Opplevelser i
Palma de Mallorca

Dive into island life in the Balearic capital and explore the charm of the medieval city center.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Palma de Mallorca

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Palma de Mallorca?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Palma de Mallorca er:

Palma de Mallorcas beste severdigheter og opplevelser

Selv om Palma de Mallorca har rykte på seg for å være et nattelivsparadis, finnes det en masse andre attraksjoner her for den som ønsker en litt mer rolig og avslappende ferie. Her er noen forslag til hva du bør få med deg.

 • Palmas gamleby

  1. Palmas gamleby

  Palmas gamleby er påvirket av både arabisk og romersk kultur. Bli med på en omvisingstur til fots og lær om byens rike historie og arkitektur.

 • Dragegrottene

  2. Dragegrottene

  De underjordiske Dragegrottene tilfører ferien din noe litt utenom det vanlige. Tradisjonelt har grottene vært et sted der lokalbefolkningen har fisket etter perler, og her ligger også Martel, Europas største underjordiske innsjø.

 • 3. Rancho Grande

  Du trenger ikke ha erfaring fra salen for å nyte en dag på hesteryggen på Mallorcas Rancho Grande. Det er den ultimate måten å oppleve Mallorcas skjønnhet på.

 • Valldemossa

  4. Valldemossa

  Landsbyen Valldemossa ligger på toppen av en bakke, ved foten av Tramuntana-fjellet. Landsbyen er et virkelig middelhavsparadis, og det er ikke vanskelig å forstå at Frederic Chopin overvintret her.

 • 5. Kathmandu Park

  Denne familievennlige opplevelsesparken – som påstår den har blitt blåst hit fra Tibet – har blant annet en 4D-kino, minigolf, laserspill og mange andre aktiviteter.

 • Akvarium

  6. Akvarium

  Om havets dyreliv fascinerer deg, bør du virkelig ta en tur til Mallorcas akvarium. De har verdens største haibasseng og du kan til og med svømme med djevelrokker.

 • 7. Puerto Pollensa

  Trodde du havet ikke kunne bli blåere? La Formentor og Puerto Pollensa motbevise det! Ta en båttur, gå en tur langs stranden og nyt ettermiddagen.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor lenge bør jeg være på Palma de Mallorca?

  En uke vil gi deg tid til å slappe av og se alle attraksjonene!

 • Hvordan kommer jeg meg rundt i Palma de Mallorca?

  Palmas labyrintiske gater er ganske lette å vandre rundt i til fots. Det finnes også et offentlig bussystem, kjent under navnet EMT.

 • Når bør jeg reise til Palma de Mallorca?

  Her er det fint året rundt, men fra mai til oktober kan du bestille alle turene, da en del av båtselskapene har stengt utenom disse månedene.

 • Er det noe annet jeg bør vite om?

  Pass på å drikke nok vann, ha med solkrem og unngå sola midt på dagen. Beliggenhet i Middelhavet gjør Mallorca til et varmt sted.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Vår, sommer og tidlig høst.

Flere reisetips for Palma de Mallorca

Vil du vite mer om aktiviteter i Palma de Mallorca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palma de Mallorca

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 10 631 vurderinger

This trip absolutely delivered! It may cost a bit extra than other alterantives, but than again the you'll not have the standard"charter feeling on noard. The crew was amasing from start to end, and made you feel like this was a private tour. 5 star tiptop service on point with a team who were on toes for you all the time, without beeing to much. The food was amasing and over general standard. It was fresh, tasty with a gourmet touch visually. This team has totally understood it, compared to the general of most of the tourist activities who sadly have become a greedy careless money machine in a robot'ish way. Team Oasis is absloutely a diamond in this overcrowded touristic ireland! Visually high standard boat, good music( they know their crowd and when), lovely food and snack, yummy drinks, sup -and the most important of all, hygienic and 5+ star service. The only bad thing, was that the trip ended so fast as the 5,5 hours went way to fast!

Denne turen er et must!!!! Jeg hadde en utrolig tid, og jeg ville absolutt gjort det igjen! Først la meg si at Birgit, guiden var min favoritt. En ball av energi! Så positiv, morsom, informativ, munter, du kan se at hun elsker jobben sin og jeg ville ikke slutte å henge med henne. Hun er fantastisk!!!!! Når det gjelder selve turen, wow ... jeg ble imponert over den utrolige utsikten. Alle destinasjonene var vakre, og til og med kjøreturen til hver destinasjon gjorde meg ærefrykt fordi naturen er til å dø for! Oh og Birgit hadde en liten overraskelse for oss (Mallorcan Traditional Pastry) som var SOOOOOOO YUMMY! N olivenolje opplevelsen var ganske kul. Jeg elsket å lære om prosessen med å lage olivenolje og støtte lokalbefolkningen ... PS sørg for at du smaker på appelsinjuicen. Det var den BESTE OJ jeg noensinne har hatt i livet. Anbefaler definitivt denne turen!

Hvis du ikke bestiller denne turen, går du definitivt glipp av noe. Prisen skremte meg først, men togturen alene var en enorm kompensasjon. Vår reiseleder Sebastien, som ledet ikke bare på spansk, men også på engelsk, fransk og tysk uten å stamme/nøle, var kraften! Båtturen var kjempebra, dessverre var det ikke fullt så varmt som vi hadde håpet, men vanntemperaturen var fortsatt ~ 20 * C. Som forventet var bussturen "ren kribling", opp serpentiner, syklister på vei = ned serpentiner, syklister på vei. For ikke å glemme bilene, selvfølgelig. Alt i alt en vellykket dag! Absolutt gjentakelig...

Jeg og kona hadde det fantastisk. Gruppestørrelsen var større enn forventet, noe som opprinnelig vekket bekymring på grunn av at folk kjempet om de beste solbadeposisjonene på forsiden av båten. Heldigvis så den blandede aldersgruppen ut til å respektere alles ønsker og ingen problemer ble hatt. Personalet var vennlig, men det kunne ha vært mer informasjon om noen av severdighetene vi så. Annet enn at maten var utmerket og rikelig med drikke tilgjengelig. Toaletter var også i god service. Alt i alt vil jeg anbefale det

Kule scootere

Hadde en fantastisk dag på flotte vintage scootere. Anbefaler utleier på det varmeste.