Legg til datoer
Ting å gjøre

Oxford

Historiske høyskoler, et middelalderuniversitet og fascinerende museer venter i denne berømte utdannelsesbyen.

Flere reisetips for Oxford

Vil du vite mer om aktiviteter i Oxford? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oxford

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 10 403 vurderinger

Det var en flott opplevelse. Guiden vår Pedro underholdt oss med mange superinteressante historiske fakta, og sjåføren vår Sokol fikk oss til å føle oss trygge og hadde en prefekt kjøretur. Selve turen var perfekt organisert, jeg vil bare minne alle som er interessert i den, at for å besøke tre ting på en dag kan du ende opp med å haste med besøkene dine, spesielt hvis det er køer. Bare sørg for å vurdere det.

Debra og Greg var helt fantastiske på vår dagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford! Dagen gikk veldig fort, og du ser mye på hvert sted. Du må bevege deg raskt for å få mest mulig ut av hvert nettsted; vi hadde bare omtrent en time og femten minutter på hvert stopp. Likevel vil jeg anbefale denne turen til alle som ønsker et glimt av engelsk landsbygd og tre historiske steder!

Flott dagstur til Stonehedge, Windsor Castle og Oxford med en flott reiseleder. Vår guide Mel var fantastisk og informerte oss om alt. Det var en fryd å høre på historiene hans og humoren hans. Vi likte også vandreturen i Oxford ved Mel. Vi hadde en ny, ren og komfortabel buss og bussjåføren kjørte oss redde og pålitelige fra stopp til stopp.

Vi hadde en flott, begivenhetsrik dag! Det var mye bussreiser totalt sett - men vi kunne oppleve tre virkelig verdt å se steder rundt i London! Vår reiseleder Simon var veldig vennlig og fortalte med sin humoristiske måte mange spennende fakta om forskjellige steder, stedsnavn - og mye mer.

Jeg likte den generelle organiseringen av turen, noe som betyr at det var nok tid til å se alt. Sjåføren var veldig bra, og guiden vår Amanda ga som ekstra informasjon om nettsteder og fortalte oss historien til dem. Hun var veldig snill og klar til å hjelpe til hver gang.