Våre mest anbefalte ting å gjøre i Oahu

Honolulu: Båttur med glassbunn langs Oahus sørkyst

1. Honolulu: Båttur med glassbunn langs Oahus sørkyst

Hvis eventyr er det du leter etter, bli med på denne daglige båtturen. Nyt Hawaiis vakre sørkyst, mens du drar ut fra Kewalo Basin Harbor og seiler mot Lē'ahi. Oppdag undervannsverdenen, mens du holder deg tørr i båten med glassbunn. Om bord på «Haleiwa Queen» kan du nyte den flotte utsikten til verden under vann, mens du cruiser over tropiske korallrev og et av Hawaiis skipsvrak. Hold utkikk etter havskilpadder, ål, revhai, delfiner, og stimer av tropiske fisk, gjennom glassbunnen til båten. Opplev et unikt perspektiv av Honolulu, over og under overflaten.

Oahu: Pearl Harbor, USS Arizona og bytur

2. Oahu: Pearl Harbor, USS Arizona og bytur

Tilbring dagen med å besøke de viktigste historiske stedene og landemerkene i Honolulu, Hawaii. Besøk Pearl Harbor, USS Arizona Memorial, Iolani Palace, Kawaiahao Church, Hawaii State Capitol, Honolulu City Hall og mer. Begynn turen med et besøk til Pearl Harbor besøkssenter. Nyt utstillingene, galleriene og utstillingene før du går ombord på en marinebåttransport for en omvisning i havnen langs «Battleship Row». Gå av båten for å utforske USS Arizona Memorial, fortsett deretter til National Memorial Cemetery of the Pacific ved Punchbowl Crater. Se det historiske landemerket mot et bakteppe av bølgende åser og frodig løvverk. Avslutt opplevelsen din med en fortalt omvisning i sentrum av Honolulu. Se de imponerende statsbygningene og lær om Iolani-palasset, den offisielle residensen til Hawaiis siste regjerende monark og det eneste kongelige palasset i USA. Ta deg til Hawaii State Capitol-området. Se den evige flammen, minnesmerker fra Korea og Vietnam, Liberty Bell, den majestetiske statuen av kong Kamehameha og Kawaiahao-kirken.

Oahu: Ka Moana Luau middag og show på Aloha Tower

3. Oahu: Ka Moana Luau middag og show på Aloha Tower

Få billetter til middagsteatret ved havet i Ka Moana Luau og nyt en kveld med polynesisk underholdning og en buffémiddag med tropisk tema. Nipp til en velkommen Mai Tai med kjendisalternativet. Oppgrader opplevelsen din ved å velge hotelltransport fra Waikiki. Etter innsjekking kan du gå inn i lokalet hvor du kan ta del i en rekke kulturelle aktiviteter som lei-produksjon, midlertidige tatoveringer, hula- og trommetimer, veving av kokosnøtt-pannebånd og klatring i kokosnøtttrær demonstrasjon. Buffetvalgene inkluderer: Buffet fra gård til bord: • Blandet grøntsalat • Hapa-ris (brun og hvit ris) • Rundstykker med honning-guavasmør i små partier • Stek grønnsaker • Mahi mahi • Guava-kylling • Lokal kalua-svin Dessert: • Haupia • Ube ostekake Kostnadsfri drikke: • Fersk limonade • Vann Barmeny: Forbedre Luau-opplevelsen din ved å unne deg litt forfriskende Ka Moana-ananas, servert i en nykuttet ananas og fylt med en signaturcocktail. • øya Mai Tai • Tropiske cocktailer • Blandede premium- og godtdrikker • Øl: Bud Light, Stella Artois, Kona Big Wave • Brus: Cola, Diet Cola, Sprite, Pasjonsfruktappelsinjuice, flaskevann Etter middagen kan du nyte en prisvinnende produksjon som fremhever de pulserende tradisjonene på Hawaii og Polynesia. Showet navigerer gjennom Polynesia på et veifinnende eventyr. Din opplevelse kulminerer med Polynesian Sword of Fire-dansen, og ikke bli overrasket hvis du finner deg selv som en del av opplevelsen.

