Våre mest anbefalte ting å gjøre i Palau

Fra Palau: La Maddalena Archipelago Day Tour med båt

1. Fra Palau: La Maddalena Archipelago Day Tour med båt

Reisen vår starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien forteller at admiral Nelson også la til kai der og bodde her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805) Første stopp: dette vil finne sted på stranden i Cala Corsara på øya Spargi som ligger vest for øygruppen La Maddalena, denne øya er slående for sin avrundede form som tilbyr en vill og uforurenset natur for øyet, på kyststanden ut granittklipper skulpturert av vinden, er øya Spargi det ideelle stedet for sportselskere, faktisk er snorkling veldig utbredt, men det presenterer også det ideelle panoramaet for å somle og nyte naturens skjønnhet. når du er tilbake på båten etter å ha badet, slappet av eller gått på den utrolige øya Spargi, vil det være et stopp for lunsj, kapteinen vil velge det mest passende stedet (i umiddelbar nærhet) hvor du kan spise og nyte hvert sekund av erfaring. Lunsj er ikke inkludert i billettprisen. Andre stopp: Det fjerde stoppet er planlagt på øya Santa Maria. Turen kan ikke ignorere dette stadiet: lysets renhet, det krystallklare havet og de hvite strendene vil erobre deg. Den homonyme stranden, hvis navn stammer fra benediktinerklosteret bygget på den lille øya, tar imot reisende på jakt etter avslapning og distraksjoner. Tredje stopp: Turen fortsetter med et stopp ved Natural Pools. En dukkert i de naturlige bassengene i La Maddalena nasjonalpark gjenoppretter kropp og sjel og gir næring til energireservene. Disse naturlige bassengene finnes på øya Budelli og er virkelig kjent og kjent over hele verden. Etter det vil vi ha et panoramabesøk til den berømte Rosa-stranden, et av de viktigste og mest kjente symbolene på La Maddalena-skjærgården, stengt for alle siden 1998 for å beskytte og gi tid til økosystemet som lar deg gi dette fantastiske farge til sanden, for å gjenskape deg selv. det er derfor forbudt å tråkke på stranden eller å bade innenfor området avgrenset av bøyene. Fjerde stopp: Vi forlater Piscine Naturali og seiler mot La Maddalena. Vi vil endelig lande i det karakteristiske historiske sentrum av Cala Gavetta, en bosetning valgt av de første innbyggerne, de korsikanske hyrdene, da den er mer skjermet fra den berømte rådende Maddalenske vinden, "mistralen eller mistralen". Dette stoppet er ideelt for å nyte underverkene på den gamle øya, full av historie og fantastisk utsikt. Når vi forlater øya La Maddalena, vil vi gjenoppta navigasjonen for retur til havnen i Palau, men ikke uten å vise deg den vakreste steinen i Gallura, symbol på Palau og et nasjonalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau er beregnet mellom 17:30/18:00.

Sardinia: Dagstur med båt til Maddalenaøyene

2. Sardinia: Dagstur med båt til Maddalenaøyene

Nyt en uforglemmelig 7-timers båttur til øyene i La Maddalena-skjærgården. Du vil besøke alle de vakreste øyene: Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena i en unik og uformell setting. En restaurantbar med typiske sardinske produkter er også tilgjengelig om bord. Vi garanterer nye båter med stor plass og høyeste standard for sikkerhet og komfort. Et høyt kvalifisert mannskap, vennlig og alltid omsorgsfullt for alle behov for å tilby en topp opplevelse. Ombord finner du også en flerspråklig forklaring (italiensk, engelsk og fransk). Vi er utstyrt med internasjonale sertifiseringer ISO 14001. Daglige avganger fra både havnen i Palau og La Maddalena. Oppdag det historiske sentrum av La Maddalena med kirken Santa Maria Maddalena og "Caruggi", de karakteristiske gatene på øya. Bruk Elena Tour-kortet for dine kjøp i de tradisjonelle butikkene på øya. Stopp på de myke, hvite sandstrendene i Cala Corsara på øya Spargi for en svømmetur i det krystallklare vannet. Etter å ha gått langs østkysten av Spargi, kan du beundre øya Budelli med dens rosa strand og svømme i de naturlige bassengene fra båten og på stranden på øya Santa Maria. Etter å ha gått langs Punta Sardegna og Porto Rafael med det lille torget, returnerer båten til havnene i Palau og La Maddalena kl. 17.30.

