2. Paris: Kabaret på Paradis Latin Theatre og 3-retters middag
Utfordre sansene dine med en billett til Paradis Latin-showet i Paris. Fordyp deg i det lokale kunstmiljøet med denne herlige kvelden med sensualitet, poesi, følelser og humor, mens du nyter et deilig 3-retters måltid. Gå inn i teatret og bli ønsket velkommen av skuespillere, dansere og artister. Stup inn i en surrealistisk og overraskende atmosfære. Mens du spiser, nyter du en forestilling av en eksepsjonell sanger og ser et unikt kabaretshow. Velg mellom 2 middagsmenyer på våren og sommeren: Prestige eller Gustave Eiffel, satt sammen av Guy Savoy. Vår/sommer - Gustave Eiffel-meny Forretter: Fjærkre og kalvepaté med pistasjnøtter, og rødbeter som krydder eller Colors Paradis Røkt laks, pepperrotkrem, moset brokkoli, laksekaviar og røkt smørsabayon eller Agurk-yoghurt gazpacho med tarama wasabi og bottarga Hovedretter: Laks på Koulibiac vis med hvit smørsaus og ingefær infusjon eller Lammegryte Navarin med salvie og kandisert sitron eller Flerfargede grønnsaker med egg og parmesan Kokte grønnsaker: Moset artisjokk, flerfargede gulrøtter, gulbeter, kandiserte tomater, purre, flerfargede reddiker og neper. Økologisk egg, parmesan tuile og gressløk Desserter: French Kiss Pisket ganache smaksatt med bergamott og bringebærinnlegg eller Fransk Cancan Fingerkjeks med rabarbra- og solbærsorbet, marengs i form av en kjole opp ned, og sjokoladeben Vår/sommer - Prestige-meny Blomsterformet foie gras med hvitkålsalat med granateplemelasse, Espelette pepper og ristet surdeigsbrød eller Brasme med vårgrønnsaksceviche eller Remoulade av avokado og krabbe med skalldyrgelé, Granny Smith-eple og en blanding av karse, shiso, reddikkarse og nasturtiumblomst Torskerygg med utrteskorpe, tomatconfit med balsamico, urte-piquillos virginsaus, granateple og stekt rødløk eller Breiflabbmedaljonger marinert i grønn karri, fregola sarda-pasta og erter tilberedt som en risotto, et hint av estragon og en fiskysjy med grønn karri eller Paradis Wellington, servert medium rare Oksefilet med Paris-soppduxelles, cecina (okseskinke) i butterdeig bakt rå og oksesjy med portvin Desserter av Pierre Hermé Montebello Pistasjkrem med pistasjnøtter, sukkerbrød med pistasjer, jordbærcoulis, ferske jordbær, jordbærsorbet og macaronkjeks eller Orphéo Kremet Belize sjokoladekrem med hasselnøttkrem, sukkerbrød med sjokolade, Belize sjokoladesaus, karamelliserte hasselnøtter, butterdeig hasselnøttpraline og Belize sjokoladebiter Drikke: 1/2 flaske mineralvann - 1/2 flaske rødvin* - 1/4 flaske champagne* *Paradis Latin-utvalg