Adgangsbillett

Gran Canaria: Inngangsbillett til Palmitos Park

Aktivitetsleverandør: Palmitos Park

Gran Canaria: Inngangsbillett til Palmitos Park

Aktivitetsleverandør: Palmitos Park

Fra NOK 342 per person

Palmitos Park er en zoologisk botanisk park som ligger 10 kilometer fra Maspalomas fyrtårn. Opplev en fantastisk natur med en samling av arter av dyr og planter fra alle 5 kontinenter.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Se et fantastisk delfin-show
 • Ikke gå glipp av showet med rovfugler eller showet med de eksotiske fuglene
 • Se et papegøye-show
Beskrivelse
Besøk det nye delfinariet, med sitt spektakulære show, så vel som akvariet, sommerfuglhuset, det utrolige showet med rovfugler, showet med papegøyer, surikater, kaimaner og mye mer. I reptiler-delen finner du en komodo-drage som tilhører den første generasjonen som er oppdratt i fangenskap i Europa, den største arten av øglegruppen som når opp til en lengde på 3 meter, og veier rundt 90 kilo. I Kaiman-sjøen kan du finne den spektakulære Kaiman, kaliforniske skilpadder og Gran Canaria sin kjempe-øgle som alle lever i perfekt synkroni. Øya sine primater er utvilsomt et must-see. Blant de mange artene du finner i parken er de mest beryktede jordsvin, wallabies, surikater og dvergmarekatter.
Inkludert
 • Inngang til parken og alle show (delfiner, papegøyer, rovfugler og eksotiske fugler)
 • Gratis parkering
 • Mat og drikke
 • Transport til og fra hotellet
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Du kan gå direkte til porten for online billetter

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Siste inngang til parken er klokken 17:00
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,7 /5

basert på 120 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,6/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Spektakulær opplevelse for den fantastiske kaktusen og saftige planter, ikke engang vi var i Utah (vakker) delfin viser moro like mye som for papagayos show og spenning under showet med rovfugler (amerikanske og søramerikanske ørn å bli overrasket) og deretter akvarium ( naturlig opplyst med sollys) vakkert! Jeg anbefaler det på det sterkeste for familier og voksne

Les mer

14. august 2019

En flott dag ute, vel verdt det ..

En flott dag ute, Shade all round bortsett fra på fugle- og delfinshowene. Forsikre deg om at du kommer til delfinshowet tidlig eller blir der etterpå, og at du kan få et bilde som berører delfinene for € 20 hver, (trenger å ta av deg skoene og stå på grunt vann) vel verdt det, men ikke offentliggjort !. Hvis du kommer opp til fugleshowet tidlig, går du forbi kaféen / baren, og du kan se ned på delfinene som varmer opp !. Mat og drikke er tydeligvis dyrt, så sørg for at du i det minste tar en flaske hver. Dyrehagen er på siden av et fjell, så det kan være vanskelig / treg spasertur for eldre / mindre dyktige turgåere ... er bakker / trinn, men alle asfalterte, så buggies bør være ok! Det er nok toaletter, benker og hyller over hele parken og fine rasteplasser. likte dagen min med mine 4 og 15 åringer. Vi kom glade bort etter å ha sett alle dyrene og berørt en delfin !. De føler seg som en gummiaktig svamp forresten !! .. ha det gøy og bestill på nettet minst et døgn = ingen ledetråder!

Les mer

11. juli 2019

Leider gab es keinen Sonnenschutz bei der Vogelshow, die Sonne schien ziemlich stark. Schutz vor der Sonne sollte man unbedingt dabei haben. Ansonsten war alles echt gut organisiert, Park / Anlage war sauber, freundliche Mitarbeiter. Wetter war extrem schön. Die Delfin- und Vogelsshow waren echt schön und auch sehr toll gestaltet. Gehege der Tiere war liebevoll hergerichtet und sauber - man hat nicht den Eindruck, den Tieren geht es schlecht. Ein weiteres Highlight neben der Delfinshow und Vogelshow, war die Möglichkeit, Emus zu füttern. :)

Les mer

2. august 2021

Oversett

Produkt-ID: 258742