Legg til datoer

Ting å gjøre Palermo

Sicilias gamle hovedstad er full av UNESCO-listede steder og en interessant blanding av arkitektoniske stiler.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Gatemat, matlaging og mer
  • Utforsk Palermo
  • Sicilias eldgamle høydepunkter
  • Utforsk Sicilia
87 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Ofte stilte spørsmål om Palermo

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Palermo?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Palermo?

De beste dagsturene og utfluktene fra Palermo er:

Agrigento

Flere reisetips for Palermo

Vil du vite mer om aktiviteter i Palermo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palermo

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 398 vurderinger

Det var to ruter og de var begge veldig korte, bare 1 time hver. Men de var veldig informative og du ser de viktigste severdighetene fra bussen. Eneste problemet var å finne det første busstoppet. Dette skyldes mest veibygging. Men CitySightseeing Parlermo ga ikke ytterligere informasjon om hvordan de finner bussen på grunn av konstruksjon. Også kvinnen på kontoret var ikke nyttig.

For øyeblikket 3 linjer å velge mellom: ABC Line D på Mondello er ikke i drift Flere ruter å velge mellom 30 min eller 60 min Kommentarer med 5 språk å velge mellom og musikk mellom to nettsteder. Utmerket informasjon fra guiden! Papirkart tilgjengelig i bussen Søknad for å se live hvor bussene er på reisen Bil i 2 etasjer for panoramautsikt. Utmerket!

Alt var perfekt bortsett fra tidspunktene. Ingen omtrentlige tider vises på stoppskiltene. Etter å ha gått å se på nettstedet dagen før var timene fra 09:00 til 18:00. Etter en times venting tok vi kontakt med selskapet: rutelinje A 10-17 og rutelinje B 12-17. Når du vet det, er resten perfekt

Fin som en opplevelse som med avlastning av beina sparte oss for milevis med gange. Gå av og på hvor du vil med en enkeltbillett. I samråd med de andre har vi bestemt oss for å bruke denne tjenesten i alle andre byer som tillater det. Veldig fornøyd

Fin tur. du kan gjøre 2 ruter så se mye av byen. Kom deg ut av og til og en liten spasertur er nødvendig for å se severdighetene godt (er ofte plassert i et fotgjengerområde).