Pantheon

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Når er det åpent?

  Pantheons åpningstider varierer med sesongen. Basilikaen er åpen mandag til fredag fra klokken 09.00 til 19.30, og søndager fra klokken 09.00 til 18.00. På helligdager som faller på vanlige hverdager er basilikaen åpen fra klokken 09.00 til 13.00. 1. januar, 1. mai og 25.desember er den stengt.

 • Hvor mye koster et besøk?

  Pantheon er gratis å besøke året rundt. Du kan stikke innom for et kort besøk eller bli litt lenger og velge en omvising med guide.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Mandag til lørdag fra kl. 09.00 til 19.30, søndag kl. 09.00 til 13.00.
 • Pris
  Gratis!
 • Behøver jeg en guide?
  Nei, det går fint å se seg rundt på egen hånd. Men om du vil ha enda mer ut av besøket i Pantheon er det audioguider og omvisninger tilgjengelig.
 • Hvordan komme seg dit?
  Du kan lett gå til Pantheon til fots. Den ligger like ved Trevifontenen og det er godt skiltet.
 • Flere tips
  Stedet fungerer fortsatt som katolsk kirke og er et sted folk kommer for å be. Så husk at du ikke må snakke for høyt, og kle deg respektfullt.

Flere reisetips for Pantheon

Vil du vite mer om aktiviteter i Pantheon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Pantheon

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 20 584 vurderinger

Vi hadde en flott dag med fantastisk mat og historier. Guiden vår Claudia var best. Vi skulle ønske vi ville ha gjort denne turen tidligere på turen fordi vi turnerte i noen nabolag og restauranter som vi ville ha returnert til. Vi har nå steder å besøke på vår neste tur. Denne turen var vel verdt det!

Dette var en flott måte å starte mitt første besøk til Roma. Vi spiste alt fra spekemat, pizza, til stekte artisjokker og lærte mye om de lokale virksomhetene, byens historie underveis. Vi fikk til og med kontakt med noen andre amerikanere på turen. Anbefaler Elizabeth på det sterkeste for turen din!

Fantastisk gatemat-tur! Lisbeth valgte et stort utvalg av stopp for et utvalg romersk gatemat. Hun var også veldig kunnskapsrik om byens mat og historie, og ga oss historier om alt fra historien til carbonara til Cæsars og republikkens død. Anbefaler sterkt!

Elisabeth was a great guide. So much knowledge about roman culture and food, and also a great sense of humour. The food we got was great as well. We really enjoyed it!

Dette er en fantastisk service, og jeg anbefaler det å se alle turistområdene.