Opplevelser i
Nordland

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Nordland

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nordland?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Nordland er:

Flere reisetips for Nordland

Vil du vite mer om aktiviteter i Nordland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nordland

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 356 vurderinger

En fantastisk dag! Maurizio er en utdannet guide og han fortalte oss mange ting om øyene og deres tradisjoner. Heldigvis var vi bare fire, så vi kunne gjøre mange stopp for å ta bilder. Det skal imidlertid sies at selv om gruppen hadde vært full, ville det vært en gruppe på opptil åtte personer. Jeg hørte at Lofoten Lights også arrangerer vinterturer for å fotografere nordlyset, hvis jeg kan ta denne turen vil jeg definitivt kontakte dem for turen!

Fantastisk opplevelse!! Guiden var flott, morsom, vi hadde tid til å se ørnene godt og nyte den vakre naturen. OBS, barn under 1,40m er normalt ikke innlagt. Da hun var 8 år og 1,30 m høy, kunne datteren vår komme fordi sjøen var veldig stille, men med dårligere vær hadde det ikke passet.

Følte meg veldig trygg med kapteinen og båtturen ut til Trollfjorden. Hyggelig å høre guiden fortelle om kulturen og begivenhetene her oppe. Å se ørnene var høydepunktet under hele ferien. Jeg vil gjenta safarien flere ganger. Gode klær frøs ikke ble lånt ut Toppopplevelse

En flott opplevelse, til tross for litt dårlig vær. Vil tro turen er enda bedre i sol. På turen hjem ble tåka så tykk at vi så nesten ingenting, men det var spennende det og.

Veldig fin båttur, passe lang og med trivelig betjening. Fint å kunne kjøpe seg kaffe underveis.