Oahu: Haidykking i bur på North Shore

4. Oahu: Haidykking i bur på North Shore

Dykk med hai på denne opplevelsen, på en sikker måte. Oppdag havets undere på North Shore på Oahu, Hawaii sammen med en sertifisert guide. Ta med din egen dykkemaske og snorkel, eller bruk de som finnes om bord på båten. Guiden gir deg en sikkerhetsorientering på starten av opplevelsen og svarer på alle spørsmål du måtte ha. Du kan se frem til en sikt på opptil 60 meter i det krystallklare, koboltblå vannet. Avhengig av årstid, kan du se storslåtte dyr som havskilpadder, delfiner og knølhvaler. Beundre haiene fra dekk, eller opplev adrenalinrushet når du går ned i haiburet. Fra buret kan du se hai som kan bli opptil 5 meter lange. Ta bilder med ditt undervannskamera av disse fantastiske dyrene. Du får 20 minutter til å beundre haiene og nyte dette uforglemmelige øyeblikket. Opptil 8 personer kan være i buret samtidig, slik at du kan oppleve haiene sammen med noen du er glad i.

Oahu: Waikiki Turtle Canyons Cruise og Snorkel Ekskursjon

5. Oahu: Waikiki Turtle Canyons Cruise og Snorkel Ekskursjon

Opplev havskilpaddenes magiske undervannsverden. Dykk under bølgene med en snorkel og se regnbuen til tropiske fisker. Kom i kontakt med det store utvalget av fantastisk marint liv på denne oppslukende turen. Start med et cruise langs kysten, hvor du potensielt kan se snurrevaddelfiner og knølhval i løpet av visnemånedene. Vel fremme ved Turtle Canyons vil du få en kort leksjon om snorkling og snorkelutstyret ditt. Snorkle sammen med havskilpaddene og det tropiske sjølivet under tilsyn av en sertifisert badevakt, og returner til båten når du vil for å slappe av med gratis forfriskninger.

Oahu: Waikiki Parasailing

6. Oahu: Waikiki Parasailing

Svev over den pulserende byen Oahu på en fredelig, men spennende parasailing-tur. Ta av fra den naturskjønne Waikiki Beach og nyt utsikten over øyas gylne sandstrender, turkise vann og bybilde. Du vil til og med få et unikt glimt av Diamond Head fra et privilegert perspektiv. Nyt en virkelig introspektiv opplevelse ved å fly vekk fra kjas og mas i området. All støyen fra båten og byen vil kutte bort når du stiger opp, og etterlater deg og flykompisen din i din egen boble av paradis. Få mest mulig ut av ferien på Hawaii og opplev Oahu på en unik måte. Grip denne utrolige muligheten til å gå paraseiling i selskap med et profesjonelt team, og gi alle nødvendige instruksjoner og utstyr av høy kvalitet for å holde deg trygg til enhver tid.

Oahu: Pearl Harbor, Arizona Memorial og Honolulu City Tour

7. Oahu: Pearl Harbor, Arizona Memorial og Honolulu City Tour

Hør fascinerende historier på denne turen til Pearl Harbor og Honolulu sentrum. Se nøkkelstedene og minnesmerkene etter angrepet i 1941, og opplev øyas krigshistorie. Begynn denne turen med henting i Waikiki. Reis først til Pearl Harbor og kjør marinens oppskyting til USS Arizona Memorial. Besøk det dystre monumentet over et sunket slagskip fra angrepsdagen. Utforsk minnesmerkene over de mange gruppene som mistet livet, og ta en pause for å reflektere ved minneveggen. Gå tilbake til din ventende varebil for en historisk omvisning i sentrum av Honolulu. Din ekspertguide vil forklare hvordan det var å bo på øya under krigstid. Se severdigheter inkludert Iolani Palace, State Capitol, King Kamehameha Statue og Aloha Tower mens du lærer om den fascinerende historien til dette historiske stedet.

