One World Observatory

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for One World Observatory

Vil du vite mer om aktiviteter i One World Observatory? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om One World Observatory

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 901 vurderinger

Fantastisk opplevelse. Fra det øyeblikket du kommer inn i denne massive bygningen, blir du feid opp i det enorme av det hele. Heisen tar 47 sekunder, og heisveggene viser videofilmer av oppstigningen. Visninger er utrolige. Så mye å se. Vi ankom like før solnedgang og bodde for cocktailer i baren etter mørkets frembrudd. En helt strålende attraksjon.

Veldig spennende og en kul opplevelse. Eneste var at vi sto ikke i noen ekspresskø. Så følte ikke det var helt nødvendig med disse billettene likevel... Selv om vi hadde bestilt billetter for å slippe køen så ble vi henvist til køen. Så flere andre som gikk forbi oss for inngangen for de som hadde kjøpt billetter for å unngå køen.

Helt fantastisk!!

Vår guude Tom tok oss gjennom New York på en morsom og uttolig kunnskapsrik reise. Vi var en voksen og 3 ungdommer, og de syntes denne turen var høydepunktet. Anbefales på det varmeste

En fantastisk opplevelse.

Vår guide John Bow var helt fantastisk, og formidlet NY info på en imponerende måte. Vi var rett og slett på tur med et ‘levende’ og meget engasjert, sjarmerende leksikon. Tusen takk.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.