Våre mest anbefalte ting å gjøre i Outer Banks

Manteo: Phantom Pirates & Poltergeists Haunted Walking Tour

1. Manteo: Phantom Pirates & Poltergeists Haunted Walking Tour

Atlanterhavet er like dødelig som det er vakkert. Bli med på US Ghost Adventures for en spennende spøkelsestur ved sjøen på Roanoke Island, hvor 120 engelske nybyggere på mystisk vis forsvant i 1590. Du vil møte guiden din i nærheten av Town Common Park, hvor du vil avdekke historien til den tapte kolonien og kjølvannet av deres forsvinning. Derfra vil du veve deg gjennom syv skumle, hjemsøkte steder, inkludert det ryggdøende Roanoke Island Inn og Pioneer Theatre. Skann horisonten etter spøkelsesskip eller tåkete figurer mens du reiser fra stopp til stopp. Du vet aldri hva som lurer i mørket... Når du går tilbake til parken, vil du ha mange sjømannshistorier å fortelle mens du steker marshmallows hjemme. Du kan til og med ha bevis på et spøkelse! Lær historien til Outer Banks på en morsom og unik måte. Bestill en tur i dag!

Manteo: Outer Banks Ghost Walking Tour

2. Manteo: Outer Banks Ghost Walking Tour

Ta en hjemsøkt spøkelsesvandring for både spenningssøkende og spøkelsesovervåkere. Bli med din ekspertguide på en fottur gjennom Manteo. Hør skumle historier om tidligere og nåværende spøkelser som fortsatt lurer i mørke gater. Utforsk Outer Banks, kjent som den mest hjemsøkte stranden i Amerika, og lær om dens skumle fortid. Dykk ned i den makabre historien til denne byen og hør historier om de onde åndene som fortsatt gjør sin tilstedeværelse kjent den dag i dag. Ikke glem kameraet ditt. Du kan ta et bilde av disse fastboende i kuleform.

Outer Banks: Selvstyrt lydkjøringstur

3. Outer Banks: Selvstyrt lydkjøringstur

Ikke gå glipp av noe, siden din favorittlydturforteller guider deg langs Outer Banks til severdigheter du ikke bør gå glipp av, med fascinerende historier, tips og veibeskrivelser underveis. Følg de foreslåtte reiserutene, eller del kommentarene og lag dine egne halv-, hel- eller flerdagers sightseeingturer. Gjør turen til North Carolina's Outer Banks til en tur å huske. Mellom å klatre i de tre historiske fyrene her, lete etter ville hester i sanddynene, bygge noen sandslott, surfe og fiske og padle rundt, og slikke sol - det er mange aktiviteter å nyte. Viktige høydepunkter: Bodie Island Light Station Cape Hatteras lysstasjon Cape Hatteras National Seashore Corolla And Fort Raleigh og The Lost Colony Jennettes brygge Jockey's Ridge State Park Roanoke Island Rodanthe Wright Brothers National Memorial Inkluderer: Ytre banker The Outer Banks er med rette kjent for strender og solskinn. Samtidig er det et noen ganger overraskende rikt utvalg av kulturelle, naturlige og historiske steder av interesse. Du kan tenke på Outer Banks som nord og sør. Sør for Nag's Head domineres av omtrent 80 miles av Atlanterhavskysten kalt Cape Hatteras National Seashore, dobbelt så mye med den rolige lydsiden. Lange deler av naturlig ubebygd strand er forbundet med noen veldig imponerende broer. Kjente fyrtårn på Bodie Island og Cape Hatteras inviterer til utforskning. Det er 7 byer langs ruten, hver med sin egen sjarm. Enten du surfer, går på kiteboarding, fisker eller bare leter etter din egen del av stranden for å søke etter skjell, vil du finne denne delen mindre overfylt. I byen Hatteras er Graveyard of the Atlantic Museum en fascinerende utsikt over utfordringene skip som seiler i vannet står overfor. Nag's Head, Kitty Hawk, Duck, hele veien til Corolla i den nordlige enden er en samling byer, hver velsignet med vakre strender. Eller vandre ut på en av de berømte bryggene for en liten fisketid eller bare føle at du går ut forbi bølgene. Begivenhetene som forandret verden da Wright-brødrene beviste at de kunne slå tyngdekraften, feires ved det dedikerte minnesmerket. For å leke i sanddynene er et besøk til Jockey's Ridge morsomt. Hvis du liker å utforske slutten av veien, vil du bli belønnet i landsbyen Duck, med nok et flott fyrtårn og den ypperlig naturskjønne Currituck Sound i byen Corolla. Sørg for å inkludere minst et halvdags besøk til Roanoke Island og dens sjarmerende havnebyen Manteo. Øya er stedet for Lost Colony og Fort Raleigh - den tidligste engelske bosetningen i den nye verden, hvis innbyggere forsvant uten etterprøvbar forklaring. Akvariet i verdensklasse og flere andre attraksjoner avslutter en flott dag ute. Med så mye å utforske, mellom stranden og avslapningstiden, vil du ha en plan og en guide for å sikre at du ikke går glipp av noe.

