Denne aktiviteten er automatisk oversatt. Trykk her for å se originalversjonen på engelsk.
Omvisning

Panama City: Legends of Casco Viejo sightseeingtur

Aktivitetsleverandør: Panama Vibes

Panama City: Legends of Casco Viejo sightseeingtur

Aktivitetsleverandør: Panama Vibes
Spar opptil 10%

Fra NOK 428 NOK 386 per person

Utforsk det historiske sentrum av Casco Viejo med en lokal guide og reis tilbake i tid til de gylne dagene i denne ekstraordinære delen av Panama. Gå gjennom skjulte gater og vet mer enn en lokal.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Varighet 3 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Engelsk, Spansk
Valgfri henting
Vennligst vent i hotellets lobby 10 minutter før din planlagte hentetid. Sjåføren vil holde et skilt med PanamaVibes skrevet på.
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
  • 2-3 timers skjulte smug og passasjer Guidet tur i Casco Viejo
  • Spaser gjennom de sjarmerende og sjarmerende gatene i det historiske distriktet
  • Liten gruppe for en mer personlig opplevelse
  • Paraply hvis det regner
Beskrivelse
Gå rundt i Casco Viejo med en lokal guide, utforsk det historiske sentrum og reis tilbake i tid til de gylne dagene i denne ekstraordinære delen av byen. Guiden vil fortelle deg interessante fakta og historier om kjærlighet, ære og formue, men også om intriger, krig og konflikter. Hun eller han kan også gi deg råd om hvor du skal spise og hvor du kan drikke under oppholdet. Ved slutten av turen vil du vite mer enn en lokal! Dette er en tur laget for elskere av utendørs turer, den er laget for folk som deg, som lengter etter å finne opplevelser med ekte lokale mennesker. Etter å ha møtt reiselederen din, vil hun/han lede deg gjennom Plaza Herrera, Plaza de Francia, Plaza Bolivar, Plaza de la Independencia, San Jose-kirken, katedralen, Santo Domingo-kirken, presidentpalasset, "bóvedas" eller fangehull , Nacional Theatre og andre interessante steder som Casco har å tilby. Det vil også være muligheter til å besøke håndverksbutikker, kaffebarer, isbutikker og restaurantanbefalinger for å få mest mulig ut av dagen i et av de mest populære nabolagene i Panama. Du kan enten møte guiden din ved startpunktet eller bli hentet fra et sted, hotell eller overnatting i byområdet, bare sørg for å velge riktig bestillingsalternativ. Dessuten har vi nok paraplyer til alle i tilfelle det regner, la bekymringene ligge bak deg.
Inkludert
  • Profesjonell og lisensiert lokalguide
  • Paraply hvis det regner
  • Mat og Drikke
  • Drikkepenger

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Møtepunktet er rett ved siden av statuen av mannen som rir på en hest (general Tomas Herrera) midt på torget Plaza Herrera. Det ville være veldig enkelt å gjenkjenne reiselederen fordi hun/han vil holde et skilt med Panama Vibes skrevet.

Åpne i Google Maps ⟶

Produkt-ID: 421469