Palma de Mallorca
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Palma de Mallorca

Se alle opplevelser i Palma de Mallorca

Palma de Mallorcas beste severdigheter og opplevelser

Selv om Palma de Mallorca har rykte på seg for å være et nattelivsparadis, finnes det en masse andre attraksjoner her for den som ønsker en litt mer rolig og avslappende ferie. Her er noen forslag til hva du bør få med deg.

Palmas gamleby

Palmas gamleby

Palmas gamleby er påvirket av både arabisk og romersk kultur. Bli med på en omvisingstur til fots og lær om byens rike historie og arkitektur.

Dragegrottene

Dragegrottene

De underjordiske Dragegrottene tilfører ferien din noe litt utenom det vanlige. Tradisjonelt har grottene vært et sted der lokalbefolkningen har fisket etter perler, og her ligger også Martel, Europas største underjordiske innsjø.

Rancho Grande

Du trenger ikke ha erfaring fra salen for å nyte en dag på hesteryggen på Mallorcas Rancho Grande. Det er den ultimate måten å oppleve Mallorcas skjønnhet på.

Valldemossa

Valldemossa

Landsbyen Valldemossa ligger på toppen av en bakke, ved foten av Tramuntana-fjellet. Landsbyen er et virkelig middelhavsparadis, og det er ikke vanskelig å forstå at Frederic Chopin overvintret her.

Kathmandu Park

Denne familievennlige opplevelsesparken – som påstår den har blitt blåst hit fra Tibet – har blant annet en 4D-kino, minigolf, laserspill og mange andre aktiviteter.

Akvarium
Foto: Kačka a Ondra@flickr (CC BY 2.0)

Akvarium

Om havets dyreliv fascinerer deg, bør du virkelig ta en tur til Mallorcas akvarium. De har verdens største haibasseng og du kan til og med svømme med djevelrokker.

Puerto Pollensa

Trodde du havet ikke kunne bli blåere? La Formentor og Puerto Pollensa motbevise det! Ta en båttur, gå en tur langs stranden og nyt ettermiddagen.

Palma de Mallorca: Våre reisetips

Hvor lenge bør jeg være på Palma de Mallorca?

En uke vil gi deg tid til å slappe av og se alle attraksjonene!

Hvordan kommer jeg meg rundt i Palma de Mallorca?

Palmas labyrintiske gater er ganske lette å vandre rundt i til fots. Det finnes også et offentlig bussystem, kjent under navnet EMT.

Når bør jeg reise til Palma de Mallorca?

Her er det fint året rundt, men fra mai til oktober kan du bestille alle turene, da en del av båtselskapene har stengt utenom disse månedene.

Er det noe annet jeg bør vite om?

Pass på å drikke nok vann, ha med solkrem og unngå sola midt på dagen. Beliggenhet i Middelhavet gjør Mallorca til et varmt sted.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Vår, sommer og tidlig høst.

Aktiviteter og turer i Palma de Mallorca

De mest populære attraksjonene i Palma de Mallorca

Byer i Spania

Flere reisetips for Palma de Mallorca

Vil du vite mer om aktiviteter i Palma de Mallorca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palma de Mallorca

En mulighet til å bli kjent med omgivelser og historie

Vi hadde en hyggelig og kunnskapsrik guide som la til rette for at vi fikk oppleve det beste av vakre omgivelser, fortalte om stedenes historie og tok oss med til restaurant og kafé med flott utsikt og god mat

We enjoyed this tour a lot. The guide Patricio explained clear and detailed all the sights and was very helpful and patient with us. As he explained all the questions we asked in addition to the program.

Utrolig flott katedral og mye fint å se!

Veldig tids besparende og slippe å stå i kø og bare gå rett inn i katedralen på sjøsiden! En nydelig katedral som bare må sees når du er i Palma!

Ble litt for lite mat ble tomt for salat det var et minus.,men maten var fin og det var båtturen og ,den turen annbefales .

Fra Palma de Mallorca: 5-timers katamarancruise Vurdert av Sigurd, 03.07.2019