Opplevelser i
Oxford

Historical colleges, a medieval university, and fascinating museums await in this famous seat of learning.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Oxford

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Oxford?

Flere reisetips for Oxford

Vil du vite mer om aktiviteter i Oxford? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oxford

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 462 vurderinger

Fantastisk dag! Først omvisningen til Oxford - en flott by - veldig søt, gammel og vakker. Og med Harry Potter-bakgrunnsinformasjon. Hadde en veldig morsom guide, så vi hadde det gøy til tross for den kalde vinden. :-) Og studioturen er også en opplevelse i seg selv. Et must for enhver Harry Potter-fan! Jeg kan bare anbefale det! De 4 timene som er tilgjengelige på denne turen flyr forbi. Det er nok til å komme gjennom i et behagelig tempo. Men hvis du vil lese gjennom informasjonen for hver rekvisitt, bør du planlegge en hel dag for det. De 4 timene var nok for meg personlig.

Turen var veldig godt planlagt - transporten var behagelig og sjåføren var hyggelig. Andy, Oxford tour guide, var spesielt fantastisk. Han var vennlig og godt kunnskapsrik og skreddersydde turen slik at den også refererte til Harry Potter. Studioene var også flotte, og det var godt å ha transport sortert for veien hjem etter en travel dag. Anbefaler helt.

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.

Hyggelig båttur på Themsen

Ble hyggelig mottatt i resepsjonen, og god informasjon om møtested og hvor vi kunne bestille drikke vi ville ha med ombord. Hyggelig og humoristisk skipper, som fortalte historier om steder og bygninger langs Themsen.

Flott dag med flott guide!

Veldig bra opplegg og god guide. Me vart tatt godt vare på, alt fungerte som det skulle.