Legg til datoer

Slottet i Versailles

Overdådighet og endeløse hager gjør Versailles til et av de mest majestetiske stedene i verden.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Bykort
61 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 61

Flere reisetips for Slottet i Versailles

Vil du vite mer om aktiviteter i Slottet i Versailles? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Slottet i Versailles

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 21 936 vurderinger

Versailles er vakkert og en må se. Hvis du har kjøpt en t-banebillett for 5 soner, kan du komme dit med denne billetten. Du tar metrolinje 4 til Pont de Sevre-terminalen. Derfra tar du buss 171 til Versailles. Tar 40 minutter og var pakket. Du kan trygt hoppe over restauranten Angelina: for varmt, for travelt og ikke vakkert. De vakre rommene i slottet er virkelig imponerende. Vi leide en golfbil (75 minutter, betalte 48 euro). Man måtte holde seg på visse kjørefelt, hvis man styrte i en retning der det ikke var tillatt, stoppet vogna automatisk og man kunne bare gå baklengs. I ettertid er det billigere å leie sykkel og du kan se og stoppe mer. Parken var altfor stor til at vi kunne gå gjennom alene.

Må definitivt besøkes. Vi bruker der 8 timer og kunne sannsynligvis ha gjort mer. Hele palasset og hagene er nydelige og betagende, og det ser ut til at de ingen ende har, vi bestilte ikke en guide og brukte Versailles-appen for å hjelpe oss å gå gjennom hele stedet. Da vi kom inn i hagene, fikk vi det gratis kartet som fremhevet hovedattraksjonene og inkluderte to stier som du kunne gå gjennom hagen. Vi vil også anbefale å leie en robåt, da det var den beste delen for oss og prisen var veldig bra. Vi leide ikke sykler eller bil og bestemte oss for å bare gå, eiendommen er enorm, men jeg ville ikke kaste bort penger på transport rundt den.

Absolutt verdt et besøk. Definitivt bestille hagen OG slottet. Du kan bruke minst en halv dag her. Mange malerier å se. Lydguide var gratis (veldig kult). Lydguiden forteller mye om de enkelte rommene og maleriene/statuene, men hvis det blir for kjedelig for deg kan du også hoppe over/avbryte tall/gå videre til neste. Burde du sett den :-)

Flott tid! Enkel tilgang fra Paris - RER C-tog. Det er verdt å huske at først besøker palasskamrene og deretter hagene. Vi planla det motsatte1 Det er verdt å laste ned applikasjonen "Palaces of Versailles". Vi kommer tilbake dit for nattfonteneshowet.

Dette var vår favorittaktivitet i Paris, bedre enn Eiffeltårnet for oss. Vi elsket hagene. Palasset er fantastisk, men å kunne være utendørs og utforske de perfekt velstelte hagene var et stort høydepunkt! Definitivt en må-se mens du er i Paris!