Fra Palau: Heldagstur med båt til La Maddalena-øyene

3. Fra Palau: Heldagstur med båt til La Maddalena-øyene

Legg ut på et eventyr for å oppdage den fantastiske kystlinjen og de avsidesliggende øyene på Sardinia på en båt. Cruise til øyene Spargi, La Maddalena og Santa Maria, og nyt deres uberørte strender, vann og natur. Sjekk inn mellom kl. 09.00 og 10.15, forlat Palau kl. 10.30, og cruise mot den fantastiske øya Spargi. Når båten ankommer, ta strandveskene dine rett ut på de hvite sandstrendene i Cala Corsara, og velg å sole deg, snorkle eller utforske noen av vikens historiske trekk.  Reis langs kysten og stopp for en fotomulighet fra båten foran øya Budelli ved den berømte rosa stranden. Gå til Spiaggia Rosa for en ny mulighet for bilder fra båten ved det naturlige svømmebassenget i Porto Della Madonna, hvor smaragdfargen på vannet vil ta pusten fra deg.  Gå til øya Santa Maria for neste strandstopp. Sol deg, svøm eller gå en tur til det gamle fyret. Avhengig av hvilken dag du besøker, avslutt turen ved et svømmestopp i det naturlige akvariet ved Cala Coticcio eller det sjarmerende historiske sentrum av La Maddalena for shopping og utforsking.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago Båttur med pasta

4. Fra Palau: La Maddalena Archipelago Båttur med pasta

Tilbring dagen med å utforske skjærgården La Maddalena på en avslappende båttur fra Palau. Spaser gjennom den sjarmerende byen La Maddalena, svøm ved Cala Corsara på øya Spargi, beundre det klare vannet i Budellis naturlige bassenger, og cruise forbi fascinerende fjellformasjoner. Gå ombord på cruiset om morgenen i Palau og begynn eventyret ditt. Seil til Santa Maria Island og stopp i 2 timer for å sole deg, svømme og slappe av på den vakre Santa Maria-stranden. Deretter cruise til øya Budelli. Tilbring omtrent 30 minutter på å bade i øyas berømte naturlige bassenger og deres forbløffende klare vann. Før du forlater Budelli, stopp for bilder ved Rosa Beach. Fortsett cruiset til den pittoreske øya Spargi. Tilbring 1,5 time på svømming og avslapning på Cala Corsara, omgitt av fascinerende fjellformasjoner, inkludert Bulldog, Head of the Witch og Italia. Avslutt cruiset med et stopp på La Maddalena Island. Spaser gjennom det historiske sentrum, nedover gamle og trange gater. Stopp for å kjøpe en suvenir eller slapp av i en av de mange barene og isbarene. Under cruiset kan du nyte en tallerken pasta med blåskjell og reker. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe en drink fra baren ombord for å nyte mens du seiler.

