Legg til datoer

Nijo Castle

Nijo Castle: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

1. Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Oppdag høydepunktene i Kyoto med 1 samme-dag eller 2-dagers billett til en praktisk hopp-på hopp-av-sightseeingbuss. Beundre panoramautsikten fra den åpne dobbeltdekkerbussen, og hopp av eller på hvilke som helst av holdeplassene langs ruten. Nyt informative lydkommentarer ombord på bussen, tilgjengelig på 7 språk. Velg denne effektive måten å utforske steder og attraksjoner i Kyoto du må se. Bussen fører deg forbi mange av byens viktigste attraksjoner, inkludert UNESCOs verdensarvsteder som Nijo Castle, Kinkakuji og Kiyomizu-Dera Temple. Du kan nyte ubegrensede turer så lenge billetten er gyldig. Holdeplasser langs ruten:  • Kyoto Station • Nishihonganji (Kyoto Tokyu Hotel) • Shijo Karasuma / Nishiki-ichiba Market • Nijo-jo Castle • Kitano-tenmangu Shrine / Kamishichiken • Kinkakuji Temple (Golden Pavilion) • Daitokuji Temple • Kyoto Imperial Palace (Doshisha University) • Ginkakuji Temple (Silver Pavilion) • Heian-jingu Shrine / Okazaki Park • Gion (Kotowa-Kyoto Yasaka) • Gojozaka (Kiyomizu-dera Temple / Gion) • Sanjusangendo / Kyoto nasjonalmuseum (Hyatt Regency Kyoto)

Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

2. Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

Utforsk veien med en privat og tilpasset vandretur for å oppdage høydepunktene i Kyoto med din egen lokale guide. Se Kyoto-tårnet, Togetsu-kyō-broen, Ginkaku-ji-tempelet, Nishiki-markedet og mer med en reiserute laget for dine personlige interesser. Avhengig av hva som vekker interessen din, vil guiden din hjelpe deg med å lage en reiserute for å se Kyotos største attraksjoner. Få innsidetips om hva du kan se og gjøre, lær om kulturen og oppdag skjulte perler underveis. Besøk hellige steder som helligdommen til Fushimi Inari Taisha eller Kinkajuki-tempelet, utforsk det kulturelle Geisha-distriktet i Gion, eller gå utenfor allfarvei i historiske nabolag med hjelp av guiden din. Gå i de perfekt bevarte gatene i Higashiyama for å se byen fra Yasaka-pagoden i fugleperspektiv, eller gå åtte minutter nordover til Gion, Kyotos berømte geishadistrikt og nattelivssenter med lanterne. Underveis kan du velge å smake på gatemat på flere hundre år gamle Nishiki-markedet eller gå en kilometer vestover for grønn te og pastellfargede wagashi-konfekter i Sanjo-dori Shopping Street, et paradis for matelskere (mat koster ikke inkludert). Hvis du er en friluftsentusiast, kan du nyte utsikten over solnedgangen fra Kurama, et naturlig varmt kildeområde som ligger i fjell med furutrær som kan nås med en 30-minutters togtur. Uansett hva du velger å gjøre, vil guiden din hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Kyoto: Nijo slott og keiserpalasset guidet vandretur

3. Kyoto: Nijo slott og keiserpalasset guidet vandretur

Noen gang ønsket å spontant bestille en tur samme dag som du tar den? Denne korte guidede vandreturen vil få deg til å besøke to av Kyotos majestetiske steder på bare to timer! Dette er perfekt hvis du bare har et par timer til overs. Du kan også velge mellom flere starttider for en tid som passer deg. Den historiske byen Kyoto er en av Japans mest kjente byer. Det var en gang hovedstaden i Japan og stedet for keiserens residens i mer enn tusen år. I denne guidede vandreturen vil vi utforske storheten og den rike historien til Japans fortid med et besøk til Nijo slott. Beundre slottets imponerende arkitektur, vakre hager og intrikate interiører som gir et innblikk i livene til Japans shoguns. Lær om det keiserlige palasset i Kyoto og hvordan det en gang var residensen til Japans keiserlige familie. Din vennlige TripGuru tar deg rundt i den imponerende strukturen, og gir deg tid til å beundre den fantastiske arkitekturen, vakre hagene og mer.

Kyoto: Nijo-jo slott og Ninomaru Palace guidet tur

4. Kyoto: Nijo-jo slott og Ninomaru Palace guidet tur

Nijo Castle ble opprinnelig bygget i 1603 som Kyoto-residensen til Tokugawa Ieyasu, den første shogunen i Edo-perioden. Etter at Tokugawa Shogunate falt i 1867, tjente Nijo Castle som et keiserpalass, før det ble donert til Kyoto City og åpnet for publikum som et historisk sted. Disse bygningene er uten tvil de beste overlevende eksemplene på slottsarkitektur fra Japans føydale tid. Nijo slott ble utpekt som et UNESCOs verdensarvsted i 1994, og er delt inn i tre forskjellige områder: Honmaru eller hovedforsvarskretsen; Ninomaru, eller sekundær forsvarskrets; og hagene som omkranser både Honmaru og Ninomaru. Inne på slottsområdet finner du den ekstravagante Karamon-porten, inngangen til Ninomaru, og slottets hovedattraksjon, Ninomaru-palasset. Ninomaru-palasset fungerte en gang som shogunens residens og kontor under besøk i Kyoto og forblir intakt til i dag.

