Legg til datoer
Ting å gjøre

Oslo

Fra fjorder og fjell til natteliv og museer: det er aldri et kjedelig øyeblikk i Norges hovedstad.

Ofte stilte spørsmål om Oslo

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Oslo?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Oslo er:

Flere reisetips for Oslo

Vil du vite mer om aktiviteter i Oslo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oslo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 960 vurderinger

I utgangspunktet så det ut til å være kjedelig siden det ikke er noen kommentarer til cruiset. Mot slutten av måltidet ble det derimot sendt musikk, kundene danset og det var en suveren stemning. Matmessig var det veldig bra med et buffetsystem installert i lasterommet på seilbåten. Du må gå og hjelpe deg selv (brød, smør, sitroner, dill, grønn salat og selvfølgelig de svært velsmakende norske rekene). Jeg anbefaler dette fantastiske cruiset. Vær imidlertid forsiktig for drinkene du må kjøpe dem på stedet.

Perfekt vær (lette små byger) og ikke for varmt, så den rette "båtfølelsen" kom opp. Drikke koster den førstefødte eller en liten gullgruve, men det er det du forventer og du kan fortsatt engasjere deg. Det var mer enn nok reker, men ingenting annet. Personalet var ungt og vennlig. Høydepunkt: Definitivt landskapet: øyene og havet! Beste stedet å stå og se: Foran til venstre (rett før båten slutter) Elsket det!

Det var vår første tur til Oslo, men definitivt ikke den siste!! Dette kveldsbuffetcruise var et absolutt høydepunkt og vil stå på agendaen igjen ved vårt neste besøk i Oslo. Vi likte det veldig godt!!!

Helt fantastisk tur! Nydelig mat, godt utvalg av drikke og en flott båt, tross bratte trapper og kun 1. toalett

Veldig komplett og en veldig god guide. Det er veldig mye verdt det.