Opplevelser i
Olympiastadion, Berlin

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Olympiastadion, Berlin

Vil du vite mer om aktiviteter i Olympiastadion, Berlin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Olympiastadion, Berlin

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 282 vurderinger

Det var nyttig å ha appen og kunne se bussene komme og kunne spore bussen mens du er på den og vite når stoppet ditt kommer. B-ruten er forskjellig fra den som er publisert på nettstedet. Den er lengre og tar inn tingene som står der, men også andre ting nord for sentrum som Gedenkstatte Berliner Mauer. Kommentaren er ikke spesielt god og forsøket på humor er veldig dårlig og kjedelig. Jeg slo den av for noen deler av turen.

God måte å komme seg rundt og få en basefølelse for Berlin

Vi klarte å komme oss gjennom begge turene A og B den ene dagen, slik at vi kunne finne ut hvor vi skulle fokusere på dagen etter, da vi hadde en 48 timers billett. Bussene var gode, men det konstante stoppet for pauser (vanligvis røykpauser av sjåfører) var irriterende. Kommentaren var bare slik og stemte ikke ofte overens med hvor vi var. Det som var bra, var frekvensen.

Anbefaler å velge søndag med mindre trafikk og gjerne 2 dagers ...

Super måte bli kjent med byen og hvor severdighetene er. Vi likte A og B ruten og valgte 2-dagers så det ikke ble noe stress. Vi valgte søndag og 1. mai pga mindre trafikk.

Turen gikk av alle de viktigste turiststedene! Imidlertid virket ikke mange av radioene, og noen av bussene var veldig kalde

god service fra bussguider

Fine busser, som gav mulighet for å komme rundt til de fleste steder i Berlin