Maddalena Archipelago: Øyhopping seiltur og lunsj

5. Maddalena Archipelago: Øyhopping seiltur og lunsj

Utforsk Maddalena-skjærgården på en seilbåttur, og nyt en medfølgende lunsj og drikke. Stopp ved øyene Spargi, Budelli og Santa Maria, og nyt stopp for svømming og snorkling på denne seilturen på dagtid. Nyt en reise i en komfortabel yacht som går fra Marina Cala Camiciotto. Forlat marinaen og slapp av mens båten seiler i over en time til Isola Spargi, Isola Budelli og Isola Santa Maria. Beundre en vakker og unik utsikt over kystlinjen under turen til øyene, før du slipper anker i Cala Santa Maria, kjent for sin hvite sand og turkise vann. Ta deretter en aperitiff med snacks, øl og kalde ferske drikker. Nyt lunsj om bord og prøv pasta, bruschetta, brød og lokale pølser og oster med et glass vin. Fortsett deretter for å besøke Spiaggia Rosa på Isola Budelli og stopp i to timer, hvor du vil reise med jolle til Isola Budeli og gå på Spiaggia Rosa. Ta deg tid til å nyte en deilig lunsj med vin, øl og kalde ferske drinker. Seil til Cala Granara, Isola Spargi, og ta deg litt fritid til å svømme fra dekk, snorkle og oppleve Stand Up Paddle Board. Gå tilbake til Cala Camicotto på slutten av turen.

Palau: Komfortabel båttur med stopp i øygruppen La Maddalena i La Maddalena

6. Palau: Komfortabel båttur med stopp i øygruppen La Maddalena i La Maddalena

En båttur til øygruppen La Maddalena: en autentisk opplevelse av kontakt med havets og naturens skjønnhet. Velg vårt komfortable og aldri overfylte skip. Er du på utkikk etter den beste måten å bli kjent med øyene La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano og Caprera (panoramanavigasjon) og kysten i all sin prakt? Bestill en avslappende utflukt som kan tilfredsstille ønsket om å se med egne øyne hvor mye det sardinske havet skinner på de mest uberørte og berømte stedene på øya. Naturen vil følge deg på en uforglemmelig båttur, en båttur full av stopp på øyene i La Maddalena-skjærgården. Reiseruten er komplett og full av magiske øyeblikk, underverk å se og forevige. Du kan dykke ned i verdens mest stemningsfulle farvann. Vår båttur til La Maddalena har avgang fra Palau. Herfra setter vi seil mot øya Spargi, øya Budelli, øya Santa Maria og til slutt La Maddalena. Turen til La Maddalena går mellom de forskjellige øyene. I løpet av turen er det mange stopp: viktige, uforglemmelige steder som er valgt ut på grunn av deres sjeldne skjønnhet og naturhistoriske betydning. På turen kan du nyte panoramautsikten over de andre mindre øyene i øygruppen. Når himmelen er klar, kan du også se Korsika, horisonten er betagende blå og ser ut til å berøre det konkrete bildet av et jordisk paradis. Det er vanskelig å beskrive, umulig å glemme. Vi har lagt inn flere spesielle stopp for deg, slik at du kan feire denne skjønnheten med bading på de beste stedene. *Utflukten Første stopp - øya Spargi med det fantastiske innløpet Cala Corsara, hvor du kan beundre de berømte klippene Heksehodet, Bulldoggen og Italia i miniatyr. Andre stopp - naturlige bassenger på øya Budelli. Vi kommer til Madonna-porten, de berømte naturlige bassengene som er kjent for fargen, slummen og gjennomsiktigheten i vannet: du vil dykke fra båten foran kysten. Tredje stopp - øya Santa Maria Til glede for barn og unge vil du gjøre et langt stopp for å besøke omonimus-stranden Cala Santa Maria. Når du ser opp, vil du kunne beundre skjønnheten i bukten. Fjerde stopp - Maddalenas historiske sentrum Båten vår er veldig stor, men vi tar bare 80 passasjerer, mye færre enn den maksimale kapasiteten på 250, for å gjøre turen din unik og med den høyeste komforten om bord, og med oss vil du også besøke denne delen av øygruppen, veldig suggestiv, vi kommer snart til sentrum av La Maddalena. Her kan du ta en spasertur, spise en god is og nyte byen på egen hånd ved å shoppe i gatene i det historiske sentrum og i smugene, de typiske smugene i La Maddalena. *Ruten kan endres uten varsel og i henhold til direktiver fra La Maddalena nasjonalparkmyndighet eller kystvakten. Strendene er overfylte i høysesongen.

