Våre mest anbefalte ting å gjøre i Osaka

Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

1. Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

Dra fra de eksklusive VIP-venterommene i Osaka eller Kyoto og sett kursen mot Fushimi Inari Taisha.Stedet er regnet som et viktig kulturelt sted, og den sentrale helligdommen inkluderer 5 mindre helligdommer. Disse helligdommene i Fushimi Inari Taisha er oppkalt etter Inari Okami og denne guddommens dyder. Inari Okami er kjent som en guddom for forretninger, industri, sikkerhet i hjemmet og i trafikken samt for utøvende kunster. «Senbon Torii» eller de 1000 torii-søylene er donasjoner fra enkeltpersoner eller selskaper, og du vil kunne se giverens navn innskrevet på baksiden av hver søyle. Du reiser så videre til Arashiyama, et sted som forandrer seg med årstidene og som kan nytes når som helst på året, med kirsebærblomster på våren, båtfestivaler på sommeren, røde blader på høsten og snøhvite fjell på vinteren. Arashiyama har også mange tempel og helligdomer, inkludert en helligdom for romantisk kjærlighet, som du kan besøke på en spasertur gjennom den berømte bambusskogen. Det finnes en rekke restauranter å velge mellom i nærheten av Togetsukyo-broen, som også har vegansk og halal mat. Fortsett til symbolet på Kyoto, Kinkakuji, den gylne paviljongen, også kjent som Rakuon-ji: En av de mest populære bygningene i Japan.Til slutt reiser du videre til Japans gamle hovedstad, Nara: Der vil du ha tid til å utforske parken, møte verdensberømte hjortedyr samt gå inn i den største bygningen på planeten, Todai-ji-tempelet, nok et sted på UNESCOs liste over verdensarv. Her vil du kunne se Japans største Buddha-statue som er 15 meter høy.

Osaka: Shinsekai Food Tour

2. Osaka: Shinsekai Food Tour

Utforsk den skjulte perlen Shinsekai med guidene dine og oppdag det ekte Osaka. Osakas Shinsekai-distrikt er et pulserende sted som kombinerer moderne og tradisjonell mat. Fyll magen med noe av den beste maten du vil ha i Japan. Oppdag skjulte, originale etablissementer som er valgt av to lokale ekspertguider. Vandre i og rundt markedene som serverer tradisjonell Osakan-mat for en autentisk lokal opplevelse. Gå til det første spisestedet, en takoyaki eller mørbankede blekksprutballer. Besøk deretter en Izakaya-restaurant og prøv noen autentisk Osakan kitsune Udon sammen med kyllingvinger i japansk stil. Smak også på den lokalt oppfunne kushikatsuen , som er lett friterte grønnsaker, kjøtt og sjømat på spyd. Gå utenfor allfarvei og besøk en koselig, tradisjonell japansk restaurant du vil få retter med appetittvekkende nikudoufu eller biff- og tofugryte, originale yakitori- eller grillspyd-sortimenter, pluss en alkoholholdig/alkoholholdig drikke. Besøk deretter spesialiserte deilige gyoza- dumpling-etablissement. Nattens siste retter vil være på et unikt japansk spisested. Nyt en tonpeiyaki- eller svinomelett pluss en overflod av edamame og karaage, japansk stekt kylling med krydder. En annen drink etter eget valg her er inkludert. Avslutt natten på et marked hvor du spiser japansk castella-kake formet som den lokale maskoten til Shinsekai.

