Våre mest anbefalte ting å gjøre i Ontario

Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

1. Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

Kom om bord i Gananoque og bli med på et én eller tre timers cruise som tar deg nærmere naturen enn noe annet cruise tilgjengelig på de 1000 øyene. Omtalt av Iroquois Nation som "Garden of the Great Spirit", og roen i området motsier en historie med eventyr, kriger og opprør. Se femte og sjette generasjons familiehytter. Cruise de trange kanalene til Admiralty and Navy-øygruppen i den mest intime turen de 1000 øyene har å tilby. Bli med på 1 times cruise fra havnen ved Ivy Lea eller Gananoque og opplev skjønnheten i regionen fra St. Lawrence River. Under dette cruiset i hjertet av de 1000 øyene, se Boldt Castle, 1000 Islands International Bridge og Zavikon Islands, som inneholder den minste internasjonale broen i verden. Cruise forbi statuen av St. Lawrence mens han ser fredelig over de bevegelige fartøyene på elven. Denne statuen er bare synlig fra vannet, stående høyt over på et klipp. Det 3-timers cruiset går fra Gananoque, og det er en kanadisk signaturopplevelse. Denne turen forteller historien om regionen 1000 øyer, dens historie og historiene til de som har kalt den hjem. Du vil se det berømte Boldt Castle og de overdådige hjemmene til de rike og berømte på Millionaire's Row. Lær om og oppdag de bemerkelsesverdige ingeniørprestasjonene som kreves for å bygge St. Lawrence Seaway, 1000 Islands International Bridge og mye mer. Cruise på 1000 øyer med lydkommentarer ombord er den perfekte måten å utforske naturen som har gjort regionen berømt over hele verden.

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

2. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Ottawa: Sightseeing elvecruise

3. Ottawa: Sightseeing elvecruise

Oppdag den naturlige skjønnheten i regionen som fanget fantasien til den første europeiske oppdageren Samuel de Champlain. Klatre ombord på 'Paula D' for et 1,5-timers sightseeingcruise på Ottawa-elven. Denne opplevelsen du må gjøre gir et underholdende glimt av regionens rike historie og gir deg god tid til å nyte resten av oppholdet. For enkelhets skyld er det to avgangsbrygger, en i Gatineau og en annen i Ottawa. Når du har gått ombord, len deg tilbake og slapp av mens du cruiser nedover elven. Nyt en spektakulær utsikt over byen og lær om elvens tidligere liv som en vannaktig motorvei for transport av ressurser med guidens engasjerende og informative kommentar på både engelsk og fransk. Under cruiset ditt har du muligheten til å se parlamentsbygningene, Rideau Canal Locks og byene Ottawa og Gatineau fra elven. Du vil også kunne se noen severdigheter som bare er synlige fra vannet eller fra Gatineau. Mens du nyter severdighetene, kan du nyte en deilig kald drikke (for egen regning) på det store, øvre dekket utendørs. Alternativt kan du unnslippe elementene og besøke det lukkede nedre dekket for å dra nytte av kantinen ombord med bar.

Ottawa: Rideau kanalcruise

4. Ottawa: Rideau kanalcruise

Oppdag den UNESCOs verdensarvlistede Rideau Canal ombord på et splitter nytt elektrisk fartøy. Beundre toppattraksjoner som Canadian Museum of Nature, Château Laurier, Dow's Lake og National Arts Center fra denne ikoniske vannveien. Cruiset går fra hjertet av Ottawa sentrum. Gå ombord på Nord-Amerikas største 100 % elektriske passasjerfartøy, det eneste i sitt slag. Ditt erfarne og vennlige mannskap vil svare på spørsmålene dine og sørge for din sikkerhet. Len deg tilbake, slapp av og nyt utsikten mens liveguiden din deler underholdende innsikt i regionen, dens historie og rike kulturarv. Oppdag Rideau-kanalen fra Chateau Laurier til Dow's Lake. Lær om 30 forskjellige steder som har markert historien til Ottawa, inkludert Trans-Canada Highway, Canadian Museum of Nature, Canal Ritz, Lansdowne Park, Bank Street Bridge, Dow's Lake, Commissioners Park, Dominion Arboretum og mange flere.

Toronto: Sightseeingcruise til havnen og øyene

5. Toronto: Sightseeingcruise til havnen og øyene

Dette cruiset i havnen i Toronto og til øyene gir deg sjansen til å nyte scenisk utsikt over Torontos skyline, lære om områdets historie og utforsk Toronto-øyene. Din kaptein vil starte turen med å ta deg med til å se Western Harbour før du seiler inn i lagunen for å besøke Toronto Islands. Stedene du ser på denne delen av turen inkluderer det historiske Hanlan's Point, Island Yacht Club og skogsområder i Island Bird and Wildlife Sanctuary. Kapteinen og mannskapet vil gi underholdende og informative fortellinger om alt du ser. I løpet av andre halvdel av turen kan du gå tilbake til Toronto havn hvor mannskapet vil fortelle deg om mange av de bemerkelsesverdige bygningene som utgjør skylinen mens du cruiser rundt for å finne det perfekte stedet å fotografere Toronto fra vannet.

