Våre mest anbefalte ting å gjøre i Oxford

London: Jack the Ripper-omvisning til fots

1. London: Jack the Ripper-omvisning til fots

Dra ut i gatene i Londons East End, på en Jack the Ripper-omvisning til fots. Dra tilbake til 1888 sammen med din ekspertguide, når du prøver å løse de fremdeles uløste drapene på denne altoppslukende opplevelsen. Vurder fotografiske bevis og hør sanne historier om etterforskningen for å avsløre de mistenkte. Etterforsk de påståtte gjerningsmennene og hør om teoriene om hvem som begikk noen av de mest sjokkerende forbrytelsene i Storbritannias historie. Lær mer om ofrene og hverdagen i Whitechapel, som var et fattig nabolag på den tiden. Guiden din deler noen perler om det viktorianske London, inkludert den kulturelle konteksten for karakterer som Sherlock Holmes.  Var Jack the Ripper noen gang i nærheten av å bli fanget? Hvorfor valgte han Whitechapel? Hvor ble det funnet noen bevis? Finn ut alt dette og mer med din Ripperolog-guide. Stoppene inkluderer:  • Brick Lane  • Christ Church  • Spitalfields Market • Mitre Square • Petticoat Lane • Ten Bells Pub

Fra London: Dagstur med Harry Potter Studio-besøk og Oxford

2. Fra London: Dagstur med Harry Potter Studio-besøk og Oxford

Bli med på en heldagstur med buss fra London som kombinerer omvisningen «The Making of Harry Potter» på Warner Bros Studio, med en spasertur på Oxford University. Start med en omvisning i den historiske byen Oxford, hvor du finner Englands eldste universitet. Nyt en omvisning til fots, som tar deg forbi kjente universitetsbygninger, klostre og brosteinsplasser. Se Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre og utvalgte colleges. Nyt tid på egen hånd til å utforske alt Oxford har å tilby, i ditt eget tempo. Fortsett til Warner Bros. Omvisning av studioet hvor du begynner din magiske opplevelse på «The Making of Harry Potter». Oppdag hemmeligheter bak kulissene og hør om filmteknikkene som brukes til å lage magien til Harry Potter-filmene. Besøk de mest gjenkjennelige kulissene fra filmene: Storsalen, Humlesnurrs kontor, Griffings fellesrom, Magi Departementet, 4 Privet Drive, Wiltersen-kjøkkenet, Galtvortekspressen og Diagonallmenningen. Gå om bord i den opprinnelige Galtvortekspressen og se en gjenskaping av Platform 9 3/4. Utforsk interiøret til togvognkulissen som ble brukt under filmingen, og ta en selfie med en bagasjevogn som forsvinner gjennom stasjonens murvegg.

Fra London: Omvisning av Windsor, Stonehenge og Oxford

3. Fra London: Omvisning av Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyt en hel dag med engelsk kulturarv ved å besøke det utsøkte Windsor Castle, det fengslende Stonehenge og den vakre universitetsbyen Oxford. På denne dagsturen som har avgang fra London får du rask omvisninger av disse unike stedene, ledsaget av interessante kommentarer fra guiden din underveis. Start dagen på en av de offisielle residensene til HM kong Charles III, Windsor Castle. Besøk de praktfulle State Apartments som fortsatt brukes til statlige anledninger og kongelige mottakelser (hvis alternativet er valgt). Ta deg tid til å utforske slottsområdet og St. George's Chapel fra 1300-tallet, hvor du kan beundre et av de vakreste eksemplene på kirkearkitektur fra middelalderen i England. Fortsett deretter til de oppreiste steinene i Stonehenge, som stadig omgis av mystikk og står som et utrolig stykke menneskelig ingeniørkunst. Utforsk den forhistoriske steinsirkelen og lær om de forskjellige teoriene rundt konstruksjonen (hvis alternativet er valgt). Fortsett til universitetsbyen Oxford, kjent som «de drømmende spirenes by». Byen har vært et høysete for utdanning siden 1249 og er et idyllisk sted å utforske på en fascinerende tur til fots.

