Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nordrhein-Westfalen

Köln: Panoramacruise gjennom byen

1. Köln: Panoramacruise gjennom byen

Cruise gjennom den sjarmerende byen Köln og oppdag sightseeinghøydepunktene fra vannet. Kos deg med litt snacks og drikke fra baren om bord (på egen regning) og slapp av, mens du ser ut på Kölns historiske landemerker og broer. Bli kjent med Kölns gamleby, med sine vakre kirker og historiske bygninger. Innimellom får du også se noen moderne bygninger, som for eksempel Lindt sjokolademuseum.  Nyt utsikten over broer fra vannet som Hohenzollern, Puente Deutzer og Sørbroen. Dra forbi det tyske sports- og olympiske museet og cruise gjennom det ultramoderne byfornyelsesprosjektet Rheinauhafen.  Beundre den vakre Kölnerdomen og ta noen bilder fra avstand for å fange bygningen i all sin prakt.

Düsseldorf: Sightseeingcruise på Rhinen gjennom byen

2. Düsseldorf: Sightseeingcruise på Rhinen gjennom byen

Düsseldorf har mye å by på. Bli kjent med byens severdigheter om bord på et fantastisk elvecruise. Oppdag Tysklands moteby på sitt beste, mens du slapper av om bord. Beundre utsikten til Düsseldorf fra vannet og la deg imponere av den flotte gamlebyen. Düsseldorf ligger i det kulturelle og kommersielle hjertet av Rhinland, og du får se massevis av liv på elvebredden mens du cruiser forbi. Seil fra en brygge i sentrum, og se de vakre breddene av Rhinen om bord på en komfortabel båt. I løpet av cruiset på Rhinen kan du beundre noen av byens store landemerker og severdigheter fra vannet. Underveis har du muligheten til å kjøpe litt snacks og drikke i baren om bord til rimelige priser.

Dortmund: Phoenix des Lumières inngangsbillett

3. Dortmund: Phoenix des Lumières inngangsbillett

Phoenix des Lumières ligger i et tidligere søle- og valseverk i byen Dortmund. Culturespaces har som mål å bringe stedet tilbake til livet ved å lage et stort digitalt kunstsenter som vil presentere store oppslukende utstillinger. Den unike arkitekturen til bygningene er et utstillingsvindu som fremhever verkene til de mest kjente kunstnerne i kunsthistorien og gir besøkende en unik oppslukende opplevelse. Phoenix des Lumières åpnet for publikum 28. januar 2023 med utstillingene ‘Gustav Klimt: Gold and Colour’ og ‘Hundertwasser, in the Wake of the Vienna Secession’. For øyeblikket kan du oppleve den unike, moderne utstillingen av de berømte verkene til de revolusjonære kunstnerne Gustav Klimt og Friedensreich Hundertwasser samt den unike oppdagelsesreisen av universet i utstillingen "Cosmos: An Infinite Journey". Med en av inngangsbillettene kan du vandre gjennom det renoverte industriområdet kjent som Phoenix des Lumières. La deg rive med av livlige farger og kreativt geni. Begynn din oppslukende Klimt- og Hundertwasser-opplevelse på det historiske stedet Phoenix des Lumières. Dette tidligere stålverket, en gang kjent som Phoenixhalle, har blitt forvandlet til å huse et digitalt kunstsenter. Gå inn i den 3000 m² store bygningen og forundre deg over det gjenskapte rommet. Fortsett å gå gjennom utstillingen mens du setter pris på hvordan plassen har blitt vekket til live igjen. Mens maleriene fra Gustav Klimts gyldne fase omslutter deg, kan du beundre den banebrytende kunststilen til denne løsrivelsesisten i Wien. Deretter kan du se undrende på Hundertwassers kaleidoskop av bevegelige farger. "Cosmos: An Infinite Journey" tar besøkende med inn i en labyrint av stjerner, planeter, måner og supernovaer. En unik oppdagelsesreise begynner midt i den tropiske regnskogen ved et romsenter i Fransk Guyana og tar deg med til verdens dypeste deler, langt utenfor vårt eget solsystem. Etter oppskyting fra jorden, vil gjestene reise sammen med rovere og sonder over Mars-kløftene, fordype seg i hjertet av Jupiter, gli over Saturns ringer og finne seg selv blant fantastiske solflammer. Publikum blir betatt av bildene og den medfølgende musikken og legger ut på et romeventyr uten sidestykke takket være originale bilder fra verdensrommet, inkludert de fra den franske romfartsorganisasjonen CNES.