Ottawa: Hopp-på-hopp-av-guidet byturpass

6. Ottawa: Hopp-på-hopp-av-guidet byturpass

Alle ombord for denne populære hopp-på-hopp-av-bybussturen i Ottawa som er fylt med moro, fakta og historie! Bli på bussen for den komplette 1,5-timers rundtursturen eller hopp av og på igjen så lenge billetten er gyldig. Utforsk Ottawas viktigste severdigheter som de kanadiske parlamentsbygningene, Byward Market og mer underveis. Se severdighetene i Ottawa fra en klassisk toetasjes buss med åpen topp. Sitt på nedre dekk og nyt komforten på innsiden eller kjør på toppdekket og nyt den fantastiske utsikten mens din kunnskapsrike, tospråklige guide peker ut landemerker og deler byens historie med deg. Hopp av på steder du vil utforske, og hopp tilbake på for å gjenoppta byturen. Gjør dette i ditt eget tempo, og besøk så mange av Ottawas beste nettsteder du vil. Se museer, parker, gallerier, Byward Market, de kanadiske parlamentsbygningene og mye mer. Utforsk, spis og shop i hele hovedstaden!

Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

7. Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

Se Niagara Falls på nært hold på et fantastisk båtcruise etterfulgt av en guidet spasertur og besøk til Journey Behind the Falls. Velg mellom våre to morgenturer for en uforglemmelig opplevelse. 8 AM-turene starter denne ultimate Niagara Falls-turen med spesiell tilgang til dagens første heis. Denne reisen bringer deg 19 etasjer ned i juvet, komplett med panoramautsikt, noe som betyr at du vil være de første ned til bryggene og personlig eskortert på Niagara City Cruises-båten. Du får velge det best mulige visningsstedet før folkemengdene ankommer. Turen kl. 10.00 går ned til båthavnen på dagens første taubane og gir ditt første glimt av de utrolige Niagarafallene. En gang ved båthavnen er en gratis poncho inkludert, og stol på oss at du trenger den! Den 20 minutters cruise rundt fossen kan gjennomvåte alle som er på eventyr nær nok. Etter Niagara City Cruise vil guiden din fordype deg i historien og historiene til fossen mens du tar en spasertur rundt strandpromenaden. Se stedet for den tidligere bryllupsreisebroen mens du lærer historien om hvordan den kollapset og hører om det berømte utsiktspunktet for restauranten, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste. Den evige bevegelsen til Bridal Veil Falls og American Falls kan sees i aksjon, mens guiden din vekker liv til de modige våghalsene som utfordret fossens kraft ved å gå over kanten. Et enestående øyeblikk og bildemulighet er Horseshoe Falls, så ikke glem kameraet ditt. Table Rock Visitor Center er neste der du får delta på Journey Behind the Falls-opplevelsen. Med en forhåndsbestilt tidsluke kan du klatre rett ned trappene inn i de steinete grottene bak Niagara Falls der krasende vann gir gjenlyd gjennom tunnelene. Stien fører til en avsats på siden av fossen hvor du kan føle kraften til 3160 tonn vann i sekundet når det kommer fossende ned like ved. For de som ønsker en komplett Niagara Falls-opplevelse, blander denne turen eksklusiv tilgang, spenning og historie, med eksepsjonell historiefortelling fra en ekspertguide.

