Legg til datoer

Palazzo Medici Riccardi
Arkeologi

Arkeologi

Våre mest anbefalte Palazzo Medici Riccardi Arkeologi

Firenze: Mysteries of the Medici Guided Walking Tour

1. Firenze: Mysteries of the Medici Guided Walking Tour

Opplev historien til Firenze gjennom å lære om bidragene til den beryktede Medici-familien mens du ser deres innflytelse på byen fra første hånd. Besøk Medici-kapellet og se det nydelige mosaikkverket. Lytt mens ekspertguiden din tar deg med på en omvisning i fortiden, og hør hvordan penger og makt førte til en intens rivalisering mellom Strozzi-, Pazzi- og Medici-familiene. Oppdag hemmelighetene og mysteriene til Medici-familien mens din engelsktalende guide tar deg gjennom de gamle gatene og torgene. Spur gjennom sporene etter de mest ekstraordinære medlemmene av Medici-dynastiet. Gå inn i Medici-kapellet hvor de fleste av de gjenværende restene av familien fant sitt siste ly. Se de glitrende halvedelstenene i florentinske mosaikken Commesso Fiorentino.

Firenze: E-sykkeltur med Michelangelo-plassen

2. Firenze: E-sykkeltur med Michelangelo-plassen

Sykle gjennom byen Firenze for å oppdage de skjulte skattene til renessansens fødested. Lytt til fengslende historier mens du reiser gjennom mange av de betydningsfulle torgene som gjør Firenze så rik på historie og kunst. Oppdag Medici-palasset, som var hjemmet til Cosimo den eldste og arbeidsplassen til Donatello, Michelangelo og Botticelli. Besøk også Michelangelo-plassen for å nyte den beste panoramautsikten over byen. Oppdag den fengslende historien til byen som fødte utrolige kunstnere og fantastiske vitenskapsmenn. Under turen vil du også komme over historiske og religiøse landemerker, som Santa Maria Novella, Pitti-palasset, basilikaene i Santo Spirito, Santa Croce og San Lorenzo.

Uunnværlig vandring i Firenze: Renessanse og Medici-fortellinger

3. Uunnværlig vandring i Firenze: Renessanse og Medici-fortellinger

Oppdag Firenzes hemmeligheter på denne guidede vandreturen. Se byens beste steder og dekod de skjulte symbolene ved hjelp av guiden din. Dykk ned i historien bak attraksjoner som den ikoniske kuppelen til Catedral de Santa María del Fiore. Møt guiden din på den elegante Piazza di San Lorenzo hvor du kan se den distinkte blandingen av renessanse og romansk arkitektur i basilikaen San Lorenzo. Lytt mens guiden din deler lite kjente, morsomme fakta om byen og hvordan den fødte renessansen. Bli transportert tilbake i tid mens du hører om intrigene til et av de mektigste dynastiene gjennom tidene, Medici-familien. Utforsk sporene av deres forbløffende innvirkning på byen. Lær hvordan du spiser, handler og drikker som en lokal med tips og triks fra guiden din. Finn ut hvordan du unngår skinnsvindel og hvor du kan kjøpe deilig gelato. Avslutt turen utenfor det berømte Uffizi-galleriet.

Firenze: Firenze Card Official Museum City Pass

4. Firenze: Firenze Card Official Museum City Pass

Kjøp FirenzeCard og sikre deg tilgang til alle Firenzes 60 museer med ett enkelt pass. Se Uffizi-galleriet, Accademia og mange andre, og dra også nytte av eksklusive rabatter på utvalgte butikker og restauranter. Unngå å betale inngangspenger med et kort som inkluderer prioritert inngang til byens museer inkludert til utstillinger som vanligvis medfører en tilleggsavgift. Ta med barna dine gratis, med under 18 år som får tilgang når de er i følge med en kortholder. Se mesterverk på arenaer som Uffizi, Accademia og Brancacci-kapellene. Bestill tid for å slå folkemengdene og sikre deg tilgang til disse berømte arenaene og mange flere.

