Legg til datoer

Palazzo Vecchio
Arkeologi

Arkeologi

Våre mest anbefalte Palazzo Vecchio Arkeologi

Palazzo Vecchio, Firenze: Inngangsbillett og multimediaguide

1. Palazzo Vecchio, Firenze: Inngangsbillett og multimediaguide

Palazzo Vecchio ligger i hjertet av Firenze. Palasset ble bygget i 1299 for å huse lederne av middelalderbyen, og er selve symbolet på byens historie. Gullalderen til Palazzo Vecchio begynte da Medici-familien bestemte seg for å gjøre den om til et ekte palass, for å bruke den som familiebolig. Under besøket kan du beundre palassets arkitektur samt skulpturer og malerier. Dessuten kan du lære om palassets rike og komplekse historie gjennom århundrene. Ditt besøk i Palazzo Vecchio komplementeres med en multimediaguide i form av et 7-tommers nettbrett, som byr på fascinerende videoer i HD-format og spektakulære 3D gjenskapninger. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere Arnolfos tårn, og nyt den fantastiske utsikten fra toppen. Besøk tårnet først, og gå deretter til museet 1 time senere.

Firenze: Guidet spasertur

2. Firenze: Guidet spasertur

Begynn turen med å besøke de viktigste bygningene i hjertet av Firenze. Se katedralen, Johannes dåpskapellet, Museo dell'Opera del Duomo, som er et museum som inneholder mange av de originale kunstverkene laget for katedralen i Firenze, og Giottos klokketårn som ligger ved siden av basilikaen Santa Maria del Fiore. Beveg deg deretter mot Piazza della Signoria hvor du kan beundre skulpturen av David av Michelangelo, plassert utenfor Palazzo Vecchio som et symbol på republikkens trass mot den tyranniske Medici. Deretter besøker du Ponte Vecchio-broen, den mest kjente broen i Firenze og utvilsomt et av byens mest berømte landemerker. Gjennom hele turen vil din profesjonelle guide vise deg skjulte steder som folk flest ikke legger merke til mens de går i byen. Med en perfekt blanding av informasjon, som dekker historie og nysgjerrigheter om Medici og renessansen, vil du forstå essensen av denne vakre byen.

Firenze: Mysteries of the Medici Guided Walking Tour

3. Firenze: Mysteries of the Medici Guided Walking Tour

Opplev historien til Firenze gjennom å lære om bidragene til den beryktede Medici-familien mens du ser deres innflytelse på byen fra første hånd. Besøk Medici-kapellet og se det nydelige mosaikkverket. Lytt mens ekspertguiden din tar deg med på en omvisning i fortiden, og hør hvordan penger og makt førte til en intens rivalisering mellom Strozzi-, Pazzi- og Medici-familiene. Oppdag hemmelighetene og mysteriene til Medici-familien mens din engelsktalende guide tar deg gjennom de gamle gatene og torgene. Spur gjennom sporene etter de mest ekstraordinære medlemmene av Medici-dynastiet. Gå inn i Medici-kapellet hvor de fleste av de gjenværende restene av familien fant sitt siste ly. Se de glitrende halvedelstenene i florentinske mosaikken Commesso Fiorentino.

Palazzo Vecchio: Skip-the-line Entry og Secret Passage Tour

4. Palazzo Vecchio: Skip-the-line Entry og Secret Passage Tour

Denne turen tillater besøk til en rekke steder utenfor allfarvei i Palazzo Vecchio-museet. Blant dem er den mystiske trappen bygget i de tykke veggene etter Gualtieri di Brienees vilje. Hopp over køen og dra avgårde på en én time og 45-minutters guidet tur. Oppdag det lille studiet til Francesco I de’ Medici, en veldig elegant skatt «av sjeldne og dyrebare ting», og skrivebordet til faren hans Cosimo I, mer kjent som Tesoretto. For å avrunde opplevelsen, hør om den enorme truss-strukturen bygget av den store arkitekten Giorgio Vasari, som støtter paneltaket på Salone del Cinquecento, palassets hovedrom.

Firenze: Palazzo Vecchio guidet tur

5. Firenze: Palazzo Vecchio guidet tur

Palazzo Vecchio var hjemmet til Medici-familien, og et viktig sted for renessansen. Kjent som hovedsymbolet på borgermakten i Firenze, lær mer om palassets enorme historie med en 90-minutters guidet tur. Se "Salone dei Cinquecento", hallen som er det største og viktigste rommet når det gjelder kunstnerisk og historisk verdi inne i palasset. Beundre paneltak, store veggfresker, gylne dekorasjoner og imponerende skulpturer. Utforsk andre etasje i palasset, med de elegante Apartments of the Elements, Apartments of Eleonora of Toledo og den originale Hall of Priors, sammen med mange små kamre og et kapell fresker av Bronzino.

Firenze: Palazzo Vecchio guidet tur

6. Firenze: Palazzo Vecchio guidet tur

Palazzo Vecchio er hjertet av Firenze, et symbol på byen siden middelalderen til i dag. Bygget i 1299, hvor den fungerte som et sete for borgernes styre, startet bygningen sin gullalder i det øyeblikket da Medici-familien flyttet inn i Palazzo, og forvandlet den til det vakre palasset med ekstraordinær rikdom som det er i dag. Det guidede besøket trekker deg inn i den enorme rikdommen, ekstraordinære dekorasjoner, mesterverk og til og med tilgang til en hemmelig passasje gjennom den vakre camerinoen til Bianca Cappello, andre kone til Granduke Francesco I de'Medici.