Fra Palau: Heldagstur med båt til Maddalenaøyene

7. Fra Palau: Heldagstur med båt til Maddalenaøyene

Utforsk skjønnheten i Nord-Sardinia på et heldags båtcruise i La Maddalena-skjærgården. Seiler ombord på Lady Luna 3, det mest moderne skipet i flåten som seiler i Maddalena-skjærgården, bygget i 2024, med høyeste komfort og høyere sikkerhetsstandarder. Besøk med oss de vakreste øyene i en storslått naturpark, stopp for å bade på sandstrender og mer. Avreise fra havnen i Palau for den korte 35-minutters seilturen til Budelli. Beundre den rosa sanden til Spiaggia Rosa, den dramatiske fjellformasjonen Roccia del Coccodrillo, og plask i havet fra Piscine Naturali. Fortsett til Santa Maria-øya og kjenn varmen fra Middelhavet. Ta en lang stopp på stranden der for å sole deg og slappe av. Etter stoppet kan du ta en pause til lunsj, og hvis du ønsker det kan du kjøpe typiske sardinske retter om bord eller ta med egen mat. Ankomst neste til øya Spargi, hvor strendene i Cala Corsara eller Cala Granara er omgitt av smaragdgrønt vann og beskyttet mot vinden for å skape perfekte forhold for soling. Avslutt turen med et stopp på øya La Maddalena og besøk byen La Maddalena. Vandre i de fargerike gatene for å finne suvenirbutikker eller se på båtene i Cala Gavetta-marinaen. På vei tilbake til Palau, seil forbi øyene Santo Stefano og Caprera for den siste titten på havets høye liv.

Fra La Maddalena eller Palau: Skjærgårdsbåttur

8. Fra La Maddalena eller Palau: Skjærgårdsbåttur

Utforsk La Maddalena-skjærgården på en vintage motorbåt med en erfaren kaptein. Besøk forskjellige strender hvor du kan svømme og slappe av og utforske fantastiske fjellformasjoner. Begynn reisen med en naturskjønn tur rundt Santo Stefano-øya, og tilbyr historisk innsikt i festningsverkene fra Napoleontiden. Passerer under den ikoniske Caprera-broen, nyt den fantastiske utsikten over vestkysten, utsmykket med mange naturlige skjønnheter. Et raskt cruise vil føre deg til de rolige Capitano-bassengene, hvor den første forfriskende svømmepausen venter. Neste på reiseruten er den fengslende Candeo-festningen, som harmonisk smelter inn i det steinete landskapet, og inviterer deg til å legge ut på en karakteristisk spasertur langs dens historiske sti. Her, midt i de fortryllende omgivelsene, kan du ta en ny svømmepause og nyte en herlig lunsj på klippekanten. Når ettermiddagen utfolder seg, tar reisen deg til de fortryllende øyene Budelli og Santa Maria, hvor du vil oppleve det tredje svømmestoppet ved de naturlige bassengene i Madonna-havnen. Mens du navigerer, ikke gå glipp av muligheten til å få et glimt av den anerkjente rosa stranden, et naturlig vidunder som garantert vil fengsle fantasien din. Endelig venter dagens siste stopp i pittoreske Cala Corsara, som ligger på øya Spargi. Rundt kl. 16.00 vil du ha privilegiet av å lande på en eksklusiv strand, og nyte dagens beste øyeblikk. Nyt den rolige atmosfæren og sett pris på den unike opplevelsen før du setter kursen mot returen til havnen, forventet rundt 18.00/18.15. Avgangstider er planlagt kl. 09.30 fra La Maddalena, Molo delle poste, og kl. 10.30 fra Palau, Molo 5. For å sikre en jevn avgang, må alle besøkende fullføre innsjekking 30 minutter før planlagt tid. Vær oppmerksom på at reiseruten kan være gjenstand for endringer basert på værforhold, noe som sikrer sikkerheten og komforten til alle passasjerer.

