Niagarafallene

Flere reisetips for Niagarafallene

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagarafallene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagarafallene

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 572 vurderinger

Zip-linjen var morsom, men ikke helt spenningen som den ble fremstilt som i reklamemateriellet, noe som får det til å virke som om du zip-liner rett ved fossen (noe som ikke er tilfelle). Det var en veldig kort opplevelse, og utsikten var ikke enormt forskjellig fra det du kunne se fra en rekke andre utsiktspunkter i nærheten. Likevel var det kult, og en god måte å imponere folk som antar at det er skumlere enn det egentlig er.

Flink sjåfør/guide med fine aktiviteter og god informasjon

Hyggelig med liten gruppe. Flere stopp underveis, mulighet for helikoptertur over fossen og området rundt. De som ikke ville ta helikopter fikk annen aktivitet i ventetiden på 20 minutt. Stopp for vinsmaking. Hyggelig stopp i Niagara om the lake. Båttur oppunder fossene i Niagara. Meget god informasjon og gaiding fra svært hyggelig sjåfør. Liten buss og liten gruppe, cz 20. Det likte vi.

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.

Veldig flink guide, bra tur på farmers market. Vinsmakingen var ikke det store, var mer opptatt av å klappe for hverandre enn vinsmakingen. Hadde forventet mer profesjonelle ansatte, og at de var interressert i å selge vinen vi smakte.