Legg til datoer
Opplevelser i

Paphos (distrikt)

Severdigheter i Paphos (distrikt)

Ofte stilte spørsmål om Paphos (distrikt)

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Paphos (distrikt)?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Paphos (distrikt) er:

Flere reisetips for Paphos (distrikt)

Vil du vite mer om aktiviteter i Paphos (distrikt)? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Paphos (distrikt)

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 525 vurderinger

Vi var heldige nok til å være de eneste på vår tur med Bambos. Dette var vår andre tur med ham, og etter min mening angrer jeg ikke på at jeg booket flere turer med ham tidligere under oppholdet. Famagusta-turen er rett og slett surrealistisk, da jeg ikke kan huske at jeg så noe lignende de siste 10 årene jeg har reist over Europa, Asia og Afrika. Bambos visste nøyaktig hvordan vi skulle bringe temaet nærmere oss med tanke på vår bakgrunn. besøket i kulturhuset var stort og damen som jobbet der var veldig hyggelig og villig til å svare på spørsmålene våre. som for resten av opplevelsen - det vil virkelig treffe deg når du begynner å se gjerdet etter kontrollkontrollpunktet. Vi elsket tiden vår med Bambos og hans kommentarer. Hvis du kommer utenom sesongen som oss, ikke nøl med å bestille ham for så mange turer som mulig - du kan ikke sette en pris på mengden kunnskap denne fyren har.

Hotellhenting like etter kl. Totalt 7 personer pluss sjåfør/Guido i minibuss. Omtrent 1 times kjøretur til Troodos-fjellene. Stopp ved et kloster, vinsmaking og sightseeing, besøk på et lite museum med forklaringer og shopping for lokale produkter. En fottur gjennom landsbyen Lefkara (kjent for sølv og håndverk). Til slutt en kypriotisk kaffe og smørbrød med halloumi. 5 timer totalt (pluss 2 timer tur/retur). Fin tur.

Det var en veldig flott og eventyrlig tur! Jeg kan bare anbefale ham til alle. Det var veldig variert, lærerikt og på ingen måte kjedelig. Guiden delte så mye spennende kunnskap og du kunne ta så mye med deg. Jeep-turen var veldig vill, mange snarveier, men definitivt gøy! Jeg ville definitivt gjort det igjen!

Alt i alt en flott tur! Guiden vår var veldig hyggelig, ga mye informasjon om området og historien til Ayia Napa og alt var veldig avslappet. Det var kjempegøy å kjøre jeepen over sandstier og steinete terreng og på slutten en flott panoramautsikt rett før solnedgang! Turen er verdt å oppleve sørøst på øya!

Vi kan bare anbefale denne turen! Guiden (Adam) legger sitt hjerte og sjel i turen. Vi ble veldig imponert over gjestfriheten til lokalbefolkningen og deres private innsikt. Du følte ikke at du reiste som turist, men som en venn. De 10 timene fløy avgårde og gjorde mange inntrykk.