Legg til datoer
Opplevelser i

Nice

Fra kulturelle attraksjoner til kysten er den franske rivieras hovedstad essensen av gammeldags sjarm.

Flere reisetips for Nice

Vil du vite mer om aktiviteter i Nice? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nice

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 10 874 vurderinger

Turen ble organisert veldig bra av vår guide. Hun kjørte turen tospråklig og alle ble behandlet likt slik at alle kunne forstå hele turen. Dessverre, på grunn av tidene gitt av Get your Guide, var ekskursjonen for kort. For vår del skulle vi gjerne hatt mer tid i den lille landsbyen, på slottet og i Monaco. Parfymeriet kunne vært slettet fra vårt ståsted. Men fortsatt en fantastisk opplevelse.

Det er alltid et stykke magi som gjør en ferie til en spesiell opplevelse. Familien vår brukte 2 timer på Guillaumes solcelledrevne båt som fløt rundt Saint-Jean-Cap-Ferrat og svømte i Middelhavet. Guillaume er en stor vert og delte informasjon om villaene og historien til området som gjorde tiden vår veldig spesiell.

Fin tur. Liten frokost serveres på båten. Nydelig skog, dessverre, de ser ut til å hogge ned ganske mange trær. Området å gå til vannet var mye bedre enn på fastlandet i Nice (ikke for dypt nær kysten, ikke for mange steiner). Men det var også ganske støyende på grunn av de mange båtene nær kysten.

We got a very smart and funny guide that knew a lot about Nice, Eze and Monaco. An honest and very tourist friendly trip

En veldig fin oppdagelse av labil fra Nice og Villefrance / sur Mer punktert med veldig klare forklaringer