Legg til datoer

Paralia Porto Vromi

Paralia Porto Vromi: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Porto Vromi: Navagio Shipwreck Beach & Blue Caves med båt

1. Porto Vromi: Navagio Shipwreck Beach & Blue Caves med båt

Oppdag Navagio-forliset på et cruise fra Porto Vromi på Zakynthos. Ta en svømmetur i det krystallklare vannet, beundre et ikonisk skipsvrak fra 1980, og slapp av i solen på Shipwreck Beach. Sett seil fra Porto Vromi Maries mot Navagio-stranden, en magisk bukt med klart blått vann kjent for sitt forlis fra 1980. Avreise fra Zakynthos og beundre panoramautsikten over havet mens du navigerer. Kom tett på båten for fantastiske bilder og ta en pause for å svømme. Ta et kort 15-minutters cruise fra Porto Vromi Maries. Nyt middelhavssolen på Navagio-stranden, kun tilgjengelig via sjøen. Også kjent som 'Shipwreck Beach', oppdag stedet for MV Panagiotis-vraket, som gikk på grunn og skyllet opp i sanden i 1980. Gå tilbake mot Porto Vromi Maries og stopp for en svømmetur ved de blå hulene, den skjulte stranden Sfogio eller den paradisiske stranden Porto Steniti. Se de naturlige formasjonene til Neptune Profile-hulen før du blir sluppet av tilbake ved havnen.

Zakynthos: Forlis tidlig om morgenen, blå grotter og utsiktspunkt

2. Zakynthos: Forlis tidlig om morgenen, blå grotter og utsiktspunkt

Utforsk øya Zakynthos på en dagstur med start fra Argassi. Stopp ved øyas toppstrender, inkludert Navagio-stranden, hvor du vil se en forliste båt på nært hold. Seil inn i grotter og snorkle i det turkise vannet på Sfogeio-stranden. Avslutt med lunsj på en lokal gresk restaurant. Begynn med henting fra overnattingsstedet ditt. Nyt utsikten over olivenlundene, vingårdene, mangfoldet i landskapet, de tradisjonelle landsbyhusene, de gamle kirkene og den fantastiske panoramautsikten over det turkise havvannet før du ankommer Porto Vromi. Fra den lille havnen, hopp ombord i båten som er liten nok til å navigere i hulene. Det vil ta omtrent 20 minutter å seile langs vestkysten og nå Navagio-stranden. Land tidlig på en av de mest kjente strendene på øya og nyt omgivelsene uten folkemengdene. Ta noen bilder av det rustne skroget til det kommersielle forliset, kalt M/V Panagiotis, som grunnstøtt på land i 1980 og ligger midt på den hvite sandstranden. Deretter går du til de blå hulene preget av deres livlige safirfarge kastet av sollyset som skimrer gjennom vannet og reflekteres inn i hulene. Bruk omtrent 20 minutter på svømming og snorkling her. Cruise ved siden av en bortgjemt rullesteinstrand som er et karakteristisk eksempel på den naturlige skjønnheten på Zakynthos, før du drar langs kysten for å utforske flere grotter. Ankom den praktfulle Poseidon-grotten. Ved siden av den er det en naturlig fjellformasjon der du lett kan se det fantastiske ansiktet til Poseidon, havets gud, stormer, jordskjelv og hester. Hopp inn i en minivan for å reise til utsiktspunktet til forliset. Gå langs en kort steinete sti som fører ut til klippetoppen til en høy odde som vender mot havet. Ta fantastiske bilder av det ikoniske forliset i bakgrunnen. Deretter er det et stopp for lunsj på en tradisjonell zakynthisk familiedrevet taverna i nærheten av Anafonitria. Nyt deilige hjemmelagde, tradisjonelle retter med ferske hjemmedyrkede grønnsaker og hjemmelaget vin. Siste stopp vil være det 2000 år gamle oliventreet ved Exo Chora. Beundre et av de syv eldste oliventrærne i Middelhavet, og sannsynligvis et av de eldste oliventrærne i verden. Etterpå kan du slappe av på hjemreisen med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Porto Vromi: Navagio Shipwreck Cruise med solnedgangsvisning

3. Porto Vromi: Navagio Shipwreck Cruise med solnedgangsvisning

Oppdag Navagio-forliset på et kveldscruise med små grupper fra Porto Vromi. Svøm i det krystallklare vannet, beundre det ikoniske forliset og nyt solnedgangen ombord på båten. Fra Porto Vromi tar en erfaren skipper deg med på et 15-minutters cruise på vestkysten til du kommer til den berømte stranden etter at folkemengdene har spredt seg. På stranden kan du oppdage stedet for MV Panagiotis-vraket som skyllet opp i sanden på 1980-tallet. Etter en times fritid på stranden, fortsett til Blue Caves, den skjulte stranden av Sfogio, eller den paradisiske stranden Porto Steniti for å stoppe for en svømmetur. Se de naturlige fjellformasjonene i Neptune Profile-hulen, og stopp deretter for en uforglemmelig solnedgang før du returnerer til havnen.