Firenze: Pitti Palace og Boboli Gardens Walking Tour

5. Firenze: Pitti Palace og Boboli Gardens Walking Tour

Gå tilbake i tid til renessansen mens du utforsker Pitti-palasset og oppdag skjulte grotter i de historiske Boboli-hagene på denne delte eller private vandreturen i Firenze. Se basilikaen San Lorenzo, Ponte Vecchio, Medici Riccardi-palasset og katedralen Santa Maria del Fiore. Start turen med å oppleve majesteten Palazzo Pitti, et symbol på renessansepalasset bygget i 1458. Bygningen ble berømt for å være residensen til Medici-familien fra 1500-tallet til deres fall på 1700-tallet. århundre. Lær historien til palasset og oppdag detaljene bak Palatine Gallerys samling av kunstverk, inkludert malerier av Raphael, Titian, Rubens og mer. Etterpå, fortsett reisen til den magiske Boboli-hagen. Gå selv gjennom de alkymistiske stiene laget av labyrinter som fører til skjulte huler dekket med kalkstein. Beundre konstruksjonen til XVI-tallets arkitekter som Buontalenti, oppfinneren av den første gelatoen. Vandre rundt i fontenene, obeliskene og ispyramidene. Til slutt kan du nyte en vidstrakt 360° utsikt over Firenze fra Cavaliers palass.

Florence: The Medici Conspiracy Exploration Game

6. Florence: The Medici Conspiracy Exploration Game

Oppdag Firenze ved å følge ledetråder og oppdag fantastiske historier om Medici-familiemedlemmer og deres fiender. Utforsk Piazza Della Signoria, Palazzo Medici og Ponte Vecchio og avslør deres skjulte hemmeligheter ved å spille et oppdrag med vennene dine. Hver ledetråd vil lede deg fra ett sted til et annet, og gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger et kart, en GPS eller en guide. Når du løser det og gjetter svaret, låses den hemmelige historien om det stedet opp. Etter at du har kjøpt oppdraget, få tilgangskoden din på e-post, som skal brukes i appen. Turen tar deg fra 1,5 til 2 timer å fullføre, men det er ingen tidsbegrensning, så gå i ditt eget tempo. Du trenger ingen guide, bare last ned appen, gå til startpunktet og vær klar til å begynne eventyret! For større grupper kan én person kjøpe tilgang for hele gruppen ved å velge antall personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på smarttelefonen sin. Alternativt kan hver enkelt kjøpe sin egen billett. Dere kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen mens dere går, eller dere kan dele opp i mindre grupper/lag og konkurrere mot de andre. Hver person kan også spille på egenhånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten.

Firenze: Omvisning av Medici-familiens severdigheter

7. Firenze: Omvisning av Medici-familiens severdigheter

Mediciene var kjent for å påvirke og fremme kunsten, og var en av de mektigste familiene i Firenze. På denne guidede vandreturen lærer du om familiens historiske kraft mens du beundrer det kulturelle og arkitektoniske stempelet de etterlot på Firenze. Ditt første stopp er Palazzo Medici Riccardi. På oppdrag fra Cosimo den eldste i 1444, ble den imponerende bygningen bygget for å være familiens hjem. Fortsett til Basilica di San Lorenzo, den eldste dokumenterte religiøse bygningen i Firenze. Turen din fortsetter til andre landemerker bestilt eller påvirket av Medici-familien, som Cappelle Medicee, Piazza di Madonna Degli Aldobrandini og Piazza Della Santissima Annunziata. Beundre Piazza della Signoria og lær om bygningens mangfoldige historie. Avslutt turen på Palazzo Pitti. Bygningen ble kjøpt i 1550 for å være den nye storhertugelige residensen, og symboliserer Medicis makt over Toscana. Ingen inngang.

