Notre-Dame

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
103 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Flere reisetips for Notre-Dame

Vil du vite mer om aktiviteter i Notre-Dame? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Notre-Dame

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 39 498 vurderinger

Fomos bem atendidos e servidos. O lokale foi fácil de encontrar com o GPS e localização que nos deram. A comida era excelente, comemos a carne com batata assada eo peixe e estava ótimo. Tenham atenção para chegar 30 minutes antes da hora marcada para embarcarem a tempo pois o cruzeiro não vai esperar por vocês. Entretanto comem a entrada enquanto outras pessoas chegam. O staff foi semper impecável, simpático e rápido. Nada en apontar. Nesta altura de outono/inverno recomendo o cruzeiro das 18h45 para se ver um pouco de Paris ao pôr do sol e noite.

vakker opplevelse. Paris om natten er enda vakrere og eiffeltårnet når det lyser opp er et syn jeg aldri vil glemme. køen på brygge 3 var lang, jeg fikk lyst til å gi opp. så begynte x flaks å flyte veldig raskt, gutta i organisasjonen er veldig flinke og gir den viktigste infoen. med getYourGuide hadde jeg ingen problemer med å løse inn kupongen i billettboksen, så jeg lagret 2 filer. mulighet for å slippe barnevogner inne i bateauet og parkere dem.

Vi elsket dette cruiset! Vi bestilte middagscruise med romantisk og champagne. Den kan med roseblader, spesiell sjokolademoussedessert og 2 glass champagne. Vi la til ostetallerken, oppgraderte til biff og en flaske vin. Utsikten var utrolig, men skulle ønske det var noen kommentarer så vi visste hva som var rundt. Det endte ved Frihetsgudinnen og Eiffeltårnet akkurat da det begynte å blinke! Veldig romantisk!

Vakkert...i skumringen gikk vi ombord. Møtt av smilende ansikter. Tjenesten var oppjaget, men profesjonell. Vi ble dyttet raskt av så snart båten stoppet, enten den var ferdig eller ikke. Maten var ok, men det er egentlig ikke det du er der for. Severdigheter er fantastiske. Ville definitivt gjort dette igjen. Kan ikke si nok at det var veldig vakkert.

Absolutely loved it!!! Great staff, great food, great singer! Would definitely come back!