Legg til datoer

Paradis Latin

Flere reisetips for Paradis Latin

Vil du vite mer om aktiviteter i Paradis Latin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paradis Latin

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 764 vurderinger

vi prøvde opprinnelig å bestille for Lido, men på en eller annen måte ble vi omdirigert til Paradis Latin-kabaret. alt i alt ble vi overrasket over hvor bra underholdningen var. dansen og sangen var utmerket. tjenesten på bordet var flott. vi ble servert av soutien, jeg tror det er navnet hans. vi ble tatt godt vare på i løpet av kvelden.

Ikke skuffet Kun kritikk som noen på forumet har kommet med, hvis du er plassert vendt mot speilene og rekkverket bak deg, må du ikke ha mage, ellers får du ikke plass, meg ikke noe problem, mine 1.80m og mine 60kg passerte , men disse plassene er uegnet, spør ved påmelding om ikke å bli plassert der, ellers er alt bra.

Très bon spectacle incluant beaucoup de danses contenporaines, qui a plu à toutes les générations. Une scène quelque peu délicate et osée pour des enfants de 10 et 13 ans (Le Paradis Latin considère l'accès aux enfants dès 6 ans contrairement à d'autres lieux)...mais à part ça, tout le monde a beaucoup aimé.

Vi spiste og så showet og ville absolutt gjøre det igjen. Showet var en blast, underholdningen under måltidet, som selve måltidet, var en ekte opplevelse.

Amazing show - we enjoyed ourselves from the beginning and to the end. Worth every penny