Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nicaragua

Fra Managua: Privat Masaya Volcano Night Tour

1. Fra Managua: Privat Masaya Volcano Night Tour

Vi starter klokken 16:30 - Se skjønnheten til Masaya-vulkanen opplyst av nattehimmelen på denne turen designet spesielt for de som ønsker å se lavaen gløde om natten, men ikke ønsker å gå på fottur. Etter å ha blitt hentet fra hotellet ditt i Managua, ta deg opp til toppen av vulkanen i ditt komfortable kjøretøy. Se den spektakulære solnedgangen når solen går ned under toppen av vulkanen, og gå deretter til kanten av krateret og kikke inn for å se lavaens indre glød. På returreisen kan du stoppe underveis ved besøkssenteret for å lære mer om historien til vulkanen og lokalbefolkningens kultur før du blir satt av tilbake til hotellet ditt.

Fra León: Fottur og vulkanboarding på Cerro Negro

2. Fra León: Fottur og vulkanboarding på Cerro Negro

På denne 5-timers turen fra León opplever du eventyret med vulkanboarding. Du tar en 45-minutters kjøretur fra León City til Cerro Negro. Fra hovedinngangen til vulkanen går du i ca. 2 timer til toppen. Det er steinete og det er ingen skygge, men når du først er på toppen har du den beste utsikten over vulkankjeden León. Du kan gå rundt krateret og se hvor aktiv denne vulkanen faktisk er. Cerro Negro er den yngste vulkanen i Mellom-Amerika, men den er også en av de mest aktive. Når du først er på toppen kan du nyte vulkanen som går ombord på askesiden. Føl ruset mens du står opp på snowboardstil eller setter deg ned! Kjenn varmen og lukt på svovelgassene når du når hastigheter opp til 70 kilometer i timen!

Fra Granada: Heldagstur til Ometepe Island

3. Fra Granada: Heldagstur til Ometepe Island

Besøk Ometepe Island, et sted beundret av både lokale og internasjonale turister, på en heldagstur fra Granada. Bruk en dag på å bli kjent med øyas natur, gjestfrihet, vakre landskap, vulkaner, arkeologisk bakgrunn, avslappende strender og naturreservater og skoger. Etter at du er hentet fra hotellet, blir du overført til fergen som tar deg til øya. Lær om hvordan de to vulkanene, Concepción og Maderas, skapte denne øya som er et UNESCO-biosfærereservat. Når du ankommer, kan du bruke dagen på å utforske denne helligdommen bebodd av en blanding av forskjellige stammer og kulturer, og observere de mange helleristningene, keramikken og statuene som finnes rundt omkring. Se lokalbefolkningen som deltar i øyas industrier innen fiske og landbruk. Hold øynene åpne for å se om du kan se noen av variantene av aper som bor på øya. Du kan velge å sjekke ut butikkene, spise et tradisjonelt måltid, vandre rundt på øya eller bare slappe av på stranden.

Las Isletas: Kajakktur

4. Las Isletas: Kajakktur

Kajakk over Sentral-Amerikas største innsjø, Nicaragua-sjøen – hjemmet til 365 små holmer, bebodd av lokalbefolkningen, aper og et fargerikt utvalg av fugleliv. Oppdag den forskjellige karakteren til hver holme, inkludert et velstående boligområde og en kolonifestning fra 1700-tallet, hvorfra du kan nyte fantastisk utsikt over innsjøen, Granada og Mombacho-vulkanen. Kajakkstasjonen ligger kun 15 minutter fra sentrum, med gratis transport fra hotellet. Enkelt- og dobbelkajakker er begge tilgjengelige, med redningsvester inkludert for en trygg innsjøutflukt til områdene selv motorbåter ikke kan nå, forbi jungler, savanner og spektakulært dyreliv.