Oxford: Universitet- og byomvisning til fots m/ studentguide

4. Oxford: Universitet- og byomvisning til fots m/ studentguide

Gå inn i Oxford University og utforsk eiendommen på en guidet tur. Beundre den ikoniske arkitekturen og lær om universitetslivet fra studentguiden din. Besøk en av universitetets eldste høyskoler og Bodleian Library. Lær om historien til universitetshøyskolene, inkludert All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College og Merton College, Radcliffe Camera og University Church of St. Mary. Få en like dyptgående historie om byen. Hør om seremonier i Oxford, kjente kandidater, Alice's Adventures in Wonderland, og også hvordan den mektigste erkebiskopen av Canterbury ble brent på bålet i Oxford.

Fra London: Guidet dagstur til Cotswolds og Oxford

5. Fra London: Guidet dagstur til Cotswolds og Oxford

Bli med på en guidet dagstur på den engelske landsbygda, med avreise fra London. Beundre eventyrhusene til Cotswolds, det historiske Oxford University og skjønnheten på den engelske landsbygda. Dra fra London på en dagstur som tar deg vestover for å oppleve vakre Cotswolds, og universitetsbyen Oxford. Kjør gjennom Cotswolds, mens du nyter utsikten av det vakre landskapet og landsbyer, med sine pittoreske steinhus. Utpekt som et område med enestående naturlig skjønnhet, er dette landsbygda i England på sitt beste. Det gjøres et stopp ved Bourton-on-the-water og Bibury, de to mest elskede landsbyene i Cotswolds. Fortsett til Oxford for å utforske den mest berømte universitetsbyen i verden. Her har du tid på egen hånd for lunsj i hjertet av byen. Ta en spasertur blant college-bygningene og beundre dens drømmende spirer. Guiden din anbefaler en rute som dekker de mest berømte severdighetene, deriblant Bridge of Sighs (sukkenes bro) og Katedralen i Oxford. Lær om Oxfords forbindelse med Alice i Eventyrland og Harry Potter. Finn et flott sted for å spise (guiden gir gjerne anbefalinger), eller bli med lokale lærde og akademikere på en halvliter i byens mest hjemsøkte pub. Du er tilbake i London innen kl. 18:00, hvor du kan bruke t-banen for å komme deg raskt rundt i London.

Oxford: 2-timers universitets- og bytur

6. Oxford: 2-timers universitets- og bytur

Bli med en universitetsutdannet guide, med mange års erfaring og lokalkunnskap om Oxford City og høyskoler. Se de drømmende spirene til et av de eldste universitetene i verden på en guidet tur. Gå inn i noen av byens mest historiske høyskoler, som New College, grunnlagt i 1379 og nylig sett i Harry Potter-filmene og TV-produksjonene til Inspector Morse og Lewis. Besøk Exeter College, grunnlagt i 1314, og en annen favoritt på de fleste turer. Stopp innom Hertford College, med sin romantiske fasade og Bridge of Sighs, umiddelbart gjenkjennelig fra Brideshead Revisited. Se universitetsbiblioteket og lær om det kollegiale systemet som er unikt for Oxford og Cambridge. Oppdag kjente alumner som studerte og underviste ved universitetet, inkludert den beryktede Dr Spooner, hvis portretter henger i New College Dining Hall og hvis navn er gitt til det lekne språklige fenomenet spoonerismer.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

7. Fra London: Heldagstur til Windsor, Oxford og Stonehenge

Windsor slott Windsor Castle ligger stolt på en frodig skogkledd høyde med utsikt over Themsen. Feiende hageanlegg og rundetårn med tårn, er det lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige State Apartments, hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøk St. George's Chapel, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker inkludert Henry VIII. Du kan besøke Queen Mary's Dolls' House. Mystisk Stonehenge Den sanne betydningen av denne eldgamle, fryktinngytende skapelsen har gått tapt i tidens tåke. Var Stonehenge et tempel for soldyrkelse, et helbredelsessenter, et gravsted eller kanskje en enorm kalender? Hvordan klarte våre forfedre å frakte de mektige steinene fra så langt unna og deretter, ved å bruke bare de mest primitive verktøyene, bygge denne fantastiske strukturen? Stonehenge er omgitt av mystikk og imponerer aldri. Oxford Følg i fotsporene til Oxfords berømte studenter, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du spaserer gjennom de fengslende college-gårdsplassene og de brosteinsbelagte gatene i denne historiske universitetsbyen. Ta inn den berømte "byen med drømmende spir" og se Bodleian Library - et av de eldste bibliotekene i Europa - på besøket ditt. Du vil bli betatt av de uberørte trange smugene og gamle torgene i denne naturlig vakre byen. Anslått ankomsttid tilbake i London er rundt 19.00