Osaka: Universal Studios Japan 1, 1,5 eller 2-dagers inngangsbillett

3. Osaka: Universal Studios Japan 1, 1,5 eller 2-dagers inngangsbillett

Oppdag de verdenskjente attraksjonene i Universal Studio Japan-parken i Osaka. Nyt å samhandle med turer i soner med 10 temaer, inkludert Mario- og Harry Potter-sonene. Engasjer hele familien med attraksjoner med Minion-tema. Opplev verdens første* område med Mario-tema på Mario Kart: Koopa's Challenge™-attraksjonen som mottok to Thea Awards. Gå deg vill i en magisk verden med attraksjonen The Wizarding World of Harry Potter™. Gjør de minste fornøyde med attraksjoner som "Despicable Me: Minion Mayhem"-turen og "Hello Kitty's Cupcake Dream-turen." Ha tilgang til en rekke velsmakende mat og drikke hos selgere i parken. Spill spennende spill og vinn fantastiske premier som er tematisert etter favorittkarakterene dine.

Osaka: Deep Backstreets Exploration

4. Osaka: Deep Backstreets Exploration

Begynn med å få en følelse av retro Osaka. Bli fraktet tilbake i tid til et Japan knapt gjenkjennelig. Hopp inn i retro videospillsalonger, gammeldagse markeder og mer. Se hvordan lokalbefolkningen underholder og blir underholdt om natten, fra spill som er unike for Japan, til sprø fiskerestauranter, til en titt i et Osakan-teater. Ditt neste stopp vil være innenfor noen av de mest fantastiske bakgatene du noen gang vil se. Samhandle med omgivelsene dine, føl den dype energien og historien til området. Prøv to deilige tilbehør fra to forskjellige boder her. Et steinkast og du er innenfor et område fylt med urørte, forlatte eiendommer, som gir en virkelig surrealistisk opplevelse midt i byen. Etterpå har du muligheten til å gå gjennom red light district, eller hoppe over det og gå på en egen sti. Dette røde lysdistriktet fra Taisho-epoken er utrolig bevart fra den perioden, og består av UNESCO-listede bygninger som er viktige for Osakan-kulturen. Til slutt vil du ha muligheten til å spise en full middag på en velsmakende, tradisjonsrestaurant etter at turen er over. Denne turen anbefales ikke nødvendigvis for alle; hvis du er uforferdet, godt reist og søker et glimt av en ufiltrert, ærlig side av Osaka, er det et godt valg for deg. Merk at denne turen avslører det gode, det dårlige og alt i mellom. Den inkluderer også tabubelagte emner, som er svært viktige for å danne et fullstendig bilde av Japan og dets folk, som Yakuza, sexisme, krig, ulovlig gambling, sexarbeid, ulovlige virksomheter, pachinko, hjemløshet, velferd og mer. Merk også at denne turen ikke vil gå gjennom hjemløsedistriktet. Guidene dine er alltid respektfulle dersom folk som er hjemløse også reiser samme rute som turen.

Osaka: Fem må-se høydepunkter Walking Tour & Ramen-lunsj

5. Osaka: Fem må-se høydepunkter Walking Tour & Ramen-lunsj

Osaka har mange forskjellige navn, som matens by, marchants by, komediebyen, byen der Sengoku-perioden sluttet. Det betyr at hun er veldig mangfoldig, tolerant, menneskene der er så underholdt og eventyrlystne. Det er grunnen til at så mange utlendinger er fascinert av henne. Vel, la oss starte vandreturen med oss for å finne den virkelige Osaka i et gåtempo, fra en turgåers perspektiv. Vi skal besøke Osakas 5 must-see severdigheter med erfaren lokal engelsk guide; (1) Osaka Castle Museum : Mange høydepunkter som kulturutstillinger og det restaurerte gyldne terommet. (2)Dotonbori: En av de viktigste turistdestinasjonene i Osaka, sjekk "Running Man" over Ebisbashi-broen! (3)Kuromon Market: Et dekket offentlig marked som dateres tilbake til Edo-perioden. Nyt streetfoods! (4)Tsutenkaku-tårnet: Osakas symbolske tårn. Statuen av lykkeguden Billiken står på tårnets øverste observatorium. (5)Shitennoji-tempelet: Et av Japans eldste budisttempler, det første noensinne som ble bygget av staten. Prøv også veldig velsmakende Ramen til lunsj!