Köln: Topp severdigheter Rhinen Cruise

4. Köln: Topp severdigheter Rhinen Cruise

Se Kölns beste severdigheter fra vannet på et bycruise. Se den verdensberømte Kölnerdomen, cruise under 5 broer, og ta inn løpende kommentar fra skipets høyttalere. Start Rhincruise med skipet MS Rheinperle, MS Rheinland eller MS Rheintreue. Etter å ha sett på den ikoniske Kölnerdomen og gamlebyen, cruise til Rheinauhafen, hvor du kan se de karakteristiske kranhusene. Gå under 5 broer for å nå Rodenkirchen i sør. Cruiset tar deg deretter til de viktigste severdighetene i byen nord for Dome, som Zoobrücke-broen. Under cruiset kan du oppdage mer om severdighetene i Köln med kommentarer om bord og engelsk og tysk. Hvis du vil, kan du slappe av med en lokal Kölsch-øl eller en sterk kaffe og et kakestykke. På ekstra kveldsturer (fra kl. 17.30) kan du nyte solnedgangen om bord med avkjølt loungemusikk og slappe av under turen! (Disse turene gjennomføres uten forklaringer av severdighetene.)

Düsseldorf: 24-timers billett for hopp-på hopp-av-buss

5. Düsseldorf: 24-timers billett for hopp-på hopp-av-buss

Beundre Düsseldorfs  høydepunkter ombord på en hopp på hopp av-sightseeingbuss. Sightseeingbussen tar omkring 1,5 time og tar deg rett rundt og gjennom sentrum av den pulserende metropolen ved Rhinen. Gå av på et hvilket som helst stopp og utforsk i ditt eget tempo, med en hopp på hopp av-billett. Underveis kan du lære mer om hver attraksjon og byens historie gjennom øretelefoner (kommentarer tilgjengelig på 10 språk). Nyt friheten til å utforske byen i 24 timer fra du først aktiverer billetten din. Stoppesteder: • Königsallee (Kö-Brücke Königsallee/Steinstraße) • Burgplatz/Altstadt • Rheinturm/Medienhafen (Offentlig holdeplass: Rheinturm - 1) • Rheinterrasse/Ehrenhof (Offentlig holdeplass: Rheinterrasse) • Nordpark/Aquazoo (Kaiserswerther Strasse) • Kunstakademie/Altstadt (Offentlig holdeplass: Tonhalle/Ehrenhof - 5) • Tourist-Information Hauptbahnhof

Düsseldorf: Altbier-Safari ølvandring

6. Düsseldorf: Altbier-Safari ølvandring

Nyt autentisk Düsseldorf ølkultur og livsstil på denne byvandringen. Prøv lokale mikrobryggerier og lær om produksjon mens guiden din tar deg gjennom prosessen. Turen din starter foran Schloßturm ved Burgplatz i gamlebyen i Düsseldorf. I Brauerei Kürzer kan du få et innblikk i bryggeprosessen og se "øltønnen som aldri er tom." Prøv de ikke-pasteuriserte håndverksølene med unike smaker du kan smake med bind for øynene. Drikk som en lokal, stå på gaten foran bryggeriet, og lytt mens guiden din deler historier om den lokale ølkulturen. Oppdag svarene på spørsmål som hvorfor du ikke trenger å bestille en øl i Düsseldorf, hvorfor glassene er så små, og hvor den lengste baren i verden er. Etterpå kan du få nye venner og reservere et bord på et av bryggeriene, hvor turen din vil ende med høy tone.

Köln: 24-timers hop-on-hop-off-sightseeing-billett

7. Köln: 24-timers hop-on-hop-off-sightseeing-billett

Kom og bli med på denne 90-minutters turen gjennom Köln og lær mer om byens begivenhetsrike historie, foreninger og personligheter. Klatre ombord på en toetasjes buss for en omvisning i alle Kölns viktige steder. Bruk denne 24-timers hopp-på-hopp-av-billetten for å gå av bussen på et av de 14 stoppestedene for å se severdigheter som katedralen, dyrehagen, gamlebyen og Chlodwigplatz. Sett deg på bussen og gjør deg klar til å utforske byen. Gå opp til toppdekket, eller hold deg nede mens bussen cruiser gjennom gatene i Köln. Lytt til informativ kommentar mens bussturene rundt i den naturskjønne byen. Kom og gå fra bussen som du vil, med et utvalg av 14 stopp for å gå inn eller ut. Utforsk byen i ro og mak uten å måtte planlegge etter en tidsplan, slik at du kan være spontan når du bestemmer deg for hva du skal se. Oppdag byen mens du glir forbi severdigheter som Kölns sjokolademuseum, Gürzenich konferansesenter og Eigelstein-porten. Møt den høye Kölnertriangel-bygningen, samt Odysseum og Lanxess Arena. Holdeplassene for bussturene er: - Katedralen (første buss går kl. 10.00, siste buss kl. 17.00) - Gamleby - Gürzenich - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Sjokolademuseet - Trekanttårn - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Dyrehage/Flora - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Katedralen (den første bussen kommer tilbake kl. 11.30, og den siste bussen ankommer kl. 18.30) Hvert 30. minutt kommer en ny buss til hvert stopp.

