Legg til datoer

Ting å gjøre Nordland

Severdigheter i Nordland

Flere reisetips for Nordland

Vil du vite mer om aktiviteter i Nordland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nordland

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 921 vurderinger

Sjøen var litt røffere, så det var mer en arktisk rodeo. Men det har også noe, gliste jeg. Bildene av ørnene veide definitivt opp for den tøffe turen. Guiden vår var veldig hyggelig og styrte oss trygt gjennom bølgene. Jeg ville definitivt gjort det igjen.

Vi hadde en flott opplevelse med arrangøren. Alt var veldig godt organisert og gikk knirkefritt. Utflukten var veldig variert og turen utrolig morsom. Vi ble skikkelig våte og forventet ikke å se så mange havørner på nært hold.

Vi hadde en flott tur som overgikk forventningene. Personalet var dyktige, imøtekommende og svært hyggelige. En ekstra stjerne til guiden, hun var veldig flink! Det er en opplevelse som en bør få med seg når en er i Svolvær.

For meg som lekmann var det en fantastisk opplevelse å fange fisk og tilberede og spise den sammen med familien min på samme dag. Ikke å sammenligne med fisken fra supermarkedet.

En fantastisk tur, god guide, gode opplevelser og absolutt verdt pengene! Fikk oppleve naturen, dyrene og historier fra stedene.