Legg til datoer

Opera del Duomo Museum

Opera del Duomo Museum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Pisa: Guidet tur med valgfrie tårnbilletter

1. Pisa: Guidet tur med valgfrie tårnbilletter

Bli med på en guidet spasertur for å beundre Pisas mest berømte monumenter med "skip-the-line"-inngang. Lær om historien bak fire berømte religiøse bygninger: Pisas katedral, Pisas dåpskapell, det ikoniske skjeve tårnet og museet Opera del Duomo. Start reisen foran Fontana dei Putti på Piazza Arcivescovado i Pisa. Gå til Mirakelplassen og opplev et av de viktigste sentrene for europeisk middelalderkunst i et av de fineste arkitektoniske kompleksene i verden. Gå inn i katedralen og beundre marmormosaikkene og de spisse buene. Lær mer om den toskanske kunsten og den bysantinske innflytelsen bak denne strukturen. Deretter kan du beundre det største dåpskapellet som er bygget i Italia. Hvert 30. minutt vil vaktmesteren lede akustikken, noe som gjør dåpskapellet til et monumentalt musikkinstrument. Velg et alternativ for det skjeve tårnet for å glede deg over høydepunktet på hver tur i Pisa. Lær hvorfor tårnet begynte å lene seg og historien bak navnet. Klatre opp de 251 trinnene, og hvis du velger å bli lenger med tårnbillettene dine, kan du besøke museet og ta en pause på terrassene med utsikt over Mirakelplassen.

Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

2. Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, med unntak av tårnet. Sikre deg hurtigbilletter til dåpskapellet, kirkegården, katedralen, Opera del Duomo-museet og Sinopie-museet. For å berike besøksopplevelsen din, vil du ha en lydguide tilgjengelig, som inkluderer reiseruter for uavhengig å oppdage katedralen, dåpskapellet, kirkegården og Opera del Duomo-museet. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta en hopp over køen-billett for å besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Sinopie-museet, samt reservasjonen med rask tilgang til katedralen. Du vil ha rett til den offisielle lydguiden med 4 lydturer dedikert til katedralen, dåpskapellet, Camposanto og Opera del Duomo-museet: over 70 lyttepunkter, 5 tilgjengelige språk (italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk) og 2 timer med lyd for uavhengig å oppdage monumentene og museene på Piazza del Duomo, et av områdene med den høyeste konsentrasjonen av kunstneriske mesterverk i verden. Instruksjoner: 1) Velg datoen du er interessert i og velg antall inngangsbilletter eller billetter + lydguider du vil bestille; 2) På besøksdagen, gå til Audio Guide Desk på Piazza dei Miracoli, ved inngangen til Sinopie Museum, og vis reservasjonen din for å hente billetten og lydguiden din. 3) Etter å ha samlet billettene og lydguiden, gå direkte til inngangen til attraksjonen Monumenters åpningstider: Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie: fra kl. 09.00 til 20.00; Katedralen fra 10.00 til 20.00. [Siste opptak: 30 minutter før stengetid] Lydguide hentetid: hver dag fra kl. 09.00 til 19.00 Lydguide tilgjengelig på: italiensk, engelsk, fransk, tysk, spansk

Pisa: dåpskapellet, Camposanto, operaen, Sinopie og katedralen

3. Pisa: dåpskapellet, Camposanto, operaen, Sinopie og katedralen

Legg ut på en berikende reise gjennom Pisas kulturarv med vår komplette inngangsbillett som gir deg adgang til dåpskapellet, Camposanto, Opera del Duomo-museet, Sinopie-museet og katedralen. Denne selvguidede turen inviterer deg til å fordype deg i den mangfoldige historien, kunsten og de arkitektoniske underverkene som definerer Pisas arv. Gå inn i det storslåtte dåpskapellet, som er kjent for sin slående design og harmoniske akustikk. Beundre de intrikate detaljene i arkitekturen og sug til deg den rolige atmosfæren mens du oppdager de fengslende kunstverkene. Camposanto, en imponerende monumental kirkegård, innbyr til ettertanke blant kunstskattene og den spennende historien. Her kan du vandre gjennom dette hellige området som er utsmykket med skulpturer, freskomalerier og århundregamle graver, og kjenne på tyngden av en historisk fortid. På Opera del Duomo-museet kan du dykke ned i en skattekiste av skulpturer, mesterverk og gamle relikvier som forteller om Pisas kunstneriske utvikling. Gå på oppdagelsesferd i den bemerkelsesverdige samlingen, som omfatter verdifulle kunstverk og religiøse gjenstander, og få et innblikk i byens kulturarv. Til slutt kan du ta turen innom Sinopie-museet, et spennende museum som viser originale skisser og tegninger fra Pisas ikoniske fresker. Her kan du se de rå skissene og få en forståelse for den omhyggelige prosessen som gikk forut for skapelsen av disse berømte mesterverkene. Med denne omfattende billetten får du også tilgang til katedralen. Lås opp dørene til Pisas mest verdsatte kulturelle landemerker, slik at du kan oppdage, lære og sette pris på byens dype kunstneriske arv i ditt eget tempo. (Denne billetten inkluderer ikke Tårnet i Pisa).

Pisa: Opera del Duomo-museet, katedralbillett og lydguide

4. Pisa: Opera del Duomo-museet, katedralbillett og lydguide

Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke Opera del Duomo-museet og katedralen i Pisa, og unngå lang ventetid ved billettkontoret. For å få mest mulig ut av besøket ditt, vil du også motta den offisielle lydguiden, som inkluderer ruter for å oppdage de to kulturstedene på egen hånd Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta en inngangsbillett med rask tilgang til Museo dell'Opera del Duomo, som inneholder viktige minner fra monumentene til Piazza dei Miracoli, og også til katedralen, et mesterverk av italiensk romansk arkitektur. Den kombinerte billetten inkluderer også lydguiden: du vil ha rett til å motta den offisielle lydguiden, tilgjengelig på 5 språk, med omtrent 100 minutter med lyd for å oppdage interiøret og eksteriøret til Duomo og de 26 rommene på museet på egen hånd .

5 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Opera del Duomo Museum

Flere reisetips for Opera del Duomo Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Opera del Duomo Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Opera del Duomo Museum

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 5 vurderinger

We enjoyed ourselves immensly. We were a little confused about the meeting point, but our guide, Roberto, kindly waited for us, until we found him. He was very informative and helpful. Simply said, we had a blast. He made our day! Highlight of the day was actually scaling the leaning tower.