Kyoto: Heldagstur til UNESCO kulturarv- og historiske steder

5. Kyoto: Heldagstur til UNESCO kulturarv- og historiske steder

Oppdag Kyotos severdigheter og verdensarvsteder med luksusbuss på én dag. På denne turen tas du med til de mest berømte stedene i det gamle Kyoto, som Kiyomizu-dera tempelet, Sanjusangendo-tempelet, Arashiyama, Sagano bambusskog, Tenryu-ji tempelet, Det gylne tempel og Fushimi Inari-helligdommen. Avreise fra Kyoto kl. 08:00. En komfortabel buss med klimaanlegg stopper først ved Kiyomizu-dera-tempelet. Her kan du nyte den frodige naturen fra den flotte terrassen, med panoramautsikt over byen nedenfor. Kiyomizudera-tempelet er en av de viktigste severdighetene i Kyoto. Det gamle historiske tempelet, som angivelig ble åpnet i år 778, er utpekt som verdensarv. Deretter besøker du Sanjusangendo-tempelet. Tempelet er også kjent som tempelet med 33 rom (Sanjusan betyr "33" på japansk), selv om det offisielle navnet er Rengo-in. Tempelets sal er Japans lengste trekonstruksjon og består av 35 søyler som deler bygningen i 33 deler. Vi sier «konnichiwa» til tusen og én Kannon-statuer i Sanjusangendo-tempelet, og deretter kjører bussen deg til Sagano Arashiyama-området. Etter å ha utforsket østsiden av Kyoto går turen videre til den andre siden, Sagano Arashiyama. Nyt en japansk buffé laget av sesongens råvarer mens du ser på Togetsukyo-broen i Arashiyama. Broen er Arashiyamas velkjente, sentrale landemerke. Det finnes mange små butikker, restauranter og andre attraksjoner i nærheten Halal-, allergivennlige-, laktosefrie måltider osv. er ikke tilgjengelige. Vennligst bestill i såfall omvisningen uten lunsj. Etter lunsj må du ikke glemme å utforske de grønne tunnelene i Sagano-bambusskogen, og stiene som skjærer seg gjennom bambuslundene er fine å gå på. Lundene er spesielt attraktive når det blåser lett og de høye bambusstengene svaier forsiktig frem og tilbake. Du finner Tenryu-ji-tempelet etter å ha passert gjennom bambuslunden. Føl skjønnheten i den japanske hagen gjennom de fire årstidene ved Tenryu-ji-tempelet, som også er registrert som et verdensarvsted. Deretter går bussen til Kinkaku-ji(Det gylne tempelet) Rokuon-ji tempelet er kjent lokalt som «Det gylne tempelet». Beundre det vakre tempelet før du vender fornøyd tilbake til Osaka og Kyoto. Til slutt går turen til det mest ikoniske stedet, Fushimi inari taisha-helligdommen. Det blir en minneverdig opplevelse å gå under tusenvis av tunneler med røde Torii-porter. Du avslutter turen på Kyoto stasjon. Turen inkluderer kommentarer fra både den vennlige guiden og en flerspråklig lydguide på engelsk, fransk, italiensk, spansk, kinesisk, thailandsk, indonesisk og ukrainsk. Bussen blir alltid nøye rengjort med antibakterielt middel og har regelmessig ventilasjon. Det er en komfortabel buss med klimaanlegg og gratis WiFi.

Nijo slott og Kitano Tenmangu-helligdommen: Audioguide

6. Nijo slott og Kitano Tenmangu-helligdommen: Audioguide

Dette er en selvguidet tur (lydguide) ved hjelp av en app. *Engelsk lydguide *Du kan lytte til den hjemme, på farten, hvor som helst *Ingen billettinnløsning er nødvendig *Dette er ikke en offisiell lydguide *Vennligst ikke forespør direkte til anlegget angående denne lydguiden *Lydguider kan kjøpes uavhengig av anleggets åpningstider. Men hvis du går dit, vennligst sjekk åpningstidene på den offisielle nettsiden (ikke GetYourGuide). ■ Lydguide spot 1. Nijo Castle (antall guider: 14) ↓ Ca 30 minutter til fots 2. Kitano Tenmangu-helligdommen (antall guider: 10) ■Hva kan du høre i lydguiden? Dette er en selvguidet tur til verdensarvslottet Nijo, Ninomaru-palasset og Kitano Tenmangu-helligdommen mens du lytter til en lydguide. Opplev utviklingen av Japan, fra den forhistoriske Jomon-perioden til den transformative Meiji-restaureringen, og hør rørende historier om guddommeliggjort hoffmenn og det pulserende livet innenfor palassmurene. *Vi selger kun lydguider. *Vennligst sørg for å sjekke åpningstidene og stengte dager for hvert sted fra deres offisielle nettsteder.(ikke GetYourGuide) ■HVORDAN BRUKE 1.Etter kjøpet vil vi sende en melding til e-postadressen din som er registrert hos getyourguide. 2. Fra URL-en i meldingen, velg "Lytt på appen" eller "Surf på nettet". 3. Du kan lytte til lydguiden. Lydguidetid: 80 minutter (Det tar omtrent 3 timer mer å faktisk lytte mens du går rundt på stedet) Antall guider: 24

