Old Trafford

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste severdighetene i nærheten av Old Trafford

Flere reisetips for Old Trafford

Vil du vite mer om aktiviteter i Old Trafford? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Old Trafford

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 640 vurderinger

Jeg hadde en personlig tur med en nydelig fyr som heter Tony. Han var veldig kunnskapsrik om alt. Han har over 60 års erfaring med klubben. Min venn og jeg kan ikke takke ham nok for måten han passet på oss begge. Alle som skal på turen og få Tony, vil virkelig bli veldig velsignet. Jeg tok til og med et bilde av ham med Ronalds skjorte i garderoben som et minne om en fantastisk opplevelse.

Reiselederen (Mr Mike) var så kunnskapsrik om historien til vår kjære klubb! Deja vue det førte til å se drømmenes teater var en slik opplevelse for livet. Jeg skal gjøre dette igjen snart, men denne gangen sammen med selskapet på 78 000 trofaste fans. Glory Glory Man Utd!

Brakt dette som gave til min bestefar, han elsket det. Spesielt programmet han hadde laget på slutten, faren min fulgte med og sa at det var flott, bare skuffende ting. Du fikk ikke se Trophy-rommet som du gjør i andre turer. han har vært på slike som Villa & Barcelona

Fantastisk flink guide, som tok bilder hvis vi ønsket det, og pratet rolig og forståelig. Fikk se og oppleve mye man ikke ville opplevd ellers. En opplevelse for livet.

Opplevelsen var fantastisk, guiden kunne ha vært litt mer engasjert og gitt mer informasjon.