Fra Olbia: Heldags båttur til La Maddalena-skjærgården

9. Fra Olbia: Heldags båttur til La Maddalena-skjærgården

Besøk de berømte øyene Santa Maria, Spargi og La Maddalena Archipelago på en båttur fra Olbia. Se Palazzo Comunale, Sjøfartsmuseet og mer før du snorkler og svømmer i det italienske farvannet. Nyt en lokal lunsj servert om bord før du fortsetter til kysten av Sardegna. Fra møtepunktet i Olbia, ta turen til Cannigione for å gå om bord i en båt og utforske La Maddalena-skjærgården. Reis langs de pittoreske øyene Caprera og Santo Stefano på vei til øya Maddalena. Deretter kan du nyte en times fritid i La Maddalena. Besøk det historiske sentrum, Palazzo Comunale, Naval Museum eller Diocesan Museum of Sacred Art før du går ombord i båten. Fortsett til øyene Spargi og Santa Maria. Legg til kai, og prøv å svømme i det fantastiske krystallklare vannet, snorkle eller slappe av og sole deg på stranden. Ved lunsjtid kan du nyte tomatpasta om bord servert av mannskapet. Deretter fortsetter du langs en naturskjønn rute forbi Manto della Madonna, en havstrekning med grunt vann før du reiser tilbake langs kysten av Sardegna forbi lokale landsbyer. Gli forbi Punta Sardegna, Porto Raphael, Palau og Capo d'Orso på vei tilbake. Ta minivanen tilbake til Olbia når du legger til kai.

Maddalena Archipelago: Heldags seilbåttur med lunsj

10. Maddalena Archipelago: Heldags seilbåttur med lunsj

Start din uforglemmelige aktivitet enten fra Palau eller La Maddalena Piers. Møt kapteinen din og gå ombord på vår komfortable seilbåt for å starte en hel dagstur. Gå først over for å møte en av de viktigste kjendisene i La Maddalena-skjærgården: Mady: Granittsteinen, hundeformet. Han har passet på Spargi-øya i århundrer. I Spargi vil du kunne nyte dagens første svømmetur ved å hoppe av i turkist vann. Deretter kan du cruise langs østkysten av Spargi og nyte panoramaet. Du vil passere ekstraordinære strender som Soraya Bay og Granara Bay. Kapteinen din vil spørre hvilken side du liker best og kan stoppe for andre svømmetur og litt fritid. Deretter går du til Budelli og passerer den rosa stranden. Selv om det ikke er tillatt å stoppe på stranden, kan du se den fra båten og ta noen fantastiske bilder. Herfra går du til Porto della Madonna. Nettstedet er mest kjent for sine naturlige bassenger og er et av de mest praktfulle og sjokkerende stedene som noen gang er sett. Vannet er en annen farge av blått, smaragd, grønt, strendene er hvit sand. Du vil være inne for et WOW-øyeblikk. Her vil du ha muligheten til å ta en svømmetur direkte fra båten. Ditt siste besøk er i Santa Maria Bay. Dette er den største, hvitfargede stranden i skjærgården. Kapteinen din kan ta deg i land med anbudet slik at du kan slappe av på den vakre stranden.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Palau

Palau
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Palau

Utforsk alle

Flere reisetips for Palau

Vil du vite mer om aktiviteter i Palau? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Palau

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 206 vurderinger

Turen er fin, og landskapet er spektakulært. Det ubehagelige er å ha noen som roper forklaringer på 4 språk hele tiden, og at de beveger oss med et fløyteslag. Det er som å gå med buss "a borreguero". Mannskapet kunne vært litt hyggeligere. Men på den annen side, og takket være arrangørene, kunne vi endre dagen siden den vi skulle gå glipp av.

En vakker opplevelse .... besøkte fantastiske steder. Personalet på båten veldig snille, tilstedeværende og forberedt. Vi respekterte programmet ... badet offshore, de to stoppestedene i de vakreste strendene i verden og besøkte til slutt øya La Maddalena. Jeg gjentar All WONDERFUL Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Det var en vakker dag på havet og på det som sannsynligvis er de vakreste øyene i Middelhavet! Maten er noe du bør tenke på, spesielt med barn eller hvis du ikke liker sjømat, er det bedre å ta med seg noe! Drikke er imidlertid godt tatt vare på om bord!