Legg til datoer

Palazzo Doria Pamphilj

Palazzo Doria Pamphilj: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Roma: Doria Pamphilj Gallery Reservert inngang

1. Roma: Doria Pamphilj Gallery Reservert inngang

Galleriet er en del av Palazzo Doria Pamphilj som er del av interessant, gammel historie, med adel, politikk og samarbeid mellom noen av de viktigste adelsfamiliene. Mesterverkene: Palazzo Doria Pamphilj har i århundrer huset denne unike private samlingen. Det er ikke bare kvaliteten og verdien av mesterverkene som er bemerkelsesverdig, men også antallet: Det er så mange at de dekker veggene i leilighetene og gangene i de fantastiske galleriene. Du vil finne verk av Caravaggio, Tiziano e Raffaello og mange andre kjente italienske kunstnere i kunstsamlingen huset av galleriet.

Roma: Vatikanet og Roma Experience Pass

2. Roma: Vatikanet og Roma Experience Pass

Velg blant mange attraksjoner, inkludert steder som Forum Romanum og Palatinerhøyden og Vatikanmuseene med hopp over køen. Ta på operashow om natten, se Det sixtinske kapell, reis til en fornøyelsespark eller ta en vinsmaking og mattur. Kjøp et pass for antall attraksjoner du ønsker å besøke - med 3, 5 og 7-valgskort tilgjengelig. Bare presenter kupongen din på den sentralt beliggende Forum Romanum-stasjonen hvor ditt profesjonelle personale gir deg all nødvendig informasjon. Det er mye å velge mellom for å få mest mulig ut av besøket ditt til Roma. Passet ditt vil bli aktivert ved skanning ved den første attraksjonen, og deretter forblir det gyldig i de neste 90 dagene. Velg blant følgende attraksjoner: • Vatikanmuseene og det sixtinske kapell reservert inngangsbillett• Reservert inngangsbillett til Forum Romanum og Palatinerhøyden • Pantheon hoppe over køen billetter • St. Peter's Basilica Guided Tour (ingen skip-the-line)• Modern Exhibition Art Gallery• Navona Underground med lydguide• Trevi District Underground med lydguide• Catacombs guidet tour (ingen overføring inkludert)• Roman Empire Museum (Capitoline Museum) Reservert inngang• Leonardo da Vinci Experience with audioguide• The Alter of the Fatherland Elevator & Risorgimento Museum & Palazzo Venezia reservert inngangsbillett • Trajan's Markets reservert inngangsbillett• 1 dag hopp-på-hopp-av-buss• 1-times sykkelutleie• 72-timers offentlig transportbillett• En natt på operaen (bare hvis tilgjengelig)• Rome Imperial 3D-show og lydguide• Caracalla Baths reservert inngangsbillett• Circo Maximo Reservert inngangsbillett til Virtual Reality-opplevelse• Reservert inngangsbillett til Castel Sant'Angelo• Galleria Doria Pamphilj Reservert inngangsbillett• Panoramaterrassefrokost• Panoramaterrasseaperitiff• Pavelig Udience + St. Peters guidet tur (kun på onsdag)• National Roman Museum (Palazzo Altemps, Crypta Balbi, Baths of Diocletian, Palazzo Massimo) Reservert inngangsbillett • Ara Pacis Museum• Pantheon Guided Tour• Gatekunst-omvisning (bare hvis tilgjengelig)• Caravaggio-omvisning (bare hvis tilgjengelig) )• Guidet omvisning i jødisk getto (bare hvis tilgjengelig) • Navona Underground, Pantheon +Trevi Fountain Tour (kun hvis tilgjengelig)• Lateran Complex tour (kun hvis tilgjengelig) • Vatican Gardens panoramisk åpen buss + lydguide UTENFOR ROMA:• Ancient Appia Guided Tour (kun hvis tilgjengelig)• A Walk in the Pontifical Villa Gardens in Castel Gandolfo• Pavelig villahage åpen buss i Castel Gandolfo• Pave sommerresidens med lydguide i Castel Gandolfo• Ancient Ostia Reservert inngangsbillett• Tivoli Villas: Villa Adriana eller Villa D'Este

