Legg til datoer
Ting å gjøre

Norge

Flere reisetips for Norge

Vil du vite mer om aktiviteter i Norge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Norge

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 751 vurderinger

I utgangspunktet så det ut til å være kjedelig siden det ikke er noen kommentarer til cruiset. Mot slutten av måltidet ble det derimot sendt musikk, kundene danset og det var en suveren stemning. Matmessig var det veldig bra med et buffetsystem installert i lasterommet på seilbåten. Du må gå og hjelpe deg selv (brød, smør, sitroner, dill, grønn salat og selvfølgelig de svært velsmakende norske rekene). Jeg anbefaler dette fantastiske cruiset. Vær imidlertid forsiktig for drinkene du må kjøpe dem på stedet.

Cruiset var godt organisert og gikk greit. Straks vi kom til fjorden ble båten slått på elektrisk kraft og det var virkelig stille. Vi så noen majestetiske ørner på veien. Støttelinjene var utmerket - humoristisk og informativ på samme tid. Lydkvaliteten til guidene var også utmerket.

Lovely guides, experienced and patient ones :) Always in a good mood. Lovely food and a nice and a friendly vibe amongst everyone. Lucky with the weather, so we had an amazing sunset. We also had a glimt of the aurora :) Recommended!

Helt fantastisk tur! Nydelig mat, godt utvalg av drikke og en flott båt, tross bratte trapper og kun 1. toalett

Hyggelig og kunnskapsrik guide. Rett og slett en fantastisk tur!