Omvisning i Kyoto med en statssertifisert turguide

7. Omvisning i Kyoto med en statssertifisert turguide

Legg ut på en snodig reise gjennom Kyotos skjulte skatter med vår 'Mystical Kyoto Quest'-tur! Avdekk hemmelige helligdommer, vandre i fortryllende bambusskoger og nipp til te i tradisjonelle tehus. Følg våre kunnskapsrike guider mens de avslører fascinerende historier om samurai-legender og geisha-mystikk. Gå gjennom svingete smug, prøv deilig gatemat og oppdag skjulte kunststudioer. Fordyp deg i fengslende kulturelle aktiviteter som kalligrafi og kimonodressing. Opplev spenningen ved en rickshawtur gjennom historiske nabolag og nyt den fascinerende skjønnheten til opplyste templer om natten. Avslør mysteriene til Kyoto på dette uforglemmelige eventyret som lover latter, oppdagelser og uforglemmelige minner

Kyoto-høydepunkter 7-timers privat guidet tur

8. Kyoto-høydepunkter 7-timers privat guidet tur

I løpet av denne 7-timers turen vil din private guide vise deg rundt i byen Kyoto på et besøk til 4 viktige attraksjoner. Det er 2 forskjellige ruter tilgjengelig: en nordvestgående rute og en sørøstgående rute. Hvis du velger å ta begge turene, kan du besøke 8 forskjellige steder i et avslappende tempo. Turen starter kl 09:00 fra Hotel Granvia Kyoto i JR Kyoto stasjonsbygning. Når du bestiller, blir du bedt om å velge enten den nordvestlige eller sørøstlige reiseruten. På den nordvestlige turen vil du besøke Bamboo Grove, Rock Garden (Ryoanji Temple), Golden Pavilion og Nijo Castle eller Nishiki Market. Den sørøstlige turen besøker Sake-bryggeriet, Fushimi Inari Taisha, Sanjusangendo-tempelet, Kiyomizudera-tempelet og Ninenzaka- eller Sannenzaka-bakken. Turen avsluttes kl. 16:00 nær Gion-området, geishadistriktet i Kyoto.

Kyoto: 3,5-timers sykkeltur med historiske høydepunkter

9. Kyoto: 3,5-timers sykkeltur med historiske høydepunkter

Gå på denne sykkelturen og utforsk den fredelige siden av Kyoto. Start denne aktiviteten ved å lære om Nijo Castle. På Seimei-helligdommen kan du finne ut hvordan du ber ved en japansk helligdom. Ta en titt på Golden Pavilion og gjør deg klar til å ta flotte bilder ved Kamishichiken, det eldste geishadistriktet i Japan. Etter å ha sett den magiske gylne paviljongen, fortsett å sykle for en fin nedoverbakke til det keiserlige palass. Guiden din vil gi deg litt innsikt i historien til dette stedet. På en tradisjonell japansk restaurant kan du oppdage det lokale kjøkkenet med en rekke Soba-retter, samt desserter med matcha og mochi. Besøk gjerne en vakker japansk hage og en suvenirbutikk ved siden av. Etter denne pausen vil turen fortsette å sykle tilbake en avslappende tur langs en vakker rute gjennom byen. Avslutt turen ved Kamogawa-elven og fordyp deg i denne unike atmosfæren mens du ser lokalbefolkningen nyte tiden.

Velkommen til Kyoto: Privat spasertur med en lokal

10. Velkommen til Kyoto: Privat spasertur med en lokal

Forvandle måten du reiser på og gjør det like mye om menneskene du møter som stedene du ser. Få en velkommen til Kyoto fra en lokal vert som er ivrig etter å dele alle tips og triks for å hjelpe deg å få mest mulig ut av oppholdet ditt. Møt på hotellet eller overnattingsstedet ditt og bli kjent med ditt lokale nabolag. Lær om de beste spisestedene, kjøp dagligvarer og de enkleste måtene å komme seg rundt på. Alternativt kan du avtale å møtes ved et sentralt landemerke eller veikryss for å starte fotturen. Hør om de beste tingene å gjøre, tilpasset dine interesser. Ved slutten av turen vil du føle deg mer komfortabel med å navigere i byen på egen hånd med all informasjonen du trenger.

Tilgjengelige aktiviteter

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Nijo Castle

Vil du vite mer om aktiviteter i Nijo Castle? Trykk her for full oversikt