Roma: Omvisning til fots i sentrum om kvelden

3. Roma: Omvisning til fots i sentrum om kvelden

Få med deg severdighetene i sentrum av Roma i kveldslyset under denne guidede vandreturen. Spaser fra den storslåtte Piazza del Popolo, til det pulserende Campo de' Fiori-markedet. Se ikoniske severdigheter som Trevifontenen, Spansketrappen og antikkens Pantheon. Møt guiden din på Piazza del Popolo, som er omgitt av vakre kirker, fontener og monumenter. Fortsett til Terrazza del Pincio, hvor du kan nyte en fenomenal utsikt til Roma mens solen går ned. Omvisningen tar deg også med til berømte Piazza di Spagna hvor du finner Spansketrappen og Barcaccia-fontenen, signert billedhuggeren Bernini. Det neste på programmet er selvfølgelig Trevifontenen, som er den største barokkfontenen i Roma. Legenden sier at hvis du kaster en mynt over venstre skulder i fontenen, kommer du tilbake til Roma en dag. Du får også beundre til antikkens Pantheon ved Piazza della Rotonda. Pantheon ble bygd i år 27 f.Kr. og er dedikert til alle de romerske gudene. På 600-tallet ble gudshuset konvertert til en kirke tilegnet jomfru Maria og martyrene. Det er også hvilestedet til noen av de største renessansekunstnerne, som Raffaello. Beundre Berninis praktfulle Four Rivers Fountain i sentrum av den ikoniske Piazza Navona. Plassen byr også på andre viktige skulpturelle og arkitektoniske kreasjoner, inkludert Sant'Agnese-kirken i Agone av Borromini, Palazzo Pamphili, Neptun-fontenen i den nordlige enden og Mauriske-fontenen i den sørlige enden. Kveldsomvisningen avsluttes på Campo de’ Fiori, som på ett tidspunkt var kjent for hesteløp og henrettelser. Midt på plassen finner du en statue av Giordano Bruno. I dag er Campo de’ Fiori et travelt markedstorg på dagtid og en viktig utgangspunkt for Romas uteliv etter solnedgang. Det er med andre ord det perfekte stedet å fortsette kvelden, etter denne omvisningen til fots.

Roma: Roman National Museum Experience with Multimedia Video

4. Roma: Roman National Museum Experience with Multimedia Video

Nyt en smart, selvguidet fottur med lyd gjennom noen av Romas vakreste severdigheter med smarttelefonen din. Reiseruten tar deg til byens kunstneriske mesterverk, inkludert Doria Pamphilj Gallery, Palazzo Madama og Palazzo Chigi. Oppdag historiene bak de mektigste og mest glamorøse dynastiene i Roma, mens du går gjennom palassene som har blitt deres historiske arv. Du vil også gå inn i Palazzo Altemps, Palazzo Massimo, Baths of Diocletian. Utforsk fantastiske kunstsamlinger skapt av historiens største malere, samt gamle statuer. Ta et sprang tre århundrer inn i fortiden mens du vandrer rundt i rommene, dekorert med verdifulle møbler bevart i sin opprinnelige tilstand.

Roma: Ancient Sites Self-Guided Tour with Audio Guide

5. Roma: Ancient Sites Self-Guided Tour with Audio Guide

Start ditt selvstyrte eventyr fra de mest ikoniske landemerkene i Roma, Colosseum, og avslutt ved det fantastiske og historiske romerske tempelet Pantheon. På denne 60-minutters selvguidede lydturen vil du beundre den imponerende arkitekturen til Romerriket, mens du beundrer noen av byens modernistiske landemerker som Piazza Venezia og Altar of the Fatherland. Høydepunkter inkludert i den selvguidede turen: Colosseum Imperialt forum Forum Romanum Trajans marked Domus Romane på Palazzo Valentini Pantheon St Ignazio kirke Hadrians tempel ... og mange flere!

Roma: Operakonsert på takterrasse-bar

6. Roma: Operakonsert på takterrasse-bar

En spennende operakonsert, med hovedpersonene i operaene av Verdi, Puccini, Rossini, Bellini, venter på taket «La Grande Bellezza». Terrassen som nylig ble åpnet for publikum, er allerede kjent for å være en av de vakreste i Roma. Det er faktisk det eneste taket i hjertet av det historiske sentrum, som gir deg en 360-graders panoramautsikt over byen Her ser du fra toppen av det historiske og overdådige Palazzo Pamphili til Piazza Navona. Det var her scener fra den Oscar-vinnende filmen «Den store skjønnheten» ble filmet. Du kan også delta på et eksklusivt takarrangement, i dette prestisjefylte miljøet. Det blir servert en aperitiff, som består av hvite eller røde viner, eller et alkoholfritt alternativ. Du kan også velge mellom et rikt utvalg av italiensk ost, kjøttpålegg og musserende vin, for en siste skål sammen med artistene.

