Legg til datoer

Parco Sempione

Flere reisetips for Parco Sempione

Vil du vite mer om aktiviteter i Parco Sempione? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Parco Sempione

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 581 vurderinger

En virkelig eksepsjonell 360 ° utsikt over Milano, 98 meter høy, men med en absurd kø. Mellom oppstigning, utsikt og nedstigning passerer 10 min. , faktum er at bare 2 personer går opp om gangen. Vi hadde 14 personer foran ... det ville vært 70 min. Venter. Heldigvis fikk sjefen oss tilbake 2. januar med 1. bestilling (superhyggelig). Jeg ANBEFALER på det sterkeste å bestille til et fast tidspunkt. Alt ville vært raskere og mer behagelig. Utsikten er imidlertid super anbefalt.

Vakker solnedgang.

Jeg var der klokken 20.30, ingen andre - så jeg hadde en privat runde, for å si det sånn. «Sjåføren» var veldig hyggelig og vennlig og snakket med meg og fortalte mye om byen på den korte tiden. Det var en flott solnedgang, etterfulgt av en aperitiff i Cavalli Bar. Fint minne. Da jeg kom ned fra tårnet var det allerede mange turister :-))

Guiden Silvia var utrolig imøtekommende og hyggelig. Hun var svært kunnskapsrik både kunsthistorisk og byhistorisk, og hun formidlet innholdet med innlevelse og humor. Det var virkelig kjekt å få bli med henne på en slik runde. Godt opplegg generelt. Kan absolutt anbefales.

Fin måte å få oversikt over Milano.

Vi hadde forhåndskjøpe dagsbillett og startet med første buss. Den kom til avtalt tid. Lydanlegget på bussen fungerte godt.