Legg til datoer

Marsmarken

Flere reisetips for Marsmarken

Vil du vite mer om aktiviteter i Marsmarken? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Marsmarken

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 210 vurderinger

Dette var en seier for oss. Vi tok bilder på Trocadero Square før vi møtte reiselederen. Hun ga en interessant historie om Eiffeltårnet. Da følte vi oss som en VIP-gjest fordi vi gikk forbi hundrevis av mennesker i kø til en MYE kortere privat turlinje, og fikk billettene våre for å gå inn. Hvis du drar til Paris i en høysesong, er det verdt det slik at du slipper å vente på hvem vet hvor mange timer i kø!

Omvisningen var veldig fin, guiden vår bao var veldig entusiastisk, han fortalte oss historien til konstruksjonen og lot oss stå i heisens rad. guidene er ikke kledd i blått, du må spesifisere informasjonen, men de henter deg på møtepunktet uten problemer

En koselig busstur rundt i PAris,,anbefales virkelig.Paris er så stor,og greit å komme overalt med denne bussen,,vi hasse 2 dagersbilett og båttur også.Nydelig båttur,selvom det var litt kaldt.kan sitte inne også.anbefales på det varmeste :)

Super busstur rundt i Paris, hvor man får se veldig mye fin arkitektur. Bussene går ofte, og det er flott at man får gå av og på så mye man måtte ønske! Kan absolutt anbefale dette!

lett å finne bussene. Hodetelefoner på buss. i interessant fortalt. Fin musikk