Firenze: Eco-tur med elektrisk golfbil

7. Firenze: Eco-tur med elektrisk golfbil

Utforsk det historiske sentrum av Firenze med en elektrisk golfbil og ha ren samvittighet mens du opplever flere severdigheter enn du hadde gjort med en spasertur. Sett deg i en miljøvennlig golfbil på Piazza San Firenze og kjør gjennom renessansegatene byen, forbi Piazza Signoria og Porcellino-markedet. Fortsett til Duomo og marmorfasaden til basilikaen Santa Maria Novella. Reis langs bredden av elven Arno til Piazza Ognissanti. Du får utdelt en MP3-spiller med kommentarer om historien til byen og dens høydepunkter, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av mens du blir kjørt over Santa Trinita-broen. Beundre Palazzo Pitti og Ponte Vecchio. Fortsett til Ponte alle Grazie som ble gjenoppbygd etter at den ble ødelagt under andre verdenskrig. Dra til Biblioteca Nazionale Centrale (nasjonalbiblioteket) på Piazza Santa Croce for å se det største biblioteket i Italia.

Firenze: Firenze Card Official Museum City Pass

8. Firenze: Firenze Card Official Museum City Pass

Kjøp FirenzeCard og sikre deg tilgang til alle Firenzes 60 museer med ett enkelt pass. Se Uffizi-galleriet, Accademia og mange andre, og dra også nytte av eksklusive rabatter på utvalgte butikker og restauranter. Unngå å betale inngangspenger med et kort som inkluderer prioritert inngang til byens museer inkludert til utstillinger som vanligvis medfører en tilleggsavgift. Ta med barna dine gratis, med under 18 år som får tilgang når de er i følge med en kortholder. Se mesterverk på arenaer som Uffizi, Accademia og Brancacci-kapellene. Bestill tid for å slå folkemengdene og sikre deg tilgang til disse berømte arenaene og mange flere.

Firenze: Heldagsvandring med David & Uffizi Gallery

9. Firenze: Heldagsvandring med David & Uffizi Gallery

Start dagen med å møte din kunnskapsrike og vennlige guide på det utpekte møtepunktet. Bli kort kjent med hverandre før du drar gjennom den magiske byen Firenze i trygge hender på guiden din. Dagen din starter problemfritt med hopp over køen-billetter til Academia Museum, får prioritert inngang og unngår lange køer. Inne kan du se en rekke verdenskjente kunstverk, inkludert Michelangelos David. Ta en tur til Duomo, også kjent som Santa Maria Del Fiore, Firenzes mest ikoniske landemerke, med sin episke gotiske arkitektur og ikoniske røde kuppel. For å oppdage hvor Italias store poet Dante vokste opp, ble et barndomshjem omgjort til et museum. Du vil også se den lille kirken Santa Margherita. Det sies at det var her Dante ble forelsket i Beatrice, og dannet grunnlaget for hans mesterverk, «Den guddommelige komedie». Fortsatt til Piazza Della Signoria og Palazzo Vecchio, det tidligere hjemmet til Medici-familien og også den florentinske republikkens administrative sentrum. Se denne imponerende bygningen fra utsiden før du fortsetter til den berømte Ponte Vecchio-broen. Siden 1200-tallet er disse florentinske butikkene et must-see. Ved kongelig resolusjon var gullsmeder en gang de eneste som fikk selge varene sine på broen. Den dag i dag kan du fortsatt kjøpe glitrende smykker fra de lokale håndverkerne. Etter litt ledig tid til lunsj vil turen fortsette med et guidet besøk i Uffiizi-galleriet. Dette er det mest populære museet i Firenze, og med god grunn. Den er fylt med berømt italiensk renessansearbeid. Mens ventetidene vanligvis er lange i høysesongen, inkluderer denne Florence in a Day-turen hopp over køen Uffizi-billetter, noe som betyr at du bare er en kort sikkerhetskø unna arbeidet, som inkluderer Botticellis fødsel av Venus, Caravaggios Medusa , og mange andre mesterverk.

Det beste fra Firenze: 2-timers spasertur

10. Det beste fra Firenze: 2-timers spasertur

Hvis du er interessert i kulturen i Firenze og skjønnheten i dens arkitektur, kan du bli med på denne 2-timers guidede vandreturen som tar inn de viktigste monumentene i dette UNESCOs verdensarvsted. Turen starter ved Piazza San Firenze; hjemmet til Bargello og Tribunale Fiorentino. Gå først til kirken Santa Croce, hjem til mange kjente mesterverk og gravsted for noen av Italias viktigste personer. Deretter kommer du til Piazza Signoria kjent for Neptuns fontene, Palazzo Vecchio og den vakre Piazzale degli Uffizi. Kryss Ponte Vecchio; den middelalderske steinbroen kjent for sine gullsmykkebutikker, og ankommer det spektakulære Pitti-palasset; tidligere bolig for Medici-familien. Gå tilbake mot Arno og det historiske sentrum langs Via Maggio og Ponta Santa Trinita, passerer langs Via Tornabuoni hvor du vil se noen av Firenzes beste motebutikker. Stopp ved Strozzi-palasset; prototype av renessansearkitektur og avslutt deretter med den imponerende Piazza Republica og den praktfulle katedralen i Firenze.

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Firenze

Firenze

Flere reisetips for Palazzo Vecchio

Vil du vite mer om aktiviteter i Palazzo Vecchio? Trykk her for full oversikt