Firenze: Omvisning for å bli bedre kjent med Medici-familien

8. Firenze: Omvisning for å bli bedre kjent med Medici-familien

Hvis du elsker TV-serien «The Medici», er fascinert av Firenze, eller lidenskapelig opptatt av kunst og historie, så er Medici-opplevelsesturen en virkelig uunngåelig mulighet. Etter å ha møtt din ekspert lokale guide, ta en tur tilbake i tid når du går inn i det storslåtte Palazzo Medici, hjemmet til den beryktede familien. Føl deg som et medlem av Medici-familien når du vandrer gjennom rommene i det fantastiske palasset deres. Oppdag familiehemmeligheter, konspirasjoner og historier om kjærlighet og hat mens du hører alt om Lorenzo The Magnificent og andre familiemedlemmer fra guiden din. Finn ut mer om hvordan mediciene kom til makten i Firenze og hvem deres mektigste fiender var. Når du utforsker Palazzo Medici, kan du besøke Magi-kapellet og beundre dets utrolige fresker som viser noen av de mest kjente familiemedlemmene. Etter besøket ditt i palasset vil du få muligheten til å spasere rundt i Firenze og gå tilbake i fotsporene til noen av byens mest elskede og forhatte historiske personer gjennom tidene.

Firenze: Medici Family History Tour

9. Firenze: Medici Family History Tour

Gjenopplev historien om familien som klarte å bli symbolet på en by, som står overfor utallige hindringer, svik og seire. Utforsk de mest symbolske stedene til Medici-familien i Firenze, den mest kjente byen i renessansen. Se hvor mange av scenene fra TV-serien «The Medici» fant sted, og avslør den sanne essensen av hovedpersonene i Medici-familien, Lorenzo the Magnificent, Cosimo the Elder eller Piero the Unfortunate. Du kan også utforske de fantastiske palassene til fiendefamilier som Strozzi, Albizi og Pazzi. Sammen vil dere besøke Palazzo Medici, et berømt arkitektonisk verk fra det femtende århundre og det vakre magikapellet, som ble malt av Benozzo Gozzoli. Du vil også besøke et hemmelig sted hvor geniet Michelangelo lærte å skulpturere, under skyggen av en av Donatellos elever, Bertoldo.

Firenze - tur i Medicis fotspor

10. Firenze - tur i Medicis fotspor

Utforsk Firenze gjennom øynene til Medici-familien på denne oppslukende guidede turen. Besøk Palazzo Medici Riccardi, San Lorenzo-kirken og Palazzo Pitti. Avslutt turen med deilig gelato. Begynn turen på Palazzo Medici Riccardi, som er hovedresidensen til den første grenen av Medici-familien. Medici-familien var knyttet til de fleste av datidens andre elitefamilier gjennom bekvemmelighetsekteskap, partnerskap eller ansettelse, så familien hadde en sentral posisjon i det sosiale nettverket. Flere familier hadde systematisk tilgang til resten av elitefamiliene kun gjennom Medici-familien. Noen eksempler på disse familiene inkluderer Bardi, Altoviti, Ridolfi, Cavalcanti og Tornabuoni. Dette har blitt foreslått som en årsak til fremveksten av Medici-familien. Fortsett turen til torget i San Lorenzo-kirken, som var Firenzes katedral frem til 800-tallet. Fra tidlig på 1400-tallet gjenoppbygde Medici-familien kirken helt i den nye renessansestilen. På vei hit vil guiden beskrive Medici-kapellene der det private mausoleet til Medici Grand Dukes, Michelangelos nye sakristi og hans Medici-graver ligger. Etter forklaringen av Medici-kaplene utenfor attraksjonen, beveger guiden seg over sentrum for å nå elven Arno og krysse elven på Ponte Vecchio til Oltrarno-distriktet. Her kan du se det imponerende Palazzo Pitti, som var den siste residensen til Medici-familien. For vinelskere der ute, velg også alternativet for å oppgradere opplevelsen din til å inkludere en vinsmaking med seks viner og forrett.

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Firenze

Firenze

Ofte stilte spørsmål om Palazzo Medici Riccardi Arkeologi

Hva er andre ting å gjøre enn Palazzo Medici Riccardi Arkeologi som er verdt å besøke i Firenze?

Flere reisetips for Palazzo Medici Riccardi

Vil du vite mer om aktiviteter i Palazzo Medici Riccardi? Trykk her for full oversikt