Opplevelser i

Noord-Holland

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Flere reisetips for Noord-Holland

Vil du vite mer om aktiviteter i Noord-Holland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Noord-Holland

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 115 551 vurderinger

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

Det var så flott på båten, cruising gjennom alle kanalene, røyking, shisha, eller bare slapp av og bare nyte den kule musikken (snoop dog osv.) Nå og da snur kapteinen musikken litt ned og forteller deg morsom og lærerik historier om Amsterdam og dens erfaringer. Og det beste er bare de 2 gratis drinkene du trenger;) bare flott igjen

Guiden vår var veldig kunnskapsrik. Min eneste klage er at det ble registrert for turen 6:00 og endte opp med å måtte vente til 8:00 for en engelsktalende guide. Det var delvis min feil siden jeg ikke har mobiltelefontjeneste i Europa, og selv om de prøvde å kontakte meg, mottok jeg ikke meldingen før jeg var tilbake på hotellet.

I stedet for å ta pakker som er utarbeidet på nettsteder, kan du like gjerne bruke getyourguide og bestille turistaktiviteter fra sak til sak. Søknaden er godt utført. Imidlertid er det noen ganger en forsinkelse mellom reservasjonen og utseendet på programmet (noen få minutter): Vær derfor tålmodig.

Cruiset var så fantastisk. Hver turist burde gå for det