Opplevelser i

Palma de Mallorca

Dykk ned i den baleariske hovedstadens øyliv og utforsk sjarmen til det middelalderske sentrum.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Palma de Mallorcas beste severdigheter og opplevelser

Selv om Palma de Mallorca har rykte på seg for å være et nattelivsparadis, finnes det en masse andre attraksjoner her for den som ønsker en litt mer rolig og avslappende ferie. Her er noen forslag til hva du bør få med deg.

 • Palmas gamleby

  1. Palmas gamleby

  Palmas gamleby er påvirket av både arabisk og romersk kultur. Bli med på en omvisingstur til fots og lær om byens rike historie og arkitektur.

 • Dragegrottene

  2. Dragegrottene

  De underjordiske Dragegrottene tilfører ferien din noe litt utenom det vanlige. Tradisjonelt har grottene vært et sted der lokalbefolkningen har fisket etter perler, og her ligger også Martel, Europas største underjordiske innsjø.

 • 3. Rancho Grande

  Du trenger ikke ha erfaring fra salen for å nyte en dag på hesteryggen på Mallorcas Rancho Grande. Det er den ultimate måten å oppleve Mallorcas skjønnhet på.

 • Valldemossa

  4. Valldemossa

  Landsbyen Valldemossa ligger på toppen av en bakke, ved foten av Tramuntana-fjellet. Landsbyen er et virkelig middelhavsparadis, og det er ikke vanskelig å forstå at Frederic Chopin overvintret her.

 • 5. Kathmandu Park

  Denne familievennlige opplevelsesparken – som påstår den har blitt blåst hit fra Tibet – har blant annet en 4D-kino, minigolf, laserspill og mange andre aktiviteter.

 • Akvarium

  6. Akvarium

  Om havets dyreliv fascinerer deg, bør du virkelig ta en tur til Mallorcas akvarium. De har verdens største haibasseng og du kan til og med svømme med djevelrokker.

 • 7. Puerto Pollensa

  Trodde du havet ikke kunne bli blåere? La Formentor og Puerto Pollensa motbevise det! Ta en båttur, gå en tur langs stranden og nyt ettermiddagen.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor lenge bør jeg være på Palma de Mallorca?

  En uke vil gi deg tid til å slappe av og se alle attraksjonene!

 • Hvordan kommer jeg meg rundt i Palma de Mallorca?

  Palmas labyrintiske gater er ganske lette å vandre rundt i til fots. Det finnes også et offentlig bussystem, kjent under navnet EMT.

 • Når bør jeg reise til Palma de Mallorca?

  Her er det fint året rundt, men fra mai til oktober kan du bestille alle turene, da en del av båtselskapene har stengt utenom disse månedene.

 • Er det noe annet jeg bør vite om?

  Pass på å drikke nok vann, ha med solkrem og unngå sola midt på dagen. Beliggenhet i Middelhavet gjør Mallorca til et varmt sted.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Vår, sommer og tidlig høst.

Flere reisetips for Palma de Mallorca

Vil du vite mer om aktiviteter i Palma de Mallorca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palma de Mallorca

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 321 vurderinger

Jeg og kona hadde det fantastisk. Gruppestørrelsen var større enn forventet, noe som opprinnelig vekket bekymring på grunn av at folk kjempet om de beste solbadeposisjonene på forsiden av båten. Heldigvis så den blandede aldersgruppen ut til å respektere alles ønsker og ingen problemer ble hatt. Personalet var vennlig, men det kunne ha vært mer informasjon om noen av severdighetene vi så. Annet enn at maten var utmerket og rikelig med drikke tilgjengelig. Toaletter var også i god service. Alt i alt vil jeg anbefale det

Møtested var lett å finne, god og jevn organisering av turen, vi var 84 passasjerer (katamarankapasiteten var 130) - hadde det vært flere mennesker ombord, kunne det føles litt overfylt, mannskapet holdt tett kontroll over skipet og alle passasjerene, det føltes veldig trygt, nok tid til å svømme og spise, alt i alt flott opplevelse verdt hver krone.

Innholdsrik båttur

Bra opplegg, hyggelig mannskap og flott totalopplevelse. Passelig stor båt, god mat, og anledning for alle å padle/bruke brett. Perfekt på en glohet sommerdag

Det var veldig bra å gå køfritt sjøsiden av kapellet. På den andre siden var det laaang kø. Katedralen er virkelig en severdighet.

Kule scootere

Hadde en fantastisk dag på flotte vintage scootere. Anbefaler utleier på det varmeste.