Legg til datoer

Oseanografisk museum i Monaco

Flere reisetips for Oseanografisk museum i Monaco

Vil du vite mer om aktiviteter i Oseanografisk museum i Monaco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oseanografisk museum i Monaco

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 207 vurderinger

Mannskapet som håndterer fergen er veldig hyggelige. Turen er ikke så hakkete og utsikten er vakker. Både den gamle havnen i Nice og Monaco har et veldig vakkert perspektiv fra vannet. Jeg mistenker at dette er fordi dette tradisjonelt var en mer vanlig måte å få tilgang til dem på. Absolutt verdt et forsøk.

Vi reiste til Monaco som en gruppe. Vi bestilte en dagsbilletttur. Bussene kjørte hvert kvarter. Buss kl. 18.00. Det var flott, med taket åpent. Mamn kunne komme inn og ut så ofte du vil. Så vi så Monaco fra Bzss to ganger, gikk ut igjen og igjen og så på viktige ting og kjørte videre igjen.

Med dagsbilletten kommer du deg enkelt til alle steder. Tilbake til torget for lunsj? Så tilbake til gamlebyen? Også fint å gå gjennom havna på vannet (vannbuss) med samme kort. Godt organisert og du trenger aldri å vente lenge på neste transport. Ikke uviktig; Veldig vennlige sjåfører.

Du kan få en god oversikt på denne måten. Det var bare veldig varmt og det var ikke mer plass i den nedre delen av bussen. Dessverre er lydkvaliteten på lydguiden svært dårlig, så det er mye rom for forbedringer. Men jeg vil absolutt anbefale det.

Utmerket båttur til og fra Monaco! Dette var den perfekte måten å dra til Monaco for dagen. Flott personale! Fin båt. Forlot i tide osv. Anbefales på det varmeste!