Osaka: Hovedseverdigheter og skjulte steder guidet fottur

6. Osaka: Hovedseverdigheter og skjulte steder guidet fottur

Osaka er kjent for god mat, sære karakterer og en urban historie som er mye lengre enn Tokyos. Kom under huden på denne unike byen på denne guidede vandreturen med en profesjonell engelsktalende guide. Start med et besøk til Osaka Castle Park. Du vil ikke gå inn i slottet, men vil få beundre det storslåtte og imponerende eksteriøret, og vil spasere rundt i den omkringliggende parken. Her vil du lære om historien til Osaka og hvordan den nesten ble ranet fra japanerne for 400 år siden. En rask togtur tar deg til Tsuruhashi, for å utforske labyrinten av Korea Town. Utforsk de trange gatene og smugene i dette handelsdistriktet før krigen. En annen rask reise med offentlig transport tar deg til den moderne Harukas-bygningen. Nyt utsikten fra en av de høye etasjene, og gå deretter under jorden for å utforske mathallen til varehuset under. Se høykvalitetsprodukter til salgs som bl.a. pufferfisk og Kobe-biff. Ikke langt fra Harukas ligger det tradisjonelle distriktet Shin-sekai. Se de litt smuldrende lokale høydepunktene, perfekt frosset i tid. Deretter går du til Namba, som anses å være sentrum for Osakas nåværende shopping-, spise- og underholdningskultur. Besøk Dotonbori, Osakas versjon av Times Square i New York, og utforsk de sære bakgatene med sin egen individualitet og overraskelser i vente. Du vil besøke Kuromon Ichiba, et ferskfiskmarked som har spilt en sentral rolle i mer enn 150 år. Til slutt kan du utforske Doguyasuji, et kjøkken- og matlagingsdistrikt. Se deg rundt på voksmatmodellene, japanske «noren» (gardiner som henger ved kjøkkeninnganger) og gigantiske keramikkstykker.

Kansai flyplass (KIX): Privat enveistransport til/fra Osaka

7. Kansai flyplass (KIX): Privat enveistransport til/fra Osaka

Nyt en trygg og pålitelig privat flyplasstransport med en 24-timers service mellom Kansai flyplass og overnattingsstedet ditt i Osaka sentrum. Unngå lange drosjelinjer, travel offentlig transport, få hjelp med de tunge sekkene dine og hopp over forvirring med en profesjonell møte og hilse-tjeneste. Velg mellom en natt- eller dagtid for transport til eller fra Kansai flyplass. Finn sjåføren din med letthet, siden de vil holde et skilt med navnet ditt på. Spar deg selv fra å måtte bære tunge bagger helt alene med den inkluderte bagasjehjelpen. Gå ombord i et kjøretøy som regelmessig vedlikeholdes til høykvalitetsstandarder. Reis direkte med denne private tjenesten. sjåføren vår vil spore flyet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg i tilfelle flyforsinkelser. Overfør bekymringsfri vel vitende om at du får 60 minutter gratis ventetid for ankomster, 30 minutter gratis ventetid for avganger, 120 minutter gratis ventetid for flyforsinkelser. La sjåføren din ta seg av lokal trafikk for deg mens du beundrer byen.

Osaka: Teseremoniopplevelse

8. Osaka: Teseremoniopplevelse

Besøk et tradisjonelt tehus som ligger i Dotonbori i hjertet av Osakas Namba/Shinsaibashi-distrikt. Ta del i en japansk teseremoni og smak deilig matcha-te. Lytt mens instruktøren din lærer deg om kulturen, tradisjonene og etiketten til teseremonien. Bli vist hvordan du lager matcha (grønn pulverisert te) mens du drikker matcha og spiser deilige japanske søtsaker. Lær av en temester som har over 10 års erfaring med å lage te i et tehus som ingen andre i Osaka. Barn er også velkomne, og koffeinfri matcha-melk tilbys. Ta bilder og videoer under den autentiske teseremoniopplevelsen for å fange minneverdige familieøyeblikk.

