Opplevelser i
Nord-Irland

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Nord-Irland

Vil du vite mer om aktiviteter i Nord-Irland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nord-Irland

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 14 056 vurderinger

Jeg var litt nølende i begynnelsen fordi det ikke var mange anmeldelser og alle var fra noen år siden, men alt ordnet seg, og jeg endte opp med å betale mindre enn fra den faktiske kilden! Det var et par ting på reiseplanen som er utdatert som selskapet ikke gjør lenger, men det var like vel verdt prisen! Det var hovedsakelig eldre som gikk, men det var også noen få i tjueårene også. Frokostene er alltid frokostblandinger og toast, og mange av overnattingsstedene er ikke de beste, men du kan overleve for én natt. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå. Det er en flott måte å se landsbygda i Irland!

Verdt hver krone for en informativ og avslappende tur til Giants Causeway via noen andre interessante Game of thrones-stopp ved steder og historiske steder. Sjåføren/guiden Darren var nyttig, interessant og humoristisk. Jeg er så glad jeg ikke kjørte, da jeg lærte så mye mer om Belfast og destinasjonene vi besøkte fra guiden. Kort stopp for lunsj og en drink var også hyggelig.

Superflott! Jeg anbefaler denne aktiviteten på det sterkeste. Det skal bemerkes at aktiviteten er på engelsk (mitt valg for å komme videre på engelsk). Barry (guiden vår) var veldig hyggelig og prøvde til og med å snakke noen ord på fransk. Det var virkelig en flott opplevelse og heldigvis var det bra vær.

Var en helt fantastisk tur! Anbefales på det sterkeste! Vår guide Daniel og Bernard gjorde turen enestående! Eneste beregn mye gåing.

Helt fantastisk

Vi fikk se og høre helt ærlig fra begge sider.Den varte i nesten 4 timer.Vi kunne gjerne hørt og sett mer