Zakynthos: Cruise på vestkysten og Navagio Bay med 3 svømmestopp

4. Zakynthos: Cruise på vestkysten og Navagio Bay med 3 svømmestopp

Legg ut på en uforglemmelig 3-timers tur, lovende tre fristende badeplasser og en unik båtreise for å avdekke skjulte, uberørte bukter langs den fengslende vestkysten. Utforsk Shipwreck Beach i ro og mak, og bruk så mye tid du ønsker, og nyt dens skjønnhet og ro. Oppdag Hidden Treasure Cave, også kjent som Blue Eye Cave. Besøk en rekke havgrotter, som hver tilbyr sin unike sjarm og naturlige underverker. Dykk ned i det turkise og krystallklare vannet, fordyp deg i naturens skjønnhet. Utforsk de naturskjønne vidunderne i Sfogio og White Beach, to uberørte steder som lover fantastisk utsikt og rolige øyeblikk. Se den fryktinngytende Porto Stenitis, et naturlig vidunder som vil gjøre deg trollbundet.

Fra Porto Vromi: Shipwreck Beach Private Boat Cruise

5. Fra Porto Vromi: Shipwreck Beach Private Boat Cruise

Gå ombord på den private båten din for dagen, og dra deretter ut på et eventyr for å oppdage noen av Zakynthos vakreste kyststeder. Gå fra Porto Vromi og dra til dagens første stopp, den fascinerende Shipwreck Beach, også kjent som Navagio Beach. Stranden er kjent for å være hvilestedet for et fraktforlis fra 1980, som har blitt brukt som innspillingssted for mange internasjonale TV-serier. Bruk litt tid på å utforske stedet og ta bilder med landemerket, i tillegg til å kjøle deg ned fra varmen med en forfriskende svømmetur i sjøen. Deretter går du til den praktfulle Hidden Treasure Cave, en av de vakreste grottene på Zakynthos. Hopp i vannet og flyt rundt i hulen, nyt magien til dette glitrende stedet og se solens stråler reflektere mot det turkise vannet. Hopp tilbake på båten og ta deg til neste sted hvor du kan nyte et nytt svømmestopp og snorkle på leting etter fargerikt marint liv. Andre høydepunkter på cruiset inkluderer Sfogio stranden, White Beach, Porto Steniti, Secret Blue Cave og Heart Cave. Etter en uforglemmelig dag på havet, start returreisen til Porto Vromi, og stopp ved Profile of Poseidon-fjellformasjonen underveis.

Porto Vromi: Cruise til Navagio, skilpaddeøya og Keri-grottene

6. Porto Vromi: Cruise til Navagio, skilpaddeøya og Keri-grottene

Sett seil på et privat cruise fra Porto Vromi og oppdag bortgjemte strender og øyer. Gå inn i grotter, se havskilpadder på Turtle-øya, sese det legendariske forliset på nært hold og opplev det krystallklare, blå vannet med svømming og snorkelstopp. Med start fra Porto Vromi Maries på en privatbooket båt med en lokal skipper, vil du først besøke den berømte Navagio Shipwreck-stranden hvor du tar en forfriskende svømmetur. Deretter cruiser du mot den mystiske skjulte skattehulen og besøker White Beach og Sfogio-stranden. Senere, når du passerer fra Poseidons profil, kommer du til den fantastiske bukten Porto Steniti, og deretter går du inn i den hemmelige blå hulen og stopper ved den unike Oil-stranden. Neste stopp vil være ved Great Cave and the Seal Cave. Båten tar deg til de naturskjønne Porto Limnionas og Porto Roxa. Etterpå kan du nyte et nytt stopp for bilder og en svømmetur ved fantastiske Korakonissi, ved Plakaki-stranden og de magiske Myzithres. Til slutt kommer du til Keri-hulene og besøker skilpaddeøya hvor du kan se skilpadder ved yngleplassen deres. På slutten av turen tar kapteinen deg tilbake til Porto Vromi.

Porto Vromi: Navagio Beach & Blue Caves Private Boat Tour

7. Porto Vromi: Navagio Beach & Blue Caves Private Boat Tour

Avreise fra Porto Vromi Anafonitria og ta turen til dagens første stopp, den fascinerende Shipwreck Beach, også kjent som Navagio Beach. Beundre hvilestedet til et fraktforlis fra 1980, som har blitt brukt som innspillingssted for mange internasjonale TV-serier. Bruk litt tid på å utforske stedet og ta bilder av landemerket. Kjøl deg ned fra varmen med en forfriskende svømmetur i sjøen. Deretter går du til den praktfulle Hidden Treasure Cave, en av de vakreste grottene på Zakynthos. Hopp i vannet og flyt rundt i hulen, nyt magien til dette glitrende stedet og se solstrålene reflektere mot det turkise vannet. Hopp tilbake på båten og ta deg til neste sted hvor du kan nyte enda et svømmestopp og snorkle på jakt etter fargerikt marint liv. Andre høydepunkter under cruiset inkluderer stopp ved Sfogio Beach, White Beach, Porto Steniti, Secret Blue Cave og Heart Cave. Etter en uforglemmelig opplevelse til sjøs, start returreisen til Porto Vromi, stopp ved Profile of Poseidon-fjellformasjonen underveis.

De beste severdighetene i nærheten av Paralia Porto Vromi

Flere reisetips for Paralia Porto Vromi

Vil du vite mer om aktiviteter i Paralia Porto Vromi? Trykk her for full oversikt