Osaka: Ramen og Gyoza matlagingskurs i Dotonbori

9. Osaka: Ramen og Gyoza matlagingskurs i Dotonbori

Ramen har blitt en verdenskjent japansk rett ved siden av sushi. Gyoza er en annen japansk rett som har vokst raskt i popularitet de siste årene. I Japan er det standard å bestille ramen og gyoza som sett i en ramenbutikk. I denne praktiske matlagingskurset skal du lage ramen og gyoza. Ramen lages fra bunnen av med hvetenudler og kyllingbein og tørkede sardiner. Det finnes mange typer ramen, men i denne matlagingsklassen er den mest standard soyasaus-ramen. Du kan legge til forskjellige pålegg som du vil, eller legge til miso i suppen for å lage miso-ramen. Når du er ferdig med å lage den, kan du spise din egen originale ramen som ikke finnes noe annet sted i verden.

Fra Osaka: Himeji-slottet, Arima Onsen og dagstur til Rokko-fjellet

10. Fra Osaka: Himeji-slottet, Arima Onsen og dagstur til Rokko-fjellet

Bli med på denne bussturen fra sentrale Osaka for å besøke det beste av historiske landemerker og naturlig skjønnhet på en enkelt dag. Nyt en avslappende busstransport med guidet kommentar mens du reiser mellom holdeplassene. Oppdag det vakreste slottet i Japan, Himeji-slottet og Kouroen Former Residence Park. Besøk Arima, kjent for sine historiske varme kilder. og Mount Rokko, et populært sted i Kansai-regionen, med fantastisk panoramautsikt. Fordyp deg i naturens skjønnhet og nyt stillheten til dette fjellrike tilfluktsstedet. Denne spennende reisen tar deg gjennom noen av Japans mest ikoniske destinasjoner på bare én dag. Reiserute: 08:30 - Avreise fra Osaka Namba Vi starter reisen fra VIP Villa Namba i Osaka. 10:00 - Himeji slott Vårt første stopp vil være Himeji Castle, et UNESCOs verdenskulturarvsted og en av Japans nasjonale skatter. Også kjent som "White Heron Castle," det kan skryte av imponerende arkitektur og en rik historie som strekker seg århundrer tilbake. 11:40 - Kouroen Tidligere Residence Park Etter å ha utforsket Himeji-slottet, besøker vi Kouroen Former Residence Park, hvor du vil ha litt fritid til å nyte lunsj på fritiden. 14:00 - Arima Onsen-utflukt Deretter drar vi til Arima Onsen, en av Japans tre berømte varme kilder. Slapp av og foryng i det helbredende vannet i denne eldgamle onsen, kjent som den eldste varme kilden i Japan. 16:00 - Mount Rokko Vår endelige destinasjon vil være Mount Rokko, et populært sted i Kansai-regionen, med fantastisk panoramautsikt. Fordyp deg i naturens skjønnhet og nyt stillheten til dette fjellrike tilfluktsstedet. 18:30 - Retur til VIP Villa Namba Vi avslutter dagen og returnerer til Osaka Namba, hvor vår minneverdige reise slutter. Bli med oss på denne uforglemmelige dagsturen og se den fengslende sjarmen til Himeji-slottet, avslappingen av Arima Onsen og fortryllelsen til Rokko-fjellet. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve det beste av Japan på én dag!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Osaka

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Osaka

Alle aktiviteter

162 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 11

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Osaka

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Osaka

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Osaka?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Osaka?

De beste dagsturene og utfluktene fra Osaka er:

Kyoto, Japan

Flere reisetips for Osaka

Vil du vite mer om aktiviteter i Osaka? Trykk her for full oversikt