Blue Ridge Parkway Driving Audio Tour (Asheville ↔ Roanoke)

4. Blue Ridge Parkway Driving Audio Tour (Asheville ↔ Roanoke)

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Legg ut på en fascinerende kjøretur langs den ikoniske Blue Ridge Parkway, som strekker seg fra Asheville til Roanoke, din digitale følgesvenn. Action Tour Guide-appen guider hvert trinn i din odyssé. Hver vri, vending og overseelse blir et kapittel i natur, arv og fengslende folkehistoriebok. Reisen din starter i den kunstsentrerte byen Asheville. Fra starten trollbinder Blue Ridge Parkway med historier som fanger essensen av den menneskelige ånden og naturens gavmildhet. Ashevilles rike historie, sammenvevd med historier om banebrytende sjeler og indianerstammer, setter scenen for reisen din. Ditt første store møte er de spektakulære Craggy Gardens. Her har naturen malt et lerret av villblomstenger og panoramautsikt. Du er ikke bare vitne til et syn; du lever et øyeblikk i tid hvor den appalachiske luften hvisker eldgamle legender. Stien går videre til Linville Gorge Overlook. Dette praktfulle terrenget, ofte æret som "Østens Grand Canyon", tilbyr en fantastisk utsikt. Dens majestetiske tilstedeværelse er ledsaget av historier om de tidlige nybyggerne og den ukuelige ånden til Appalachene. Mabry Mill fremstår som et bevis på regionens rustikke sjarm. Her tar vannets dans og summingen fra den historiske gristmøllen deg tilbake til enklere tider. Rundt dette gjenklanger historier om måneskinere, kullgruvearbeidere og hardtarbeidende hender. Øynene dine vil da nyte roen til Rocky Knob og magien til Roanoke River Overlook. Disse stedene, drapert i naturens fineste, tilbyr trøst og en forbindelse til regionens dypt rotfestede historie. Mens reisen skrider frem, se den majestetiske skjønnheten til Peaks of Otter. Denne naturlige triaden av topper, omgitt av uberørte innsjøer og urskoger, er mer enn bare et syn. Det kulminerer naturens kunstnerskap og århundregamle historier om oppdagere, krigere og elskere. Lenger ned på ruten kan du se den rolige lokket til James River, den lengste elven i Virginia, som fungerer som en livline for utallige arter og et vitne til utallige historiske hendelser. Ditt opphold når til slutt det poetiske landskapet i Shenandoah-dalen, og fører til portene til Roanoke, Stjernebyen i Sør. Byen, gjennomsyret av rik historie og kultur, fremstår som en perfekt finale på reisen din. Men Blue Ridge Parkway er i sin essens mer enn summen av delene. Hver utsikt, hver hviskende vind og hver silhuett av solnedgangen er et vitnesbyrd om det tidløse båndet mellom natur og menneskehet. Reisen din langs denne Parkway er ikke bare en naturskjønn kjøretur. Det er en intim dans med natur, historie og legende. Det er en symfoni av historier, minner og hjerteslag som gir gjenklang lenge etter at reisen er avsluttet. Dykk dypt, la utsikten fortrylle, historiene fascinere, og la Blue Ridge Parkway være din tidløse historiebok.