Oahu: Waikiki Trolley Hop-on Hop-off All-Line Pass

8. Oahu: Waikiki Trolley Hop-on Hop-off All-Line Pass

Ditt store Hawaii-eventyr er bare et stopp unna! Det er mer på Hawaii enn bare severdighetene, og Waikiki Trolley kan ta deg til steder som er elsket av både lokalbefolkningen og besøkende. Fra skyhøye fjell som møter havet til historiske landemerker og til og med spennende shopping- og spisesteder, valget er bokstavelig talt opp til deg. Blue Line: Severdigheter og smaker på Oahu. Med sitt kystlandskap og deilige lokale spisesteder inviterer Blue Line deg til å oppdage det beste av Waikikis naturlige skjønnhet og kulinariske herligheter. Ta en fantastisk tur til Oahus sørvestlige kyst på vei til Sea Life Park og nyt noen av øyas lokale favoritter på Kahala Mall, Diamond Market & Grill, eller den stadig populære Rainbow Red Line: A Story of Hawaiis rike kulturelle fortid og moderne nåtid Hawaii har sin egen historie å fortelle de som er interessert i å lytte. Det er her den røde linjen skinner. Denne linjen tar deg gjennom Hawaiis kulturelle og historiske fortid, fra konger og dronningers tid gjennom dens betydning i andre verdenskrig og til og med kulturene som påvirker den til i dag. En Hawaii-ferie er virkelig ufullstendig uten å hoppe ombord på den røde linjen. Grønn linje: Besøk Diamond Head fra Waikiki. Vår nyeste og mest unike linje tar deg til Diamond Head og KCC Farmers' Market fra praktiske stopp rundt i Waikiki-området. Det er den enkleste måten å besøke dette verdenskjente landemerket på! Pink Line: Hawaiis ikoniske shopping og spisesteder Hawaii er episenteret i Stillehavet, og det viser: Asiatisk mat blandet med populær amerikansk komfortmat, high-end mote sammen med populær streetwear som passer alles komfort og stil. Du kan finne alle disse i hele Waikiki, men Hawaii-ferien din er ikke komplett uten et besøk til Ala Moana Center–Hawaii’s Center–hvor alt shopping og spisesteder kolliderer til en virkelig hawaiisk opplevelse. Så mye at Ala Moana ikke bare er for besøkende – det er et populært kjøpesenter også for lokalbefolkningen.

Oahu: Queens Waikiki Luau

9. Oahu: Queens Waikiki Luau

Få inngangsbilletter til Queens Waikiki Luau-festen i Oahu, med tradisjonell mat og underholdning. Slapp av inne mens du nyter kulturelle aktiviteter, polynesiske forestillinger og en buffémiddag og drinker midt i hjertet av Honolulu. Len deg tilbake og slapp av mens du drar på en reise gjennom Polynesia. Denne spektakulære begivenheten inkluderer unike kulturelle aktiviteter der du kan lære hula, deilig hawaiisk mat og et autentisk polynesisk show. Begynn med noen kulturelle aktiviteter før du smaker på tradisjonelle smaker og avslutt med å se en polynesisk forestilling inkludert brannkniv-dansen. Meny Ris Makaroni salat Kastet grønn salat med lilikoi dressing Kalua grisekål BBQ shoyu kylling Lange risnudler med hvitløk Dampede grønnsaker Kake med haupia duskregn

Oahu: Oahu Ultimate Grand Circle Island Tour

10. Oahu: Oahu Ultimate Grand Circle Island Tour

Oppdag det beste av øya Oahu på en guidet dagstur fra Honolulu. Nyt vakker natur og utsikt fra steder som Diamond Head State Monument, Kahala Scenic Route, Makapu'u Point og Turtle Beach mens du lærer om lokal historie. Etter å ha møtt i Honolulu sentrum, dra til ditt første stopp for dagen, Diamond Head State Monument. Spaser gjennom det berømte East Honolulu-området og nyt en fantastisk soloppgangutsikt over Maunalua Bay. Reis langs Kahala Scenic Route, kjent for sin store konsentrasjon av dyre eiendommer og eiendommer ved stranden, som inkluderer noen av de dyreste i hele staten. Besøk Halona Blowholetake "postkortverdige" bilder for å vise frem til vennene dine. Fortsett til Makapu'u Point og ta fantastiske bilder av Rabbit Islands krater og klipper. Opplev selv hvorfor mange kjente filmer ble filmet på dette stedet. Kjør langs Kauai's windward kyst, fra Waimanalo videre til Kualoa. Rett før du drar til Kualoa's Mac Nut Farm, stopp for barbering is og is. Prøv noen gratis kaffeprøver, mac-nøtter, og ta et bilde foran Kamehameha-statuen. Besøk den passende navngitte Turtle Beach på North Shore og se grønne hawaiiske havskilpadder. Nyt litt fritid for bading eller soling og denne vakre stranden. Deretter kan du besøke gamle gårder og surferbyen Hale'iwa mens du lærer om Hawaiis surfekultur og store bølgekonkurranser. Deretter kan du lære om Hawaiiananas på Dole Plantation. Vandre gjennom den største ananaslabyrinten her, og du kan finne gaver til dine kjære. Stopp til slutt ved Green World Coffee Farm hvor du kan nyte smaker av kaffe og te mens du ser på butikkfronten. Etterpå kan du slappe av på reisen tilbake til Honolulu.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Oahu
Besøk Pearl Harbor, surf på bølgene på Waikiki Beach, eller ta en shopping-runde på denne ikoniske Hawaii-øya.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Oahu

Alle aktiviteter

353 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Oahu

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Oahu

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Oahu?

Flere reisetips for Oahu

Vil du vite mer om aktiviteter i Oahu? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oahu

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 829 vurderinger

Such a cool experience and great guide. Got to see different whales, dolphins and turtles