høy bue over elven Voidomatis, og Kalogeriko-broen, som ble bygget i 1814. Det er en av de få broene med tre brobein som finnes, noe som har gjort den spesielt kjent. Broen tjener innbyggerne i de to landsbyene som transportmiddel, og den er en av de mest fotograferte broene i Zagori. Den vil garantert imponere deg. Besøk Monodendri, en av Zagoris vakreste landsbyer, og nyt en tradisjonell lunsj midt på dagen. I nærheten av Monodendri kan du ta en spasertur til det forlatte klosteret Agia Paraskevi, som ble bygget på 1400-tallet og gir en imponerende utsikt over hele landsbyen. Disse små, søvnige landsbyene ligger under furukledde, høye fjelltopper og består av enkle steinhytter og storslåtte herskapshus som en gang bare var forbundet med stier og gamle steinbroer. Beundre den store Vikos-juvet og lær mer om historien til kløften av guiden din.

Fra Gouvia: Privat heldagscruise på en luksuriøs hurtigbåt

8. Fra Gouvia: Privat heldagscruise på en luksuriøs hurtigbåt

Utforsk de fortryllende øyene Paxos og Antipaxos og deres tilstøtende, fantastiske kyster med den største komfort og den ultimate letthet når du beveger deg rundt øyas unike attraksjoner på en fantastisk hurtigbåt. Enten du reiser med båt eller ligger for anker, er dette cruiset den ideelle muligheten til å oppleve feriens mest fantastiske øyeblikk sammen med dem du er glad i! Paxos og Antipaxos er to uberørte småøyer med et fortryllende landskap. Besøk de fantastiske strendene Lakka, Kipiadi, Gaios havn og Voutoumi, og dykk i det utrolige akvamarinblå vannet. La deg fortrylle av frodig vegetasjon, oliventrær og vingårder. Gyllen silkesand og gjennomsiktig, lyseblått vann er høydepunktene på dagsturen vår. Det er en unik sjanse til å bade på en av de mest eksotiske strendene i Det joniske hav. Vi har god tid til å svømme, ta bilder og bruke vannleketøyene (paddleboard, snorkelutstyr, seabob), mens vi får drikke og snacks.

8-dagers/7-netters cruise på Korfu

9. 8-dagers/7-netters cruise på Korfu

Korfu-cruiset vårt er en øyhoppingopplevelse på 8 dager/7 netter som starter og slutter i Korfus gamle havn. Alle lugarene vi tilbyr, har eget bad/dusj, hårføner, elektrisk vifte, leselys og klimaanlegg. Alle cruisene våre går fortløpende fra lørdag til lørdag. Innsjekking: 16:00 (lørdag), avreise: 10:00 (søndag)* Utsjekk: 09:30 (påfølgende lørdag) Henting/transport generelt er valgfritt. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Selv om den faktiske reiseruten kan endres, kan dag-til-dag-planen nedenfor betraktes som en referanse: Dag 1: Korfu Dag 2: Sivota - Mourtos Dag 3: Parga Dag 4: Antipaxos Dag 5: Paxos (Gaios) Dag 6: Paxos (Lakka) Dag 7: Korfu Dag 8: Avreise/avskjed *NB: Dersom alle gjestene ankommer før kl. 17.00 på lørdag, vil vi sannsynligvis reise til Plataria (øst for Korfu) i stedet for til Sivota dagen etter, søndag. All annen planlegging av reiseruten forblir den samme.

16 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Parga

Vil du vite mer om aktiviteter i Parga? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Parga

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 308 vurderinger

Det var den perfekte dagen! Alt gikk fantastisk, til og med været var perfekt. Vi ble hentet i tide klokken 07.00 i Kalami og levert til havnen. Maria, forklarte alt på 4 språk og gjorde turen til en opplevelse. Oppholdet, ca 2,5 timer, i Parga var veldig hyggelig. En liten by ved havnen med utallige restauranter, kafeer, barer etc. Bading i lagunen var også et høydepunkt. Fisken…..

Det var en veldig fin båttur og transporten med buss fungerte ekstremt bra. Det eneste poenget som ikke var så bra er at du enten skulle ta med deg egen drikke og mat eller ha med deg den nødvendige endringen. Vann var dessverre ikke engang inkludert i prisen... Men alt i alt var det veldig fint og bading i lagunen var flott.

En flott tur, små overraskelser ble installert. Tilstrekkelig tid til å oppdage Parga og svømme i den blå lagune. Vi ville gjort det igjen

Vi hadde en flott dag. Storslåtte landskap, et dynamisk team og å avslutte en svømmetur i den utrolige blå lagunen.

Nydelig morsom eksepsjonell animasjon Jeg ville gjort det igjen