Granada: Colonial Granada hestevogn og fottur

5. Granada: Colonial Granada hestevogn og fottur

Besøk det koloniale Granada for å oppdage den første byen i den nye verden, grunnlagt av Francisco Hernandez de Cordoba i 1524, og nå en av de største attraksjonene i Nicaragua. Denne ekskursjonen vil introdusere deg til alle de viktigste monumentene, samt gi deg en smak av det lokale livet. Etter en henting fra hotellet ditt, start med en spasertur rundt i hovedgatene i det historiske sentrum, og lær hvordan byen overlevde pirater, brann og filibusters. Granada ble bygget av spanjolene som en modellby, og ga nybyggerne en sjanse til å vise frem sin strålende arkitektur, mye av den er nå restaurert til sin tidligere prakt. Beundre fantastisk arkitektur, som Convento San Francisco, den eldste kirken i Mellom-Amerika. Gå opp trappene til Fortaleza La Polvora for panoramautsikt over Mombacho-vulkanen. Deretter kan du nyte en tur med hestevogn til noen av de mest naturskjønne stedene utenfor sentrum.

Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

6. Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

Nyt en øko-luksus regnskogopplevelse på Sensoria i den costaricanske regnskogen på Rincon de la Vieja-vulkanen. Gå gjennom den eksotiske jungelen, se den fluorescerende Aguilar-fossen og svøm i Pilon Thermal Pool, før du avslutter besøket med en deilig lunsj med lokale råvarer.  Ved ankomst er guiden din venter på å ta deg med på en vandring gjennom den vakre tropiske regnskogen på den nordlige skråningen av vulkanen Rincon de la Vieja. Stien på 6 km er levende med et levende økosystem, og det er massevis av dyreliv og planter å se underveis.  Føl styrken av den friske vinden kanalisert gjennom canyonen ved Buenos Aires-fossen. Se kontinuerlig rennende ferskvann ved Danta Pool and Waterfall, en naturlig magnet for dyreliv som ofte kan sees drikke og bade her. Gå til Aguilar Pool and Waterfall, rik på silisium som dekker elvesteinene i et glatt hvitt lag. Solens refleksjon produserer en magisk fluorescerende blå farge som er vanskelig å motstå.  Utforsk det praktfulle Jicara-bassenget og Foss, oppkalt etter et veldig spesielt tre - Jicaro de Danto. Dette unike treet er endemisk for fjellkjedene Guanacaste og Tilaran, og frukten som ser ut som gigantiske pickles er elsket av tapirer og flaggermus. Ta en dukkert i det varme, helbredende vulkanske vannet i Pilon Thermal Pool. Disse vannet er viden kjent for sine helbredende og nærende egenskaper for hud og hår.  Hvis været tillater det, kan guiden din ta deg til kalesjen til Rincon de la Vieja nasjonalpark, hvor du på en klar dag kan se innsjøen Nicaragua og den majestetiske vulkanen Rincón de la Vieja. Avslutt regnskogsopplevelsen med lunsj. Velg fra en meny som tilbyr veganske, vegetariske, glutenfrie og altetende alternativer. Nyt deilig costaricansk kaffe etterpå sammen med lokale søtsaker.

Managua: 4-timers guidet historisk vandretur

7. Managua: 4-timers guidet historisk vandretur

Beundre alle underverkene Managua har å tilby på denne guidede byhøydeturen. Fra det livlige sentrum til den fantastiske utsikten fra Tiscapa-lagunen, oppdag historien bak hver sving med din lokale guide. Start vandreeventyret ditt ved Ruben Dario-monumentet, ta en sving og se Ruben Dario nasjonalteater. Lær om den mektige kulturelle og litterære innflytelsen til Ruben Dario fra guiden din mens du spaserer. Fortsett til Plaza la Fe og se statuen av Simon Bolivar, en figur av uavhengighet og revolusjon i hele Sør-Amerika. Gå inn i det travle sentrum og utforsk Parque Central og det historiske Plaza de la Revolución. Herfra kan du ta deg til Casa Presidential og se presidentens hovedkontor. Ankom den gamle katedralen og beundre den nyklassisistiske arkitekturen. Besøk National Palace of Culture, formelt en kongelig residens, og se Roosevelt-monumentet.

