Legg til datoer

One World Trade Center

Klatre til toppen av den høyeste bygningen på den vestlige halvkule og nyt den fantastiske utsikten over New York.

51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for One World Trade Center

Vil du vite mer om aktiviteter i One World Trade Center? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om One World Trade Center

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 18 629 vurderinger

Generelt var det ingen problemer i det hele tatt å besøke attraksjonene med dette passet. Forslag til forbedring: Du kan beskrive hvordan du får de «riktige» billettene til hver attraksjon, for noen ganger må du stå i kø ved billettkontoret, andre ganger kan du gå rett til inngangen med QR-koden. Det ville også vært fint om du kunne se i appen hvor mange turer/attraksjoner som fortsatt er tilgjengelige og når du gjorde hva.

Absolutt verdt det. Beste opplevelse noensinne og beste måten å se byen på. Solnedgangstid er perfekt for å se de skiftende lysene til skyskrapere og bygninger. Varigheten er nok, du får sjansen til å se alt. Sannsynligvis var vi bare 4 og vi var på sidene, men jeg lurer på om setene i midten er like gode som de nær vinduene. Eneste feilen til helikopteret var frontrutene som kunne vært renere..

ESSENTIAL .. Jeg har vært i New York og kjøpte dette passet for 5 attraksjoner til en veldig lav pris (127 tror jeg) .. Jeg har virkelig spart mye penger, jeg har valgt de dyreste attraksjonene å gjøre og noen tilbyr til og med reservasjoner tidlig for å unngå køer .. Jeg hadde bestilt 3 attraksjoner og 2 nei, men jeg stod fortsatt ikke i kø der .. Jeg anbefaler det virkelig

Enkel å bruke, rask og ukomplisert inngang overalt, ingen betaling kreves på stedet. Definitivt mye billigere med pass enn å betale for alle vanlige opptak. Liten ulempe: ved bestilling av for eksempel 6 aktiviteter er det ikke synlig hvor mange du allerede har løst inn. Du må telle det i hodet ditt. Men ellers er passet absolutt å anbefale.

Jared ga oss en fantastisk omvisning og oversikt over hva som skjedde den dagen og i dagene som følger. Han ga sitt perspektiv og analyse som var svært nyttig for å forstå minnesmerket. Etter å ha vært i New York den dagen, satte vi stor pris på det som er gjort for å hedre de vi mistet og de som jobbet så hardt for å redde liv.