Cape Hatteras National Seashore: En selvguidet kjøretur

5. Cape Hatteras National Seashore: En selvguidet kjøretur

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Start deretter motoren og fordyp deg i det rike billedvev av Cape Hatteras National Seashore med denne naturskjønne kjøreturen. Når den er lastet ned, begynner utforskningen på Whalebone Junction Information Center. Derfra går du til det ikoniske fyrtårnet Bodie Island, som står høyt som et fyrtårn i North Carolinas rike maritime historie. Deretter kommer du til Pea Island Beach og Pea Island Wildlife Refuge, perfekte steder å nyte den berømte naturlige skjønnheten til Outer Banks. Mens du cruiser langs havet, vil du høre fascinerende historier om tidlige europeere som prøvde å kolonisere dette vakre landet. Løs opp mysteriet om den tapte kolonien Roanoke og skille fakta fra fiksjon. Da vil du lære mer om selve Pamlico-sundet og verden av marint liv under overflaten. I tillegg kan du gå forbi Oregon Inlet Life Saving Station og høre historier om modige sjeler som kjempet mot voldsomt hav for å redde strandede sjømenn. Turen fører deg deretter mot det majestetiske Cape Hatteras fyrtårn. På veien dit vil du oppdage den lite kjente historien til disse øyene fra andre verdenskrig og finne ut hvordan dette stedet ble en nasjonal kyst. Deretter kan du ta deg god tid mens du beundrer storheten til selve Cape Hatteras fyrtårn. Mens du kjører gjennom byen Buxton, vil du finne ut nøyaktig hva Diamond Shoals er, og hvorfor de har utgjort et slikt problem for skip i gamle dager. Og denne turen ville ikke vært komplett uten et forsøk på de spennende (og sanne!) historiene om pirater. Visste du at Outer Banks en gang var tilholdsstedet for den beryktede Blackbeard? Til slutt kommer du til selve byen Hatteras. Her har du muligheten til å ta Hatteras-fergen til den avsidesliggende og bilde-perfekte øya Ocracoke. Turen din avsluttes her.

Wright Brothers Carolina Dunes: Self-Guided Driving Tour

6. Wright Brothers Carolina Dunes: Self-Guided Driving Tour

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Når den er lastet ned, begynner turen på Whalebone Junction Information Center. Du starter eventyret ditt med den spennende legenden om hvordan byen Nags Head fikk navnet sitt. Reis deretter til Jockey's Ridge State Park, hvor skiftende sand møter havutsikt. Svev gjennom historien til Wright-brødrene og finn ut hvordan de klarte å lykkes når andre med mye mer finansiering og utdanning mislyktes. Ta deretter et besøk til selve Wright Brothers National Memorial, hvor den skjebnesvangre første flyturen fant sted! Underveis vil du utforske rivaliseringen mellom Langley og Wright, et bevis på den harde konkurransen i kappløpet mot himmelen. Deretter tar du en avstikker til det tidligere stedet for garasjen der Wright Brothers bygde prototypen sin. Deretter beundre den tette skjønnheten til Kitty Hawk Woods Reserve før du legger ut på en avslappende kystvandring ved Duck Town Park Boardwalk. Når du fortsetter, vil du oppdage legenden om Currituck, "Land of the Wild Goose", og høre om virkelige pirater som en gang besøkte disse farvannene! Hvis du er heldig, kan du til og med se noen av de berømte ville hestene i Outer Banks. Deretter kan du besøke det majestetiske Currituck Beach Lighthouse og nyte noen forbløffende kystutsikter. Til slutt drar du til Corolla Beach, en av de beste strendene i Outer Banks. Turen din avsluttes her.