Las Isletas: Båttur

8. Las Isletas: Båttur

Den største innsjøen i Centro-America, Nicaragua Lake eller velkjent som den eneste innsjøen med ferskvannshaier, ligger bare 10 minutters kjøring fra sentrum av Granada. Når vi er i den lille havnen tar vi en motorbåt (kapasitet på 18 personer med redningsvester) og vi går rundt på de små øyene hvor vi vil vise alle deres hemmeligheter som flott fugleliv, spansk festning med to etasjer hvor vi har flott utsikt over innsjøen, Granada by og Mombacho-vulkanen. Lær hvordan menneskene på øyene lever hver dag. Naturen er vakker med mye fugleliv og fantastisk utsikt over vulkanene og Nicaraguasjøen. Disse rolige og rustikke øyene vil vi besøke med båt, og viser deg alle dens hemmeligheter!

Sør-Amerika 10 land eSIM: 0,5 GB/daglig til 10 GB-30 dager

9. Sør-Amerika 10 land eSIM: 0,5 GB/daglig til 10 GB-30 dager

Høydepunkter GYG QR er ikke eSIM QR > Se eSIM QR-e-posten som sendes innen 6 timer. -Spar din verdifulle tid og motta eSIM QRCode innen 6 timer. -Skann en QR-kode for å sette opp eSIM, hopp over de kompliserte trinnene for å bytte SIM-kort. - Nyt høyhastighetsnettverk gjennom lokal operatør. Kjøpsmeldinger - Dataplanens gyldighet starter umiddelbart når eSIM er installert. -Vennligst sørg for at telefonen din er låst opp av operatøren din og at operativsystemet er kompatibelt med eSIM. Hvis du ikke gjør det, kan det føre til aktiveringsfeil, og refusjoner vil ikke bli gitt -iOS krever versjon 12.1 eller nyere; Vær oppmerksom på at iPhones solgt i Kina ikke støtter eSIM og enkelte mobiltelefoner som selges i Hong Kong og Macao støtter ikke eSIM. Sør-Amerika 10 land Ubegrenset forhåndsbetalt dataroaming eSIM (Argentina, Brasil, Chile, Ecuador, Fransk Guyana, Nicaragua, Panama, Peru, Salvador, Uruguay) 1. Ubegrenset data 0,5 GB/1 GB/2 GB - (Daglig tilbakestilling hver 24. time, hastigheten reduseres til 128 kbps etter overskridelse av dataplanen) 2. Ubegrenset 3GB/5GB/8GB/10GB høyhastighetsdata (hastighet redusert til 128kbps etter overskridelse av dataplanen) Dette eSIM-kortet er kun data. Den inneholder ikke et telefonnummer for å ringe eller sende SMS-meldinger. Vær oppmerksom på at iPhones solgt i Kina ikke støtter eSIM og enkelte mobiltelefoner som selges i Hong Kong og Macao støtter ikke eSIM. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt kundeservice, helst før du bestiller.

Mombacho vulkan naturreservat

10. Mombacho vulkan naturreservat

Avreise fra Granada til den ruvende Mombacho-vulkanen, en 45-minutters kjøretur fra sentrum. Reis med 4WD-kjøretøy til foten av den aktive vulkanen, som heldigvis ikke har hatt utbrudd siden 1570! Start oppstigningen til toppen, og fortsett til 2 sovende kratere dekket av tett skyskog av fuktige eviggrønne blader og eteriske tåkeark. En 2-timers fottur venter på toppen, med fantastisk utsikt over Granada, Nicaragua-sjøen, Las Isletas og Laguna de Apoyo. Gå langs veletablerte stier til en høyde på 1115 meter, hold øynene åpne for unik flora og fauna, for eksempel rødøyde frosker. Mombacho er hjemsted for mer enn 700 forskjellige plantearter, inkludert utsøkte orkideer og dvergskog, noen endemiske i området.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nicaragua

Alle aktiviteter

39 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Byer i Nicaragua

Flere reisetips for Nicaragua

Vil du vite mer om aktiviteter i Nicaragua? Trykk her for full oversikt