Fra London: Dagstur til Cotswolds med lunsj

8. Fra London: Dagstur til Cotswolds med lunsj

Nyt åsene i Cotswolds ogg besøk fire av områdets vakreste landsbyer - Burford, Bibury, Bourton-on-the-Water og Stow-on-the-Wold. Reis gjennom Cotswolds, et område som tilsynelatende har forblitt uendret med tiden. Se det bølgende landskap, tørre steinmurer, sjarmerende kirker og bekker som renner forbi de små og sjarmerende landsbyene. På denne heldagsutflukten fra London, begynner vi med en tur i Burford, hvordan den storstlåtte High Street skråner ned mot elven Windrush. Se byens små tehus før du drar sørover til pittoreske Bibury for å spise lunsj. Spis middag i en av de vakreste landsbyene i England. Et 2-retters måltid venter på deg i hjertet av Cotswolds på Swan Hotel. Restauranten, med utsikt over elven Coln, ligger i en skysstasjon fra 1700-tallet, og serverer en populær utvalg av tradisjonelle retter, sammen med øl og god vin. Utforsk Bourton-on-the-Water, en av de vakreste landsbyene i Cotswolds. Etterpå vil du reise til Stow-on-the-Wold, en lite markedsby kjent for sine årlige messer. Nyt en guide tur gjennom sentrum før du reiser tilbake mot London.

Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

9. Fra London: Dagstur til Oxford og landsbyene i Cotswolds

Du drar nordvestover ut av London, og passerer gjennom Chiltern Hills Area of Outstanding Natural Beauty. Det pittoreske landskapet her har inspirert TV-programmene Midsomer Murders and Vicar of Dibley. Ditt første stopp er Oxford, hvor du har tid til å utforske området til de mange høyskolene, klatre til utsiktspunktene for å beundre skyline, eller se kunst- og antikvitetssamlingene i Ashmolean Museum. Du stopper i Burford, 'Porten til Cotswolds'. Dette er en liten markedsby med enorm karakter og dybde. Hovedgaten er kantet med alle de sjarmerende eiendommene du har drømt om å eie. Du har tid her til å ta inn den lokale sjarmen og gjestfriheten; og hvis du er sulten, kan du prøve en tradisjonell engelsk "Afternoon Tea". Deretter tar du den korte reisen til Bibury. Dette stedet ble beskrevet av William Morris som den vakreste landsbyen i England, og Henry Ford ønsket å demontere den og sende den tilbake til USA. Du har tid her til å spasere til den berømte og eventyrlignende Arlington Row. Etter en hel dag med å utforske byen Oxford og landsbyene i Cotswolds, legger du ut på den komfortable returreisen til London. Denne ruten kan bli reversert ved noen anledninger.

Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

10. Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

Cruise langs den strålende Themsen på en kort, men naturskjønn båttur med avgang fra den sjarmerende Folly Bridge og på vei mot den sjarmerende Iffley Lock. Beundre dine vakre omgivelser, som består av frodige trær og koselige hytter i murstein, og fordyper deg i den vakre gamlebystemningen i Oxford. Gå ombord på båten for å begynne reisen, hvor skipperen din vil peke ut alle de viktigste stedene og svare på spørsmål du måtte ønske å stille. Beundre utsikten over Christ Church-engene, college-naustene og en blanding av dyreliv og landskap, mens du nyter tiden om bord. Du vil enten sykle på et fantastisk fartøy i tradisjonell stil eller en mer moderne cruiser. Uansett, vær trygg på at du har en romslig båt å lene deg tilbake på og slappe av på.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Oxford
Historiske høyskoler, et middelalderuniversitet og fascinerende museer venter i denne berømte utdannelsesbyen.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Oxford

Alle aktiviteter

136 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Oxford

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Oxford

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Oxford?

De beste dagsturene og utfluktene fra Oxford er:

Burford

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Oxford?

Flere reisetips for Oxford

Vil du vite mer om aktiviteter i Oxford? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oxford

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 11 765 vurderinger

I really recomend the walk. It was interesting and the guide was good at telling the exiting story about Jack the Ripper

Very informativ guided experiance, learned alot of the victims. And visited allt of the finding spots

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Behagelig reise, vakkert og interessant i Oxford, utrolig i Harry Potter/studio!

Jack, the guide did a very good job. We really enjoyde the tour