Roma: Operakonsert på Palazzo Doria Pamphilj

7. Roma: Operakonsert på Palazzo Doria Pamphilj

Forbered deg på å bli trollbundet av en unik opplevelse som sømløst fusjonerer kunst og musikk. Denne eksklusive affæren er skreddersydd for en håndplukket forsamling av deltakere, med en maksimal grense på 25 gjester. Disse heldige deltakerne vil nyte privilegiet av å ta fatt på en privat avduking av boligen Fordyp deg i dette ekstraordinære miljøet mens du serenadet av harmoniene fra barokkoperaen som er ekspert spilt på tidstypiske instrumenter som barokkgitaren og teorboen. Sopranen Paola Alonzis fengslende stemme vil transportere deg tilbake til 1600-tallet – en tid da slike melodier prydet de berømte salene til Palazzo Doria Pamphilj. Grip denne muligheten; det er bestemt til å bli et verdsatt høydepunkt på ditt opphold i Roma.

Roma: Doria Pamphilj Gallery Privat omvisning

8. Roma: Doria Pamphilj Gallery Privat omvisning

Besøk Doria-Pamphilj-galleriet som ligger i Palazzo Doria Pamphilj. Oppdag en enorm privat samling av kunstverk fordelt på 4 fløyer med en privat, lokal guide. Se de ulike verkene oppført i kronologisk rekkefølge fra gulv til tak. Av spesiell betydning er Tizians "Salome med døperen Johannes' hode" og to tidlige verk av Caravaggio: "Hvil på flukt til Egypt" og "Penitent Magdalen." Se andre verk av Raphael, Tintoretto, Bernini og forskjellige flamske mestere mens du lærer om historien til galleriet og dets kunstverk fra guiden din.

Roma: Nyttårskonsert på Palazzo Doria Pamphilj med turné

9. Roma: Nyttårskonsert på Palazzo Doria Pamphilj med turné

Feir det nye året med stil i den hemmelige leiligheten til prinsesse Doria Pamphilj. Hør en glitrende fremføring av romersk barokkmusikk, se noen av Italias vakreste mesterverk og lær om prinsesse Doria Pamphilj. Start kvelden med en guidet omvisning i leiligheten. Se det berømte Diana-badet og lær om prinsessens liv fra din kunsthistorikerguide. Avslutt omvisningen i brannhallen og slapp av med en herlig liveopptreden av barokkmusikk spilt på originale instrumenter fra perioden.

Høydepunkter i Roma: 3-timers spasertur i sentrum

10. Høydepunkter i Roma: 3-timers spasertur i sentrum

Din 3-timers private guidede spasertur begynner ved Spansketrappen, ved siden av Barcaccia-fontenen midt på torget. Herfra vil guiden din lede deg til Trevifontenen, regnet som en av de mest fantastiske fontenene i verden. Det er mye mer enn bare skjønnhet bak denne berømte fontenen, som du snart vil høre fra guiden din. Denne turen til Romas torg og fontener fortsetter til Pantheon, bygget som et tempel for alle Olympens guder. Kuppelen til Pantheon, konstruert i antikken, er den største i verden. Etter å ha tilbrakt litt tid på Pantheon, kan du ta turen til Piazza Navona, gleden av barokke Roma, med arkitektoniske elementer og skulpturer av mestere som Bernini (Fountain of the 4 Rivers), Borromini, Rainaldi (kirken St. Agnes in Agony) , og da Cortona (freskene i Palazzo Pamphili). Fortsett turen til Campo de ‘Fiori. Siden 1869 har dette torget vært hjemmet til et fargerikt lokalt marked. Deretter vil guiden din vise deg stedet der Julius Caesar ble myrdet, kjent som Area Sacra di Largo di Torre Argentina. Siste stopp på den guidede turen er ved Vittoriano, til minne om Italias forening. Arbeidet med dette monumentet begynte i 1885, og det ble innviet i 1911 til ære for Victor Emmanuel II av Savoy, den første kongen av Italia.

Tilgjengelige aktiviteter

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Palazzo Doria Pamphilj

Vil du vite mer om aktiviteter i Palazzo Doria Pamphilj? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palazzo Doria Pamphilj

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 250 vurderinger

Det var en fin start på en romersk aften. Vakre stemmer og stilig stemning på taket. Til slutt fikk vi lov til å ta en titt på piazzaen ovenfra. Vi kan anbefale.