Gananoque: Cruise på 1000 øyer med adgang til Boldt Castle

8. Gananoque: Cruise på 1000 øyer med adgang til Boldt Castle

Sett seil på et 5-timers 1000 Islands Cruise og cruise gjennom det kanadiske og amerikanske spennet på 1000 Islands. Nyt det fortalte cruiset med populære attraksjoner som Zavikon Island, Millionaire's Row, St. Lawrence Seaway og 1000 Islands Bridge mens du ser områdets mest fantastiske natur. Nyt denne vakre, må-se destinasjonen når du besøker Ontario. Opplev utsikten over den storslåtte strukturen av George C. Boldt som skulle være en visning av hans kjærlighet til sin kone på Heart Island, en av de mest populære av de 1000 øyene. Du SPARER TID med dette cruiset. For enkelhets skyld INKLUSIVEER prisen på Boldt Castle Stopover Cruise inngangsavgiften til Boldt Castle (PASS KREVES for inngang og PASS og VISA kreves for besøkende fra utenfor USA eller Canada). Derfor, når du ankommer Boldt Castle, kan du omgå billettluken når du klarer tollen. Et gyldig pass kreves for å gå ombord på dette cruiset. Boldt Castle er også en offisiell inngangsport til USA i Alexandria Bay, New York. Ingen gjester får adgang til cruiset uten gyldig pass. Det finnes ingen unntak. ** VIKTIG MERK ** Hvis du er statsborger i et land utenfor Canada eller USA, kreves ytterligere reisedokumentasjon. Statsborgere fra land utenfor Canada eller USA krever besøksvisum i tillegg til passet deres. Et godkjent elektronisk system for reiseautorisasjon (ESTA) vil være nødvendig ettersom amerikanske kunder og grensekontroll ikke lenger godtar et visumfritaksskjema. Ta kontakt med US Customs and Border Protection for mer informasjon. Ta kontakt med US Customs and Border Protection for mer informasjon. For å besøke nettstedet deres på https://www.cbp.gov/travel/international-visitors/know-before-you-visit For å cruise rundt Boldt Castle, uten mellomlanding, velg 3-timers 1000 øyer-cruise med avgang fra Gananoque, eller 1-timers 1000-øyer-cruise med avgang fra Ivy Lea. Alle City Cruises Gananoque-fartøyer er fullt tilgjengelige på første dekk. Lær mer om Boldt Castle: ved århundreskiftet satte George C. Boldt, (millionæreier av det verdensberømte Waldorf Astoria Hotel) ut for å bygge et Rhineland Castle i full størrelse på den pittoreske Heart Island. Den grandiose strukturen skulle være en visning av hans kjærlighet til sin kone, Louise. 300 arbeidere laget det seks etasjer høye slottet med 120 rom. Ikke en eneste detalj eller utgift ble spart. I 1904 døde hans kone brått, og all bygging ble stanset. Boldt kom aldri tilbake til øya, og etterlot strukturen som et monument over hans kjærlighet. For tiden eies det av Thousand Islands Bridge Authority som gjenoppretter slottet til sin tiltenkte prakt. Sesongbestemt avgangsplan: 13.–14. mai, 20.–21., 27.–28. mai: kl. 10.00 3. juni til 30. juni: kl. 10.00 1. juli til 4. september: 10:00 og 15:00 9.–10. september, 16.–17., 23.–24., 30. og 1. oktober kl. 7–9: 10:00

Toronto: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

9. Toronto: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Hopp på og av dobbeltdekkerbusser med åpent tak, for å utforske det beste av Toronto i ditt eget tempo. Se alle av Torontos største historiske og moderne attraksjoner om bord på bussen, og hopp på og av ved hvilken som helst av de 15 holdeplassene.  Lær om byen fra guiden din eller lytt til flerspråklige kommentarer fra en lydguide. I løpet av sommeren er kjøretøyene hovedsaklig dobbeltdekkerbusser med åpent tak, som gir deg best mulig utsikt over Toronto. I løpet av senhøsten og vinteren, eller når været er kaldt eller vått, kan du nyte en koselig, komfortabel trolleybuss i stedet. Selv om disse kjøretøyene ikke har åpent tak, er de utstyrt med store vinduer, og de er en flott måte på å se og fotografere Torontos severdigheter med stil. Hopp-på hopp-av-holdeplasser: 1) Yonge-Dundas Square 2) Yonge & Wellesley 3) Yorkville 4) The Park Hyatt / ROM 5) Casa Loma 6) Spadina & Bloor 7) Bata Shoe Museum 8) Royal Ontario Museum 9) Art Gallery of Ontario 10) CN Tower North 11) Ripleys akvarium / CN Tower 12) Harbourfront Centre 13) Meridian Hall / Hockey Hall of Fame 14) St. Lawrence Market 15) The Distillery District

Ottawa: Tospråklig guidet tur med amfibisk buss

10. Ottawa: Tospråklig guidet tur med amfibisk buss

Klatre om bord i et unikt kjøretøy som kan reise på land og vann, og oppdag de historiske attraksjonene i Ottawa og Ottawa-elven fra forskjellige perspektiver. Bruk 40 minutter på land og 20 minutter på vannet. Beundre landemerker og attraksjoner som Lake Dow, Landsdowne Park og Byward Market. Nyt en fantastisk utsikt over byen mens du cruiser langs elven om bord i amfibiekjøretøyet. Se alle de viktige severdighetene i Ottawa og byen Gatineau, som ligger rett over vannet. Benytt deg av en aktivitet som er både morsom og lærerik for hele familien, og ideell for de som har lite tid, men ønsker å se alt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ontario

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Ontario

Alle aktiviteter

249 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 16

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Ontario

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Ontario

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Ontario?

Flere reisetips for Ontario

Vil du vite mer om aktiviteter i Ontario? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ontario

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 22 086 vurderinger

Turen kan kun anbefales med forbehold. Niagara Falls er unik og guiden på stedet var flott. Men det er relativt slitsomt å være på veien i 24 timer og dagen etterpå var halvt bortkastet fordi vi måtte komme oss etter kjøreturen. Og det er det svake punktet. Den lange bussturen. Bussen var gammel og ikke veldig komfortabel. Det sammen med de ikke helt gode veiene var ikke gøy, stikkontakter fungerte ikke. Klimaanlegget var alltid på og alle frøs. Sjåførene var ganske uinteresserte og gjorde sitt. Bedre å ankomme og overnatte uavhengig.

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.

Fantastisk opplevelse, fossefallene er et under av naturen, parken kan også besøkes uavhengig, men å ha en guide er mye bedre fordi den forklarer ting du kanskje ser på egen hånd, men som ikke helt forstår. Ekskursjonen er perfekt organisert, fra turen til hele teksten. Veldig behagelig trener.