Opplevelser i
Norge

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Norge

Vil du vite mer om aktiviteter i Norge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Norge

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 423 vurderinger

Nydelig og veldig rolig tur. Ikke noe for en utålmodig sjel, men fint når du er på tur med en sjelefrende. Vi hadde tur i første halvdel av mai - og selv om vi får låne varmedress så HA PÅ DEG NOK KLÆR som du kan få plass til i en stor varmedress (ikke ta kåpe, ta kort dunjakke, stilongs osv). Hyggelige operatører som tok oss innom noen områder det tidvis var ørn å se, vi hadde ikke flaks denne gangen, men uansett vidunderlig scenery og herlig himmel. Det gjør ikke noe at vi hadde tur en uke før midnattsol, sola er jo knapt nedom horisonten likevel.

Lite cruise langs strandpromenaden med utsikt over Bergen by, under navnet Alversund. God organisering, informativ informasjon underveis, gratis transport på båten for å observere og ta de mest interessante bildene. Sirkulær rute som tillater en alltid fornyet observasjon. Aktivitetstiden (3 timer) er ganske balansert, da den lar turister få en følelse av landskapet og den menneskelige konfigurasjonen av området.

Fantastisk opplevelse!! Guiden var flott, morsom, vi hadde tid til å se ørnene godt og nyte den vakre naturen. OBS, barn under 1,40m er normalt ikke innlagt. Da hun var 8 år og 1,30 m høy, kunne datteren vår komme fordi sjøen var veldig stille, men med dårligere vær hadde det ikke passet.

Beautiful weather made a wonderful tour and the guides had a lot of experience and gave excellent information. The boat is perfect!

God aktivitet for å kjenne omgivelsene. Jeg anbefaler det.