Legg til datoer
Ting å gjøre

Noord-Holland

Ofte stilte spørsmål om Noord-Holland

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Noord-Holland?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Noord-Holland er:

Flere reisetips for Noord-Holland

Vil du vite mer om aktiviteter i Noord-Holland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Noord-Holland

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 148 354 vurderinger

Siden det var ca 32 grader varmt på turdagen hadde vi absolutt lyst til å kjøre "åpent"..alltid litt vind.....super! Reisen tok ca 1 1/2 time... men det var også en liten "ulykke" og vi ble litt ramponert. Kapteinen vår og hennes kollega taklet det veldig bra og fortsatte programmet etter en kort pause. Begge to vekslet på å forklare bygningene som er verdt å se og relevant informasjon. Passasjerene var involvert, noe som hadde høy underholdningsverdi. Alle som ville kunne fortsatt innta alle slags drikke om bord.....Billettkontroll og betaling fant sted kort tid før slutten av turen. Alt i alt veldig vellykket....det var gøy.....

Dette er Holland er en fantastisk måte å lære de viktigste fakta om Nederland. Takket være den velorganiserte implementeringen er det ingen køer. 5D-flyvningen er oppsiktsvekkende og får det til å krible i magen. Jeg anbefaler å bestille billettene online slik at du kan velge ønsket tidspunkt. Hvis du kommer dit uten forhåndsbestilt billett, kan det hende du må vente lenger på innreise. Beliggenheten er veldig praktisk i nærheten av Amsterdam Centraal Station / East exit / liten ferge tar deg rett til inngangsdøren. 5-stjerners opplevelse!

Beste private tur for en gruppe på 8-10 personer. Den eneste jeg har funnet som gjør morgen private turer med drinker (rikelig mengde)/nederlandsk nibbles (mat må bestilles separat). Fantastisk mannskap, personlig service selv i siste liten, kunnskapsrik guide som var glad for å fortelle oss interessante historier om byen. Totalt sett var vi superfornøyde med alt, og jeg vil definitivt anbefale dem! Tusen takk for en vakker, glatt seilingsmorgen i solen! :)

Veldig fin opplevelse ved solnedgang. En lydguide lar deg følge besøket på flere språk samtidig. Eneste negative punkt: veibeskrivelsen for å komme til stedet fordi det er også et Canal Lover Amsterdam-skilt i morgen på stasjonen. For ikke å forveksle dette er ikke Dating Bridge. Møtepunktet er foran stasjonen overfor ibis-hotellet med et stort oransje skilt som indikerer elskere i veldig stort format.

Optimal tilgjengelighet med trikk. Museumplein stopp. Fint museum med mange interessante utstillinger, spesielt vakre malerier av Rembrandt som er verdt å se! Det er best å planlegge et besøk om morgenen, museet blir veldig overfylt fra middag!