Opplevelser i

Nouvelle-Aquitaine

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Flere reisetips for Nouvelle-Aquitaine

Vil du vite mer om aktiviteter i Nouvelle-Aquitaine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nouvelle-Aquitaine

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 373 vurderinger

Jérome er en utmerket ekspert på vignoble et vin. Il nous a emmener visiter deux domaines et trois caves. (2 sønner sur le même domaine). Les forklaringer sonr complètes et agréablement ponctuée par deux dégustations. Entre les deux dégustations il ya la visite de St Emilion. Grand merci pour cette utmerket après-midi.

Guiden Helen var veldig flink. Snakket på inn og utpust om vin og om hvordan den produseres i regionen. Lærte mer om vin på denne turen enn noen annen info jeg har fått tidligere. Turen var veldig effektiv, så om du forventer mer av alt må du nok ha en hel dag til rådighet.

Guiden var flink , til tider morsom og snakket godt engelsk. Avsluttet touren med smaking av 3 forskjellige viner. Dette var en veldig fin, effektiv og informativ opplevelse.

Guiden vår var veldig vennlig, varm og omsorgsfull. Jeg fikk vite mye om historien til Bordeaux og vinene. Utvekslinger med gruppen som gjorde besøket veldig interessant!

Guiden Ruben var veldig kunnskapsrik. Hadde en kjempefin tur selv om været ikke var helt med oss. Vi besøkte tre fine byer