Legg til datoer

Palacio de las Dueñas

Palacio de las Dueñas: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Las Dueñas Palace-billett og lydguide

1. Sevilla: Las Dueñas Palace-billett og lydguide

Få mest mulig ut av turen til Sevilla med et besøk til Las Dueñas palasset, en av byens største historiske attraksjoner, bygget mellom 1400- og 1500-tallet. Kom til palasset og hent lydguiden din, og begi deg deretter ut på en utforskning av de majestetiske rommene, gårdsplassene, hagene, terrassene og mer. Mens du vandrer rundt i palasset, kan du beundre dets fantastiske arkitektur som inkluderer stiler fra den gotiske-Mudejar-tiden til renessansen. De intrikate detaljene i palassets arkitektur oser av sjarm og karakter, og skaper en luksuriøs kongelig atmosfære. Palasset har også en mangfoldig samling av kunstverk som kan beundres, inkludert malerier og skulpturer. Den nåværende utformingen av de utstilte delene har blitt kuratert for å gjenspeile hvordan palasset ville ha sett ut i tiden det var levd i. Fra lydguiden din kan du lære om palassets fascinerende historie, så vel som menneskene og familiene som en gang bodde her. Du vil også lære om de mange viktige besøkende til palasset, som inkluderer dronning Victoria, Jackie Kennedy, Raniero III av Monaco og hans kone Grace Kelly, og mange flere.

Sevilla: Palacio de Las Dueñas - Casa de Alba

2. Sevilla: Palacio de Las Dueñas - Casa de Alba

Galleri, historisk bygning og palass i Sevilla Palasset består av en rekke gårdsrom og bygninger. Stilen spenner fra gotisk kunst-maurisk til renessansen, med lokale påvirkninger i murstein, helvetesild, fliser, hvitkalkede vegger og keramikk. Kjente besøkende til palasset inkluderte Jackie Kennedy, Grace Kelly og Edward VIII og Wallis Simpson.

Gamlebyen i Sevilla: 'The Inheritance' utendørs rømningsspill

3. Gamlebyen i Sevilla: 'The Inheritance' utendørs rømningsspill

Bli ledet på en spennende selvguidet tur rundt gamlebyen i Sevilla mens du spiller et spennende mobilbasert oppdrag. Gå forbi mange vakre ikoniske landemerker, løs ledetråder og oppdag spennende skjulte perler for å se byen fra et annet perspektiv. Avslutt på Iglesia de San Lorenzo. Last ned appen, gå til startpunktet på Hotel Alfonso XIII, og begynn eventyret. Følg ledetråder for å lære om Sevillas fascinerende historie og arkitektoniske mesterverk som det kjente Alcazar-palasset. Lås opp de hemmelige historiene om stedene du besøker mens du løser problemet og gjetter svarene. Finn ut fascinerende detaljer om Santa Maria de la Sede-katedralen. Bruk ledetrådene til å lede deg fra ett nettsted til et annet. Hver ledetråd gir deg nøyaktige veibeskrivelser, slik at du ikke trenger kart, GPS eller guide. Det er ingen tidsbegrensning, slik at du kan gå i ditt eget tempo. Spill som en gruppe eller del opp i mindre grupper/lag og konkurrer mot de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten av turen.

Sevilla: 3-timers guidet fottur og Palacio de las Duenas

4. Sevilla: 3-timers guidet fottur og Palacio de las Duenas

Fordyp deg i den mest forskjellige delen av Sevilla sentrum med denne 3 timers guidede vandreturen Møt guiden din og start eventyret ditt med å besøke Antiquarium-museet som ligger i Metropol Parasol. Bli kjent med Sevillas skjulte monumenter på en informativ måte på en 3-timers spasertur rundt det nordlige distriktet i Sevilla sentrum. Turen fortsetter gjennom Feria-gaten og markedet i det sjarmerende Macarena-området. Utforsk den gamle Cardo Máximo i byen. Hør historiene bak de historiske landemerkene mens du spaserer, inkludert legender, hemmeligheter og gammel tradisjonell livsstil som beholder dette området. Gå inn i Macarena-kirken og oppdag den mest kjente jomfruen i Spania Utforsk San Luis de los Franceses-kirken og San Luis-gaten mange skjulte monumenter Oppdag 6 forskjellige kirker i gotisk, maurisk, barokk-, reinassanse- og 1900-tallsstil. Avslutt turen med å besøke Palacio de Dueñas, den gamle residensen til Duquesa de Alba, 16. palass, massevis av mesterverk, fabelaktig hage og personlige ting fra denne viktige Spanias familie.

4-timers privat guidet vandretur: Sevillas palasser

5. 4-timers privat guidet vandretur: Sevillas palasser

Denne private turen vil inkludere Palacio Las Dueñas, Pilatos-palasset og Lebrija-palasset. Den private vandreturen i Sevilla starter fra et sentralt plassert møtepunkt. Hvis hotellet ditt ligger sentralt og drosje kan nås med en privat henting til fots, kan vi starte derfra. Hvis ikke, starter denne turen foran et av palassene. Du vil nyte å gå og nyte de tre palassene før denne turen er over. Turen avsluttes i nærheten av et av palassene i Sevilla. For denne private vandreturen Sevilla, vil du kunne nyte Sevillas mest kjente palasser; ¨Las Dueñas-palasset¨, ¨Pilates hus¨ og ¨Lebrija-palasset¨. Inngangsavgifter til de tre stedene er inkludert i prisen for denne turen. Du vil da kunne nyte og beundre den flotte arkitekturen og severdighetene i Sevillas viktigste og mest kjente palasser. Las Dueñas-palasset ble bygget mellom 1400- og 1500-tallet, det var først et familiehus, deretter omgjort til et gesthus på 1800-tallet. Den berømte poeten Antonio Machado ble født i 1875 i huset. Dette palasset tilhører for tiden huset til Alba. Dette palasset har en renessansestil og mange påvirkninger som gotisk og maurisk. Pilat0s hus representerer adelsboligen i Sevilla på 1500-tallet. I dette palasset kan du finne mange statuer for å lage en vakker samling. Dette palasset fungerer som den permanente residensen til hertugene av Medinaceli. Nyt de vakre mudéjar-elementene som gjør den unik. Ta en titt på de 150 forskjellige typene glaserte fliser som er typiske i Spania. Palace of the Countess of Lebrija, også kjent som Palacio de la Condesa de Lebrija, samler en av de mest komplette og forbløffende samlingene av romerske mosaikker i regionen. Lebrija Palace ligger i sentrum av Sevilla. Dette palasset er fra 1500-tallet og har gjennomgått ombygging på 1700- og 1900-tallet. Du vil nyte et flott fotostopp!

Flere reisetips for Palacio de las Dueñas

Vil du vite mer om aktiviteter i Palacio de las Dueñas? Trykk her for full oversikt