Oxford
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Oxford

Se alle opplevelser i Oxford

Hva folk sier om Oxford

Profesjonelt opplegg. Oxford- biten var best syns vi voksne. Kunne gjerne hatt mer tid i Oxford. De Harry Potter frelste ungdommene fikk også utbytte av Oxford turen siden guiden var så flink til å vise hvordan JK Rowlings var inspirert av Oxford da hun skrev Harry Potter bøkene. Noe for enhver smak. Harry Potter Studios er jo en maskin. Og det er bare å stålsette seg dersom man ikke er blodfan!!

Flott tur til Cotswolds og Highclere Castle! Oxford var litt kjedelig. Ser at det trengs opprydning/oppussing ute på gårdsplassen på highclere Castle. Flott at guiden var engelsk, så det var lett å forstå. På stasjonen når vi ventet på bussen var det ikke alltid lett å forstå hva de sa. Wifi skulle det være på bussen, men det var ikke.

Graham var vår hyggelige sjåfør. Han var helt fersk, og kunne dessverre ikke guide oss, derfor fikk vi refundert halve billettprisen. Det var helt greit å se seg om på egenhånd. Mye kjøring, men dagen gikk veldig fort. Kunne gjerne hatt mer tid på hvert sted, men dagen var lang nok som den var.

Veldig god flyt gjennom hele dagen. Utrolig kunnskapsrik guide, men mye av den historiske informasjonen i Oxford gikk litt over hodet på de yngste. Anbefaler uansett denne turen for alle Potter-fans!

Dagstur fra London: Harry Potter studiotur & Oxford Vurdert av Kjell Marius, 22.02.2019

Ga mye informasjon om Oxford og engelsk historie.

Kunnskapsrik guide, nesten for mye informasjon på en gang. Tok oss med på intéressante steder. Fint med mulighet for egen vandring siste del av dagen.

Fra London: Heldagstur til Oxford med tog Vurdert av Tore, 14.05.2018