Legg til datoer

Palazzo Santa Chiara

  • Adgangsbilletter
1 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Palazzo Santa Chiara

Vil du vite mer om aktiviteter i Palazzo Santa Chiara? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palazzo Santa Chiara

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 180 vurderinger

Et lite rom som lar deg være nær scenen uansett hvor du sitter. En fin konsert som veksler instrumentale passasjer og passasjer med vokal (færre). De fleste av stykkene er store klassikere fra italiensk opera. Hvis du er en gjenganger på opera, vil dette sikkert virke middels for deg (orkesteret er lite, kun 1 sanger og 1 kvinnelig sanger), men ellers er det en god innvielse. Dette gjør at du kan ha det bra som et par eller med familien.

Veldig koselig teater, med bar før du går inn slik at du kan ta en drink og vente på at operaen starter på en av sofaene. Jeg hadde bestilt for Traviataen, men det var en blanding av kjente temaer fra forskjellige operaer fremført av en sopran og en tenor eller akkompagnert av et kvinnelig orkester, jeg likte det likevel. Atmosfæren på Piazza Santa Chiara er veldig livlig, så når du drar kan du ha noe å spise der

Vi ønsket å gjøre noe annerledes under vår tur i Roma, og dette var det! Vi hadde forventet at vi skulle komme til en vakker sal, men forestillingen er i en liten sal. Men det var ingenting på bekostning av showet. Veldig flinke musikere og sanger/sanger. Mange kjente komposisjoner. Absolutt verdt det hvis du vil gjøre noe annerledes.