Düsseldorf: Bryggeritur med smaking av Altbier

8. Düsseldorf: Bryggeritur med smaking av Altbier

Opplev en morsom måte å utforske den vakre byen og historien av Düsseldorf med den anerkjente bryggerituren. Møt guiden din og ta en tur gjennom byens mest kjente bryggerier som im Füchschen, Zum Schlüsse, Brasserie Kürzer og mer. Start den tørsteslukkende reisen til 3 forskjellige bryggerier, hvor du vil smake på deilig lokalt øl for å finne det som passer best for deg. Smak på det berømte Altbier mens du nyter den varme og tradisjonelle atmosfæren til bryggeriene. Du vil møte andre reisende fra hele verden og lære om bryggeriene og den lokale bryggekulturen i Düsseldorf. Smak på mange andre typer øl og spill interaktive festspill med de nye vennene dine for å bli bedre kjent. Nyt den unike offentlige bryggeriomvisningen med venner, familie, kolleger, idrettslag eller til og med på egen hånd. 

Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

9. Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

Nyt en selvguidet tur gjennom Signal Iduna Park, hjemmet til det berømte tyske fotballaget BVB. Turen din starter ved Foyer West, hvor en instruktør vil forklare deg hvordan turen fungerer. De vil sende deg på vei til den vestlige tribunen. Dette er en selvguidet tur, noe som betyr at du vil utforske stadion på egen hånd, ved å følge instruksjonsskiltene. Gjennom ruten vil du lære mer om stadion, klubben og spillerne. Forventet varighet av turen er 60 minutter. Et turhøydepunkt inkluderer "mix zone", området der rivaliserende lag møter hverandre for første gang. Spillerhyttene, spillertunnelen og selvfølgelig selve feltet venter også på at du skal utforske. Mens du ikke har lov til å gå inn på banen eller berøre gresset, har du lov til å sitte på trenerbenken og puste inn BVB-ånden.

Köln: Bryggeritur med tre "Kölsch" -smakinger

10. Köln: Bryggeritur med tre "Kölsch" -smakinger

Utforsk den vakre byen og historien til Köln på en morsom og interaktiv måte. Besøk de berømte bryggeriene og smak 3 Kölsch-øl under turen. Du kan velge mellom en privat eller gruppetur og nyt bryggekulturen i byen. Bli med på en omvisning der guidene har frihet til å velge hvilke bryggerier de skal ta deg med til. La disse Kölsch-kjennerne ta avgjørelser basert på gruppedynamikken, og sikre at alle blir underholdt og fornøyde Begynn opplevelsen din nær katedralens store inngang ved Kreuzblumen-monumentet. Start den tørsteslukkende reisen til 3 forskjellige bryggerier, hvor du skal smake på 3 deilige lokale øl for å finne den som passer best for deg. Lær om bryggeriene og den lokale bryggekulturen, samt smak hundrevis av års bryggerfaring. Besøk tradisjonelle bryggerier som det 700 år gamle Brauhaus Sion, samt yngre oppkomlinger som Früh am Dom, Kölns største.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nordrhein-Westfalen

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Nordrhein-Westfalen

Alle aktiviteter

385 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 25

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Nordrhein-Westfalen

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Nordrhein-Westfalen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nordrhein-Westfalen?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Nordrhein-Westfalen?

Flere reisetips for Nordrhein-Westfalen

Vil du vite mer om aktiviteter i Nordrhein-Westfalen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nordrhein-Westfalen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 646 vurderinger

Tospråklig engelsk-tysk tur, vi var de eneste to ikke-tysktalerne i gruppen, men det bidro ikke til at vi ble ekskludert. Hver passasje blir nøye oversatt etter tur. Besøket, i tillegg til å være veldig interessant og rikt på oppdagelser om kulturen i Düsseldorf angående dens berømte Altbier, ble preget av smaksprøver av veldig kalde øl i en godmodig og typisk atmosfære ved hvert bryggeristopp. Kvalitet-prisforholdet som sådan er veldig interessant, for i tillegg til å oppdage de lokale ølene, oppdager vi historien deres og bryggeteknikkene, det er en utflukt du må gjøre hvis du drar til Düsseldorf.

En båttur med stemning. Skipet er veldig stillegående, veldig rent og har kun vært i drift i fem måneder. Det er barrierefritt for personer med fysiske funksjonshemninger og også svært godt egnet for familier med små barn (f.eks. stellebord på toalettet). Det er en bar på øvre dekk, og drikke- og matmenyen er omfattende.

Vi hadde Alina som guide og det var en veldig hyggelig opplevelse. Hun fortalte oss mange interessante historier om gamle og unge bryggerier i Düsseldorf og hvordan alt bier ble til. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste. Det åpner øynene og du får 3 øl! Hele 5 stjerner, jeg ville gitt 6 stjerner hvis jeg kunne.

Hyggelig og flink guide,og ikke minst deilige ølvarianter. Anbefaler denne koselige turen i Dusseldorfs gamle by og gater.

Båtturen var veldig fin og varigheten var akkurat passe. Vi fikk bokstavelig talt en annen utsikt over byen.