Legg til datoer

Notre-Dame

  • Inngangsbilletter med vert
  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
98 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 98

Flere reisetips for Notre-Dame

Vil du vite mer om aktiviteter i Notre-Dame? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Notre-Dame

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 18 533 vurderinger

Du ser alle høydepunktene i 1 tur, så hvis du raskt vil krysse av bingokortet ditt, har du kommet til rett sted med denne turen. Et rop til guiden William! Han var i stand til å fortelle oss alt om hva vi møtte underveis, med humor og kunnskap visste han å informere og forbløffe oss. Gå til stedet i tide fordi til tross for forklaringen i e-posten, er det vanskelig å finne utgangspunktet. Å ja! Gå på toalettet på forhånd, fordi det er liten eller ingen mulighet på stedet og underveis.

Jeg hadde det så gøy på denne ekskursjonen! Vi meldte oss på klokken 22:30, men gikk dessverre glipp av det. Vi var lett i stand til å komme på 23:00 cruise. For en lav pris var det vel verdt det. Vi var i stand til å kjøpe drinker til en rimelig pris etter å ha brukt drinktokenet vårt. Absolutt anbefale!

Utrolig, deilig mat og god service, det eneste jeg ikke likte er at det i beskrivelsen sto at man måtte ha på seg bukser og ikke sportssko, men når vi ankom var mange uformelt kledd, og det var i midten av sommeren, så det var ubehagelig å gå så formell med så mye varme.

De har utmerkede sjåfører, og de gir deg virkelig en godt avrundet tur og utmerkede avleveringspunkter.

Fikk kupong og båtbilleter på epost og whatsapp med veldig detaljert forklaring. Anbefales!