Legg til datoer

Parfumerie Fragonard, Èze
Dagsturer

Dagsturer
24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Èze

Èze

Flere reisetips for Parfumerie Fragonard, Èze

Vil du vite mer om aktiviteter i Parfumerie Fragonard, Èze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Parfumerie Fragonard, Èze

Tenåringsdøtrene mine og jeg tok turen «Franske rivieraen på én dag», og vi tre elsket det! Vår guide Nikola, var kunnskapsrik, tålmodig og veldig profesjonell. Vi lærte mye om hver by, kjente funksjoner, kunstnere, interessante fakta og mer. Nikola kjenner regionen godt og hans lidenskap for den franske rivieraen er tydelig. Denne turen er verdifull for de som har begrenset tid (som oss) og også for de som vil bruke denne opplevelsen som et springbrett for å bestemme hvilket område de skal gå tilbake til eller bo i neste gang. Og du trenger ikke å forholde deg til bryet med å parkere et kjøretøy eller offentlig transport. Nikola var også en flott sjåfør, og klimaanlegget i varebilen var en velsignelse. Nikola gjorde turen vår til en 5-stjerners tur, merci beaucoup.

Dette var en flott måte å se noen av de beste stedene i den franske rivieraen, med en kunnskapsrik reiseleder og et komfortabelt kjøretøy å frakte rundt i. Guiden hentet oss og slapp oss av akkurat der vi bodde, og mens vi hadde ikke lang tid på noen av holdeplassene, han sørget for at vi hadde lengre tid på de beste stedene. St Paul de Vance og Eze var høydepunkter, i tillegg til en rekke flotte stopp ved utsiktspunkter med spektakulær utsikt. Guiden var flott og veldig kunnskapsrik, uten å gjøre det for mye, og ga oss tid til å utforske solo når det var nødvendig. Vil anbefale, flott opplevelse.

Alex var en utrolig guide! Han sørget for å gå ut av hans måte å gi den beste opplevelsen. Han var kunnskapsrik, betimelig, høflig og underholdende. Jeg vil anbefale en tur med Alex hvis du besøker Nice! Turen i seg selv var flott - fordelt perfekt med nok tid til å få en smak av den franske rivieraen.

Virkelig flott tur. Med den flinke guiden Nora, fikk vi sett mange spennende steder på en dag. synes det var god nok tid på hvert sted og til å ta bilder. Anbefales

Vakker opplevelse, laget med den engelske guiden Roman, en veldig hyggelig person, grundig og veldig forberedt. Jeg anbefaler det på det sterkeste