Outer Banks og Cape Hatteras Seashore - guidet kjøretur på egen hånd

7. Outer Banks og Cape Hatteras Seashore - guidet kjøretur på egen hånd

Hei, maritime eventyrere! Med vindens hvisking og måkenes rop over hodet, forbered deg på å legge ut på en spennende reise gjennom Outer Banks' store Cape Hatteras National Seashore med Action Tour Guide-appen. Med omhyggelig veving av engasjerende lydfortellinger, levende kart og dyp historikerinnsikt, er denne turen ditt kompass til hjertet av Outer Banks' kultur- og naturskatter. Og for de med lidenskap for fly, nyt en bonustur til Wright Brothers Carolina Dunes! Sett seil fra Whalebone Junction Information Center, venter din inngangsport til de utallige historiene om Banks. Se på det ruvende Bodie Island Lighthouse, en vaktpost for havet, som beskytter sjømenn mot de illevarslende Diamond Shoals. Styr sørover og kryss gjennom epoker, fra utforskningens gullalder til konfødererte trefninger og tapperheten til fyrvokterne. Havets sang serenader deg mens du dykker ned i historier om forræderske seilaser og modige pionerer. Din odyssé driver deretter til det frodige landskapet i Pea Island National Wildlife Refuge. Fordyp deg i legendene om kroaterne, øyas eldgamle innbyggere og deres symbiotiske bånd med landet. Reis med nybyggere, møt prøvelsene deres, og løs gåten til den tapte kolonien. Det ikoniske Cape Hatteras fyrtårn stiger videre og står høyt, et varig vitnesbyrd om sjøfolkene og deres urokkelige fartøyer. Under dets våkne blikk avslører fortellinger om Monitors forlis en borgerkrigsfortelling om jernbelagte fartøyer og maritim oppfinnsomhet. Ah, men hva er en kysthistorie uten et snev av piratkopiering? Slipp anker ved Teach's Lair Marina og nyt historier om den beryktede Blackbeard, hans legendariske eskapader og spektakulære som fortsatt hjemsøker disse kystene. Ocracokes fortryllende kyster lokker neste gang. Oppdag historier om sine kjære innbyggere, fra dyktige sjøfolk til utemmede ponnier, og kast deg inn i Ocracokes avgjørende rolle under Pirates Age. Kompasset ditt peker deretter mot den historiske Chicamacomico Life-Saving Station. Hvert knirkende gulvbord, hver hviskende bris her bærer legender - fra dristige redninger til den evige dansen mellom mennesket og det nådeløse havet. Reisen fortsetter med de solbakte Hatteras Sand Banks som forteller historier om motstander fra borgerkrigen, mens edelstener som Kite Point og Coquina Clams avslører naturens kunstnerskap. Og når horisonten begynner å dempe, inviterer den rolige Coquina-stranden deg. Mens havet kysser føttene dine, reflekter over det intrikate teppet av heroisme, oppdagelser og natur du har vevd gjennom. Når de forlater denne sanden, gjenstår sjelen til Outer Banks, et varig ekko av hvor legender og bølger flettes sammen. Denne selvguidede turen, laget for den uredde oppdageren, avslører Outer Banks' flerfargede historiske billedvev, og sikrer at hver horisont som blir sett og historie som blir hørt, henger lenge etter reisens slutt.

Ofte stilte spørsmål om Outer Banks

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Outer Banks på regnværsdager?

Flere reisetips for Outer Banks

Vil du vite mer om aktiviteter i Outer Banks? Trykk her for full oversikt