Legg til datoer

Panoramapunkt Berlin

Flere reisetips for Panoramapunkt Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Panoramapunkt Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Panoramapunkt Berlin

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 288 vurderinger

Det var veldig tomt foran heisen. Derfor hadde det ikke vært nødvendig å kjøpe en VIP-billett via denne appen. Vi kunne ha spart totalt 10 euro hvis vi hadde kjøpt billetten direkte på stedet. Imidlertid har vi hatt motsatt opplevelse med andre attraksjoner. Bunnlinjen, denne appen er veldig nyttig. For å sjekke, bør du også se på nettsiden til den respektive leverandøren.

Å ha tilgang til all offentlig transport gjorde det mye enklere å flytte rundt, og systemene på plass er så gode å bruke og er veldig rene. Rabatter for noen attraksjoner var også veldig hyggelige å ha, og å ha listen over rabatterte attraksjoner hjalp oss også med å planlegge turen og bestemme hva vi skulle gjøre.

Å få et transportpass på forhånd er avgjørende for en avslappet tur. Det var enkelt å kjøpe passet på nettet, og det var også enkelt å finne kontoret på flyplassen. Guiden og kartet jeg fikk med var god hjelp. Jeg vil på det sterkeste anbefale å bruke denne tjenesten.

Er godt kjøp til en bra pris. Inkluderer transport til og fra flyplassen, noe som gjør det veldig enkelt. Løp og kjøp. 25% på mange turistattraksjoner er også en god ting.

Noe av det jeg likte best var at all offentlig transport er inkludert.