Legg til datoer

Parfumerie Fragonard, Èze

Flere reisetips for Parfumerie Fragonard, Èze

Vil du vite mer om aktiviteter i Parfumerie Fragonard, Èze? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Parfumerie Fragonard, Èze

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 358 vurderinger

Guiden vår (Parfait) var flott, han visste alt om morsomme fakta og er godt informert om historien til byene. Hvert spørsmål blir besvart, noe som er interessant. Dessverre var det ikke gitt vann mens dette ble lovet på siden. Nå som vi var godt utstyrt, synes vi at denne turen fortsatt var verdt 5 stjerner. vet at det er best å besøke severdighetene først og deretter bruke den resterende fritiden til å gjøre det du ønsker.

Turen ble organisert veldig bra av vår guide. Hun kjørte turen tospråklig og alle ble behandlet likt slik at alle kunne forstå hele turen. Dessverre, på grunn av tidene gitt av Get your Guide, var ekskursjonen for kort. For vår del skulle vi gjerne hatt mer tid i den lille landsbyen, på slottet og i Monaco. Parfymeriet kunne vært slettet fra vårt ståsted. Men fortsatt en fantastisk opplevelse.

Turen var flott, Antonio visste mye om Monaco og Eze, turen gjennom parfymeriet var veldig interessant, vi fikk en omvisning og det ble forklart i detalj hvordan parfymer lages. I Monaco hadde vi tid til å gå og ta bilder. Jeg anbefaler det definitivt til andre!!

Nordine was a very funny and friendly guide. Gave us among other things restaurant recommendations, and also shared his knowledge about the history of Nice, Ève, Monaco, etc. along the way.

We got a very smart and funny guide that knew a lot about Nice, Eze and Monaco. An honest and very tourist friendly trip